Hamileyim ve cok korkuyorum

vücudu limon suyuyla ovmayi hiç duymamistim bunu denicem özellikle. Badem yağını çok duydum şimdiden mi sürmeye başlamalıyım peki

Senin gibi hamile kalmak isteyen hiç biseyi düşünmeyen,gözü görmeyen anne olmak isteyen yüzlerce kişi var burda. Şükret önce bi. Allah sağ salim versin kucağına.

vücudu limon suyuyla ovmayi hiç duymamistim bunu denicem özellikle. Badem yağını çok duydum şimdiden mi sürmeye başlamalıyım peki

Daha önceden defterime bununla ilgili notlar almıştım 3.aydan sonra başlanabilirmiş yani karın büyümeden önce... şuan senin erken henüz karnının gerilmesine daha var
Limonun bi çok faydası var mesela yüz maskelerinde de kullanılırya
sivilceler için, cildi gerginleştirmek için.. bi tüyo daha vereyim eğer epilasyondan sonra 3 gün boyunca her gece o bölgeye limon sürersen tüyler daha geç çıkar ve zamanla azalır

Çok çok çok teşekkür ederim. Böyle bilgileri bende not ediyorum. Sonuçta evlat bir yana kendine verdiğin değer bir yana. Kendimi ne kadar iyi hissedersem evladıma o denli iyi bakarım mutlu bakarım. Hayattan bıkmis gibi bakmam en azından. Buda hepimiz için tekrar çok teşekkür ederim.

Senin gibi hamile kalmak isteyen hiç biseyi düşünmeyen,gözü görmeyen anne olmak isteyen yüzlerce kişi var burda. Şükret önce bi. Allah sağ salim versin kucağına.
Hanim efendi yorumları okumadiniz galiba. Işın duygusal boyutuyla bir soru sormadım. Ben bilmiyor muyum dünyada nekadar anne olmak isteyip olamayan kadınların olduğunu veya düşük yapanların olduğunu evlat sahibi olmadım henüz ama ben annemden anneligin nekadar yüce bir mertebe olduğunu biliyorum. Evladım için herşeyi de yaparım her anne gibi. Allah isteyen herkeze de hayırlı evlatlar versin. Benim evladindan yana sorunum sıkıntım yok. Aklıma takılan işin duygusal değilde somut boyutunu sormak istedim. Ayrıca sormaya hakkımda var. Kendi sağlığımida düşünmek zorundayım evladım için. Ben kendime değer veren insanım. Bakan insanım bu demek değilki çatlagim olacak diye allaha isyan edicem veya bebeğimi sevmicem söz konusu olamaz. Bende hamilelik hormonları na dayanarak fazla takıyorm bi çok şeyi sadece bu konularda değil ilk kez anne olucam. Bi çok kadında bir çok şeyi merak eder inkar etmemek lazım. Ben kendimi kocami bebeğimi düşünüyorum. DüşünmeSem umrumda olmaz hepimizi eşit payda da düşünüyorum. Aile olacaksak. Iyi gceler

Amin Allah hepimize hayırlı doğumlar isteyene bebişler nasip etsin inşallah.
Aslına bakarsan bende işin duygusal boyutuyla ilgili birsey cevaplamadım. Herbiri tamamen kafamda oluşan endişeler, korkular.. yanlış anlamadı istemem elbetteki seni yargılamıyorum öyle bir lüksümde yok. Fakat hormonlarına çok aldırış etme. Kötü sonuçlar doğurabilir

Bunlari dusunme canim belkide taş gibi bir anne olacaksın yokmu oyle anneler cook var insallah hamileligin guzel gecer dogumun kolay olur gerisi teferruat tabi insan kafaya takiyor haklisin uc evladim var tas gibimiyim eh iste sayilir ama mutluyum huzurluyum gule oynaya buyutuyorum yavrularimi insallah sende mutlu huzurlu buyutursun yavrunu

