- 18 Temmuz 2013
- 698
- 494
- 53
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Güzel bir motivyedi bu Teşekkürler. Yargısız infaz yapmadın en azından :)
vücudu limon suyuyla ovmayi hiç duymamistim bunu denicem özellikle. Badem yağını çok duydum şimdiden mi sürmeye başlamalıyım pekiAmin inşallah isteyen herkese de nasip olur.şuan sen hormonlarının değişiminden dolayı herşeyi takabilirsin ama dert etme bunları
hepsinin çaresi var tabiki
zaten doğumdan sonra çok hızlı kilo verilir emzirince.. hamileyken çatlak önleyici yağlar var onları da kullanabilirsin kakao yağı, badem yağı... bide banyodan sonra vücudu limon suyuyla ovmak da cildi sıkılaştırır
Aynen valla canımkim ne derse desin herkesin aklina geliyo bu tip seyler sen biraz fazla kafaya takmissin o kadar :)
vücudu limon suyuyla ovmayi hiç duymamistim bunu denicem özellikle. Badem yağını çok duydum şimdiden mi sürmeye başlamalıyım peki
Hanim efendi yorumları okumadiniz galiba. Işın duygusal boyutuyla bir soru sormadım. Ben bilmiyor muyum dünyada nekadar anne olmak isteyip olamayan kadınların olduğunu veya düşük yapanların olduğunu evlat sahibi olmadım henüz ama ben annemden anneligin nekadar yüce bir mertebe olduğunu biliyorum. Evladım için herşeyi de yaparım her anne gibi. Allah isteyen herkeze de hayırlı evlatlar versin. Benim evladindan yana sorunum sıkıntım yok. Aklıma takılan işin duygusal değilde somut boyutunu sormak istedim. Ayrıca sormaya hakkımda var. Kendi sağlığımida düşünmek zorundayım evladım için. Ben kendime değer veren insanım. Bakan insanım bu demek değilki çatlagim olacak diye allaha isyan edicem veya bebeğimi sevmicem söz konusu olamaz. Bende hamilelik hormonları na dayanarak fazla takıyorm bi çok şeyi sadece bu konularda değil ilk kez anne olucam. Bi çok kadında bir çok şeyi merak eder inkar etmemek lazım. Ben kendimi kocami bebeğimi düşünüyorum. DüşünmeSem umrumda olmaz hepimizi eşit payda da düşünüyorum. Aile olacaksak. Iyi gcelerSenin gibi hamile kalmak isteyen hiç biseyi düşünmeyen,gözü görmeyen anne olmak isteyen yüzlerce kişi var burda. Şükret önce bi. Allah sağ salim versin kucağına.
Düşüncene saygı duyuyorum.
Bende bi can taşıyorum
Allah nasip ederse kucağıma alırsam anne olucam
Bundan güzel hiç bişey yok tabiki ama
Ben işin duygusal boyutuyla ilgili bir soru sormadım. Heralde ki çatlagim olacak diye dogumdan vazgecmicem. Veya isyan da edecek değilim. Bunların bilincindeyim hormonlarim sağolsun birçok şeye takıyor bende paylaşmak istedim sadece. Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin.
