Hamileyim ve cok korkuyorum

Normal de herkes bebegin gelisimini takip eder sen estetik videolarina bakiosn acaip geldi bana kb
Sen nerden biliyorsun benim çocuğumun gelişim videolarına bakmadim imi. Herkez soruyu çok farklı anlamış yazık hemen yargılama hatta canavar yaptılar beni. Ben azıcık sancı girse karnıma deli gibi korkuyorum düsukmu yapıyorum diye . Canı miyim ben çoğu kişinin aslında düşündüğü şeyleri fazla taktiğimi söyledim. Of uzatma seni hiç sevmedim inan bna git başka konuları yargila

Amin kardeşim yaşın gereği böyle düşünmen normal 40 yaşına gelip hamile dahi kalamamış ablalarımız var Rabbim bana 2 kere verdi aldı 6 kere bebeğini kaybeden birinin yorumunu okumuştum geçen gün. Şanslısın Rabbim sana nasip etmiş sağ salim kucağına alırsın inşallah ama onu arayanlar var .benim eşim de dogum sonrasi kilo vereceksin diyor her hamile kalışım da .ben önce bebeğim diyorum .Rabbim kucağına almayi nasip etsin önce bebeğim diyeceksin ve emin ol seni seven adam seni her halinle sever birde sen daha gençsin çabuk toparlarsın böyle şeyleri düşünerek üzme kendini.Rabbim evlatlarımızi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin önce gerisi kolay.

Senin o dert ettiğin deformeleri
hamile kalmak için seve seve kabul eden onlarca insan var burda..
Aynn cnm onlardan biride benim ondn birazda sert tepki verdim sanki hava atarmis gibi boyle hamileyim ama iste sundan korkuyorum vucudum bozulur midem kotu boylr surekli insanin gozune sokan tipler var onun yerine insn oturur dua eder sukreder Allah nasip etti diye yok fizigim bozulack yok bilmem ne nankorluk etmez yani

Senin o dert ettiğin deformeleri
hamile kalmak için seve seve kabul eden onlarca insan var burda..
YAhu konuyu açtığıma pişman ettiniz beni.
Annelik kadar yüce birşeyin olmadığını annemden çok iyi bilen bir insanım. Ben duygusal yönü bir kenara atıp bir soru sordum. Gerçekten merak edip paylaşmak isteyip aldığım cevaplara bak sırf sanki vücudumu düşünüyorum. Bebeğimi düşünmüyormuyum öyle olsa zaten doğurmam. . Sadece iki güzel nasihat duymak istedim.

Çok teşekkür ederim. Benim kocamdan yana zaten sorunum yokta hormonlardan heralde fazla takik oldum :))

Tabiki şükretmek lazım herzaman
Ben yakında inşallah 30'uma giricem ve bebek sahibi olmayı çok daha fazla istiyorum yaş geçiyor
Benim ablam şuan 6,5 aylık hamile ve hala incecik maşallah bi tek karnı çıktı aldığı azıcık kilo da bebeğin zaten ve kilo aldığına bile seviniyo

Insallah cnm Allah bizede o guzel duyguyu yasatir hic onemli degil olsnda insanin ailesine renk katacak micik bisey ya insanin kendisinden bi parca varsn kilo aliyom veya hic almiyim cekerim yani herseyi yeterki evimize yeni minicik misafir gelsin

Aminn aminn inşallah. Böyle iyi Nasihatlar dilekler istedim sadece kötü biri değilim veya kendini düşünen bencil biri değilim hormonlardan dolayı fazla takıntı yaptığımin bende farkındayım. Hayirlisi ile kucağımiza alalım bebislerimizi

Turkiye haritasi gibi catlaklara sahibim .

gocunuyormuyum ? hayır .

onlar benim kizimin izleri

Bence göğüslerinin sarkmasından daha önemli sorunların olacak ileride onları düşün. Sana tavsiyem googlea 20 yaş ve altında doğum yapmanın sakıncaları yaz ya da daha iyisi bir doktorunla görüş ona göre önlemlerini al.

Bak kardeşim ben sana böyle bişeyi dert etmemen gerektiğini vurguladım zaten bunu farklı algılamana gerek yok ben 30 yaşına geldim bir ablan olarak söylüyorum ve dedimki zaten kendine dikkat ettiğin sürece bişey olmaz.yaşın küçük olduğu için toparlarsın hemen.... ben bile bu yaşta işin o kısmını bu kadar dert etmedim ayrıca sen konuya direkt burdan girdiğin için insanların manevi olarak nasihatte bulunması normal bişey
burdaki birçok kişi senin ablan yaşında ve kimse seni kötülemek için konuşmuyor

Düşüncene saygı duyuyorum.
Bende bi can taşıyorum
Allah nasip ederse kucağıma alırsam anne olucam
Bundan güzel hiç bişey yok tabiki ama
Ben işin duygusal boyutuyla ilgili bir soru sormadım. Heralde ki çatlagim olacak diye dogumdan vazgecmicem. Veya isyan da edecek değilim. Bunların bilincindeyim hormonlarim sağolsun birçok şeye takıyor bende paylaşmak istedim sadece. Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin.

T
Haklısın abla ama insanoğlu değilmiyız merak edemezmiyiz böyle şeyleri belki başına gelenler olmuştur anlatır dertlesiriz veyahut Nasihatlerde bulunanlar olcaktır diye açtım ama birininde patavatsizca doğurmaozaman gibi terbiyesizce diyolaga girmesi çok canımı sıktı beni ne kadar tanıyor ki hakkımda yorum yapıyor değilmi. Neyse sonuç olarak doğru söylüyorsun hayırlısı ile kucağıimza aldikmi bu sorunlar geçicek tabiki

Hic korkma dogurup tas gibi olan birsuru insan var. Aldigin kilolar verilir spor yaparsan sarkma falan da olmaz esinin aldatma kismina gelince bende hamileyim eger oyle bise yaparsa yolu acik olsun kurban olsun bebegimle bana diyorum.. Sadece benim yuvam degil kendi kaybeder :) rahat ol pozitif dusun

Amin inşallah isteyen herkese de nasip olur.şuan sen hormonlarının değişiminden dolayı herşeyi takabilirsin ama dert etme bunları
hepsinin çaresi var tabiki
zaten doğumdan sonra çok hızlı kilo verilir emzirince.. hamileyken çatlak önleyici yağlar var onları da kullanabilirsin kakao yağı, badem yağı... bide banyodan sonra vücudu limon suyuyla ovmak da cildi sıkılaştırır

Güzel bir motivyedi bu Teşekkürler. Yargısız infaz yapmadın en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…