İsteyen istediğini söylesin, benim de ilk hamileliğim. Hepimiz bir şeylerden korkuyoruz. Benim korkularım da benzerdi. 1 yılda diyetisyen yardımıyla insülin direnci gibi bir hastalığı kırarak verdiğim 15 kilonun 6'sını hamileliğin daha ilk iki ayında geri aldım. Mesleğimi fazla stresten dolayı bırakmak zorunda kaldım. 3 yıllık işimden istifa ettim bu karamsar duygular yüzünden. Ama farkettim ki senin de düşünmüş olduğun ve aslında biraz daha zaman geçince ay ne kadar da aptalcaymış diyeceğin aptalca düşünceler yüzünden kendimi depresyona sokmuşum. Bu düşünceleri kafandan at. Bebeğine ve kendine benim verdiğim zararları verme. Söyledikleri gibi yaşımız daha ufak.. Allah bize bebeğimizle birlikte büyüme fırsatı versin.

canım daha çok gençsin. Böyle boş şeylerle kafayı yorma derim. 20 yaşında olacağım diyorsun. Senin yaşınla bizim yaşımız bir değil sen emin ol çok daha çabuk toparlarsın. Ha şunu da söyleyeyim eğer kocam beni göğsüm sarktı, çatlağım oldu, kilom kaldı diye beğenmeyecekse şayet hayatımdan çekip gidebilir

Ne kadar basit ve bos dusunceler bunlar ne demek yaa vajina bollasacak catlak olusacakkk ????
Dalga gecme amaclimi yaziyorsunuz anlamiyorum
Regl oldugumdan bu yana siteye hic girmedim topladim kendimi simdi yazayim dedim amaa bu sacma yazi yine sinirlerimi bozdu
Biz 3 4 aydir o mujdeli haberi alabilmek icin yapmadigimiz sey kalmadi
Hatta bu ugurda milyarlar harcayanlar var
Ne demek vucudum bozulur ya
Koy bozulsun rabbim sana yasayacagin en guzel abi nasip ediyor
Ve sen buna sevinmeyi bir kenara birak kalkmis oranin buranin estetigini dusunuyorsun
Oturup rabbine sukredip bebegine nasil faydalu olacagin videolari izlemek varken estetik arastirmasi yapiyorsun ??
Kocanin gozu disardaysa eger istersen sutun gibi ol yine yapar
Evine esine hele ki rabbimin verdigi mucizevi bebege bagliysa sen ne olursan ol sana saygi sevgi hurmet eder
Bu sekildr sacma sapan seyler yazmayin
Cunku Y yer6melegi @fundiiiii O oz1006 gibi nicelerimiz degil catlak genisleme gogus sarkmasi
Herseyi kabul ederek o haberi bekliyoruz
Sen ve senin gibiler yazmasin
Haaa kendine ve esine guvenmiyordun evlenmeyecektin haa evlendin diyelim
Bunlari daha once biliyordun cocuk yapmayacakti !!!!!

Ya gerçekten yazmadan duramayacağım çok özür dileyerek. Yaklaşık 3 4 saattir üyeyim ama kadınlar klübünü 4 aydır takip ediyorum. Gerçekten duygularınıza saygı duyuyorum. Ama burası madem bir platform ve insanlar bir şeyler paylaşıyor, neden korkularımızdan bahsetmek zorunuza gidiyor ki? Ben de korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Ben de korkuyorum ona mükemmel bir gelecek sunamamaktan ama duygusal dalgalanmalar elbette olacak yahu? Ben 3 ay depresyona girdim plansız hamile kaldım diye. Ki psilolojik tedavi sırasında hamile kaldım. O ilaçları bırakmak vs. insana ne kadar ağır geliyor, ne duygusal sıkıntılar yaşanıyor fikriniz bile yok. İnsanların sizi anlamasını bekleyecek kadar empati düşkünüsünüz ama insanları anlamak istemeyecek kadar bencilsiniz. Herkes bu dünyaya mükemmel anne olmak için gelmiyor. Ya da herkes yana yakıla anne olmak için çıldırmıyor.