canım daha çok gençsin. Böyle boş şeylerle kafayı yorma derim. 20 yaşında olacağım diyorsun. Senin yaşınla bizim yaşımız bir değil sen emin ol çok daha çabuk toparlarsın. Ha şunu da söyleyeyim eğer kocam beni göğsüm sarktı, çatlağım oldu, kilom kaldı diye beğenmeyecekse şayet hayatımdan çekip gidebilirEvet arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren çatlaklardan tutunda goquslerin sarkması vajina bollasmasi kocalarinin dogumdan sonra Karı larını bunun için aldatması hatta hamileyken bile aldatilan lar varmış allah onları neyse anladıginiz gibi a dan Z ye bütün olumsuz şeyleri araştırdım hatta estetik videolarına kadar izledim . 19 yaşındayım 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam Allah nasip ederse ama sanki doğum yaptıktan sonra vücudum mahvolacak kendimi hiç begenmicem gibi geliyo. Kocam da çok anlayışlı bana çok değer veren biri. PskolojiM çok bozuldu anlayacaginiz. Doğumdan sonra vajina si köprü gibi genişlemiş goqusler sarkmis küçülmus boşalmis olmaolmasını istemiyorum
Ne kadar basit ve bos dusunceler bunlar ne demek yaa vajina bollasacak catlak olusacakkk ????Evet arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren çatlaklardan tutunda goquslerin sarkması vajina bollasmasi kocalarinin dogumdan sonra Karı larını bunun için aldatması hatta hamileyken bile aldatilan lar varmış allah onları neyse anladıginiz gibi a dan Z ye bütün olumsuz şeyleri araştırdım hatta estetik videolarına kadar izledim . 19 yaşındayım 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam Allah nasip ederse ama sanki doğum yaptıktan sonra vücudum mahvolacak kendimi hiç begenmicem gibi geliyo. Kocam da çok anlayışlı bana çok değer veren biri. PskolojiM çok bozuldu anlayacaginiz. Doğumdan sonra vajina si köprü gibi genişlemiş goqusler sarkmis küçülmus boşalmis olmaolmasını istemiyorum
Ya gerçekten yazmadan duramayacağım çok özür dileyerek. Yaklaşık 3 4 saattir üyeyim ama kadınlar klübünü 4 aydır takip ediyorum. Gerçekten duygularınıza saygı duyuyorum. Ama burası madem bir platform ve insanlar bir şeyler paylaşıyor, neden korkularımızdan bahsetmek zorunuza gidiyor ki? Ben de korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Ben de korkuyorum ona mükemmel bir gelecek sunamamaktan ama duygusal dalgalanmalar elbette olacak yahu? Ben 3 ay depresyona girdim plansız hamile kaldım diye. Ki psilolojik tedavi sırasında hamile kaldım. O ilaçları bırakmak vs. insana ne kadar ağır geliyor, ne duygusal sıkıntılar yaşanıyor fikriniz bile yok. İnsanların sizi anlamasını bekleyecek kadar empati düşkünüsünüz ama insanları anlamak istemeyecek kadar bencilsiniz. Herkes bu dünyaya mükemmel anne olmak için gelmiyor. Ya da herkes yana yakıla anne olmak için çıldırmıyor.Ne kadar basit ve bos dusunceler bunlar ne demek yaa vajina bollasacak catlak olusacakkk ????
Dalga gecme amaclimi yaziyorsunuz anlamiyorum
Regl oldugumdan bu yana siteye hic girmedim topladim kendimi simdi yazayim dedim amaa bu sacma yazi yine sinirlerimi bozdu
Biz 3 4 aydir o mujdeli haberi alabilmek icin yapmadigimiz sey kalmadi
Hatta bu ugurda milyarlar harcayanlar var
Ne demek vucudum bozulur ya
Koy bozulsun rabbim sana yasayacagin en guzel abi nasip ediyor
Ve sen buna sevinmeyi bir kenara birak kalkmis oranin buranin estetigini dusunuyorsun
Oturup rabbine sukredip bebegine nasil faydalu olacagin videolari izlemek varken estetik arastirmasi yapiyorsun ??
Kocanin gozu disardaysa eger istersen sutun gibi ol yine yapar
Evine esine hele ki rabbimin verdigi mucizevi bebege bagliysa sen ne olursan ol sana saygi sevgi hurmet eder
Bu sekildr sacma sapan seyler yazmayin
Cunku Y yer6melegi @fundiiiii O oz1006 gibi nicelerimiz degil catlak genisleme gogus sarkmasi
Herseyi kabul ederek o haberi bekliyoruz
Sen ve senin gibiler yazmasin
Haaa kendine ve esine guvenmiyordun evlenmeyecektin haa evlendin diyelim
Bunlari daha once biliyordun cocuk yapmayacakti !!!!!
