Hamileyim ve cok korkuyorum

Aynen canım benim inşallah

Henüz oldukça genç bir annesin, doğumunun normal ve sezeryan olacağını bilemesin, eğer sezeryan olursa vajina bölgen ile ilgili bir problemin olmaz. Normal doğum olur ise doğum yaptığın hastenede bir estetik cerrahisi ile anlaşabilirsin..
Göğüslerin sarkacak yaşta değiller, süt olacağından şişecek ve göğüs uçların kararacaktır. Bunlar seni rahatsız etmesin, çatlaklar çok normal, sonrası için spor ve kozmetik ürünleri ile cildini yenileyebilirsin. Dediğim gibi oldukça gençsin, 30 küsür yaşında olsan anlayacağım da şimdilerde gerçekten düşünmen seni üzmekten başka birşeye yaramaz. Hamileliğin keyfini çıkar :)

Tesekkurler güzellik . Öyle yapıyım dimi bari

bunlar hep hamilelik stresinden canim.. bebegin dogunca gayet güzel bi aile olcaksiniz ve esin daha da cok baglanccak sana ve yuvaniza bi de böyle düsün

bunlar hep hamilelik stresinden canim.. bebegin dogunca gayet güzel bi aile olcaksiniz ve esin daha da cok baglanccak sana ve yuvaniza bi de böyle düsün
Onu düşününce bi duygulaniyorum zaten sorma gitsin motive oluyorum böyle güzel şeyler okuyunca sende evlat sahibi olacaksın galiba ben 9 haftaya giricem aramızda fazla yok sabirsizlaniyorum yavsusum için bi kucagimiza alsak hayirlisiyla

ben kendi düşüncemi söyledim ben olsam böyle düşünürdüm diye zoruna gittiyse yazmasaydın

6 aylık hamileliğimde o kadar sıkıntılar çektim ki her gün Ped değiştirecek kadar kanamam oluyordu ve akan ve giden kan umrumda bile değildi bebegime bir şey olmasında giden kan olsun diyordum kg da hiç almadım sadece karnım sismisti biraz kg alsam diyordum Bebeğimi kaybedince goguslerim 2 katına çıktı süt doluydu bebeğim yasasydin rizkin da varmış diyordum doktora gidip süt kesici ilaç kullandim. Bunda da vardır bir hayır diyordum. 4 yıldır evliydim ve bu imtihanlardan gecmistim. Anlamıyorum Allah im bu insanlar bu kadar bencil olamaz gerçekten anlamıyorum sadece yazık diyorum Allah akıl fikir versn

Seni cok iyi anliuyorum 28 haftalik bende kaybettim goguslerim sut doldu .kizimin mamalari bosa akti ..oyleki normal dogumla yapamadim sezeryan oldum kova bir karnim oldu umrumda degilki sonra ikinciyi kaybettim 8 haftalik simdi 3. Ye hamileyim hicbirinde dusuk tehlijem yokken dunden beri kahverengi akindim baslati ..arkadasa fazla yuklenmemek lazim yasi itibariyla tekmelerini hissetmeye baslasin sarkmis karin sismis memeler umrunda bile olmsz ..

doğru soyluyosun canım kendini yorma lütfen dikkat et inşallah bir şey olmaz bebeğin seninle kalsın. Allah korusun eğer bir şey olursa bebeğini yine kaybedersen rahim filmi cektir canım ama inşallah kaybetmezsin bebeğini

Evet bi p kaldi zaten diger butun testler yapildi genetik kromozon filan temiz cikti..bi tahim agzi filmi kaldi..sagol duan icin..

Bugün bir arkadaş için bebeğinin olması için yasin okicam Allah izin verirse seninde niyetinle okurum canım sen gönlünü ferah tut lütfen ağır is yapma esinle de yakınlaşma gülüm çünkü bebeğin tutunma evresinde ani hareket de yapma bana doktor ne dediyse sana aynısını diyorum inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur. Doktor ilk 3 ay da ki kayıplar bebeğin sağlıksız olduğunu gösterir diyor bilemiyoruz işte Allah bazen bizi gerçekten korur ama şeklini bilemeyiz

Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun..

herkez bir şeyler yazmış tam olarak hepsini okumadım ama kimi seni kınamış kimi akıl vermış anlaşılan. sana da hak vermek lazım henüz çok gençsin daha kendini düşünmü güzelik takıntıları yaşama zamanların olduğu için bu düşüncelere düşmen çok normal. ama maden hayattakii en güzel şey olan anneliğe bu kadar erken sahip oluyorsun hiiiç dert etme bebişini kucağına alınca o düşüncelerin hepsi hikaye kalacak. ayrıca eşin iyi bir insan madem neden aldatsın ne güzel erkenden baba olmaya niyet etmiş o da çok erkekler varki hiç niyetleri yok yaşlarıda baya geçkin. sen sadece olumlu şeyleri düşün iyi olacağına inan ve tüm güzellikleri üzerine çek.

Teşekkür ederim ne yazikki herkezin düşüncesi ayrı her insan bir değil ve sizin gibi anlayışlı değil . Insallah hayırlısı ile kucagima alırım tabiki ama insan işte merak duygusuda olmadan birsey öğrenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…