Korkularinizdan bahsetmeniz zorunuza gitmiyor hanim efendi
Yana yakila anne olmak icin cildiriyoruz ne yazikki
4 aydir takip ettiginizi soyluyorsunuz ettiginiz takipleri analiz edin de yorumlayin derim
Ben fikrine saygi duyarim herkesin
Ama bu platform da dikkat edersen genelde gebe kalmak icin canini krtaya atan insanlar var
Konuyu acan sahsin endiselerini anliyorum ancak
Bu denli rahat olmasini ben kabullenemiyorum
Bir bebek ya bir can var onda kendi esinden bir parca
Onu dusunecegine vajinasini gogsunu dusunuyor tamam dusunsun ancak bu kadar stresli anne olmak icin can atan bayanlarin arasinda bu denli rahat cumleler kurarak aktarmasini kiniyorum ben.
Aldigi tepkilerden sonra bebegimide dusunuyorum da diyor
Kendi sagligimi da dusunuyorum diyor
Saglik gogus sarkmasi mi vajina genislemesi mi ????
Ben cok cok tepkiliyim yasadigim psikolojinin hayal kirikliginin baskinin onda birini belki sen bile yasamadin
O yuzden evet buradi platform amaa anne olmaya can atanlarin platformu !!

valla canım kusura bakmada ben o adama çocuk vermişim 9 ay karnımda taşımışım çatlaklar sarkmalar yüzünden beni beğenmeyecekse kendi bilir o zaman çocuk istemeyecek evlenmeyecekte

İşte anlatmaya çalıştığım bu güzel ablam. Herkes her şeyi aynı duygularla yaşamayacak ki bu dünyada. Bırak o da onu düşünsün. Korksun. Ben mesela hayat tarzımı değiştirdim, ben bebeğime bunu feda ettim. O da göğüslerimi feda ettim diyecek. Sen de günün birinde bebeğim için yıllarımı verdim diyeceksin. Ama sen daha kıymetli bir anne olacaksın. Biz olamayacağız. Çünkü senin kadar zorlanmadık. Bu yüzden belki senin anneliğin cennet kokucak bizim ki kokmayacak? Bu kadar üzerine gitmeyin kimsenin bence. Dediğim gibi sen çıldırıyosun olsun diye, başkası kıyıp aldırıyor. Konu olarak hamilelik yazıldığı içşn burdayım ben. Sıkıntılı süreçler yaşadım ve hep buralardan okudum. O yüzden bol bol yazayım dedim. Bu platform sizlere aitse hoşçakalın.

Bu platform bana ona buna ait degil varsa yureginde anne olmaya ait kirinti hepimizin platformudur
Sana degil serzenisim benim
Bak ne guzel diyorsun yiprandin yiprandik evet
Gogsum basim bacagim icin degil bebegim icin olmadigi icin
Seni degil bu konuyu acan yada onunla ayni fikirde olanlari istemiyorum bu benim fikrimm
Belki cok agresif belki cok dusuncesiz olabilirim bu konuda amaa
Ben istemiyorum bebeginin canindan baska bir sey ( saglik haric) dusunenu istemiyorum

A aksamustugelen canım benim hayırlı olsun bebeğin. plansızdı demiştin benim yaşım 36 ben de istediğim halde hamile kaldıüğımı öğrendiğim de şaşkınlık geçirdim. Hele ilk 3 ay biri günaydın dese ağlayacak pozisyondaydım ki bu yaşıma kadar hep katıydım. sanırım sende aynı durumdasın. Hepimiz hayat tarzımızı değiştiriyoruz, bebeğimize uygun hale getiriyoruz. Çocuğunun olması başka bir şey. Herşeyi ona uygun hale getirmek zorundasın. Çok alkol alan biri değilim ama canım alkol istiyor ama içemiyorum mesela, bisiklete binmek istiyorum binemiyorum mesela. Ama bunlar geçici bir süre daha sonrasın da bisiklete de binebileceğim, istersem alkol de içebileceğim. Hepimiz sağlıkla alalım bebeğimizi kucağımıza inşallah. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…