Korkularinizdan bahsetmeniz zorunuza gitmiyor hanim efendiYa gerçekten yazmadan duramayacağım çok özür dileyerek. Yaklaşık 3 4 saattir üyeyim ama kadınlar klübünü 4 aydır takip ediyorum. Gerçekten duygularınıza saygı duyuyorum. Ama burası madem bir platform ve insanlar bir şeyler paylaşıyor, neden korkularımızdan bahsetmek zorunuza gidiyor ki? Ben de korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Ben de korkuyorum ona mükemmel bir gelecek sunamamaktan ama duygusal dalgalanmalar elbette olacak yahu? Ben 3 ay depresyona girdim plansız hamile kaldım diye. Ki psilolojik tedavi sırasında hamile kaldım. O ilaçları bırakmak vs. insana ne kadar ağır geliyor, ne duygusal sıkıntılar yaşanıyor fikriniz bile yok. İnsanların sizi anlamasını bekleyecek kadar empati düşkünüsünüz ama insanları anlamak istemeyecek kadar bencilsiniz. Herkes bu dünyaya mükemmel anne olmak için gelmiyor. Ya da herkes yana yakıla anne olmak için çıldırmıyor.
İşte anlatmaya çalıştığım bu güzel ablam. Herkes her şeyi aynı duygularla yaşamayacak ki bu dünyada. Bırak o da onu düşünsün. Korksun. Ben mesela hayat tarzımı değiştirdim, ben bebeğime bunu feda ettim. O da göğüslerimi feda ettim diyecek. Sen de günün birinde bebeğim için yıllarımı verdim diyeceksin. Ama sen daha kıymetli bir anne olacaksın. Biz olamayacağız. Çünkü senin kadar zorlanmadık. Bu yüzden belki senin anneliğin cennet kokucak bizim ki kokmayacak? Bu kadar üzerine gitmeyin kimsenin bence. Dediğim gibi sen çıldırıyosun olsun diye, başkası kıyıp aldırıyor. Konu olarak hamilelik yazıldığı içşn burdayım ben. Sıkıntılı süreçler yaşadım ve hep buralardan okudum. O yüzden bol bol yazayım dedim. Bu platform sizlere aitse hoşçakalın.Korkularinizdan bahsetmeniz zorunuza gitmiyor hanim efendi
Yana yakila anne olmak icin cildiriyoruz ne yazikki
4 aydir takip ettiginizi soyluyorsunuz ettiginiz takipleri analiz edin de yorumlayin derim
Ben fikrine saygi duyarim herkesin
Ama bu platform da dikkat edersen genelde gebe kalmak icin canini krtaya atan insanlar var
Konuyu acan sahsin endiselerini anliyorum ancak
Bu denli rahat olmasini ben kabullenemiyorum
Bir bebek ya bir can var onda kendi esinden bir parca
Onu dusunecegine vajinasini gogsunu dusunuyor tamam dusunsun ancak bu kadar stresli anne olmak icin can atan bayanlarin arasinda bu denli rahat cumleler kurarak aktarmasini kiniyorum ben.
Aldigi tepkilerden sonra bebegimide dusunuyorum da diyor
Kendi sagligimi da dusunuyorum diyor
Saglik gogus sarkmasi mi vajina genislemesi mi ????
Ben cok cok tepkiliyim yasadigim psikolojinin hayal kirikliginin baskinin onda birini belki sen bile yasamadin
O yuzden evet buradi platform amaa anne olmaya can atanlarin platformu !!
Bu platform bana ona buna ait degil varsa yureginde anne olmaya ait kirinti hepimizin platformudurİşte anlatmaya çalıştığım bu güzel ablam. Herkes her şeyi aynı duygularla yaşamayacak ki bu dünyada. Bırak o da onu düşünsün. Korksun. Ben mesela hayat tarzımı değiştirdim, ben bebeğime bunu feda ettim. O da göğüslerimi feda ettim diyecek. Sen de günün birinde bebeğim için yıllarımı verdim diyeceksin. Ama sen daha kıymetli bir anne olacaksın. Biz olamayacağız. Çünkü senin kadar zorlanmadık. Bu yüzden belki senin anneliğin cennet kokucak bizim ki kokmayacak? Bu kadar üzerine gitmeyin kimsenin bence. Dediğim gibi sen çıldırıyosun olsun diye, başkası kıyıp aldırıyor. Konu olarak hamilelik yazıldığı içşn burdayım ben. Sıkıntılı süreçler yaşadım ve hep buralardan okudum. O yüzden bol bol yazayım dedim. Bu platform sizlere aitse hoşçakalın.
Keske kalsakkk daaa tek derdimiz o olsaa keskeehamile kalsam tek derdim çocuğumu sağlıklı şekilde dünyaya getirebilecek miyim acaba olurdu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?