- 1 Eylül 2016
- 372
- 410
- 23
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Hayirlisi ile kucağımiza alırız inşallahZaman gösterecek hepsini. Göbek çatlakları için Lazer Tedavisi, göğüs sarkması için estetik operasyon, vajinanın bollaşması için de vajen daraltma operasyonu imkanı var.
Şahsen ben bunların hepsini yaptıracağım doğumdan sonra zaten ikinciyi düşünmüyorum. Bitane sağlıkla kucağıma alsam yeter.
Bir de zayıflamak sıkılışmak için Kick-Boks.
Ben düşünmüyorum değilmi hanımefendi. Çok iç açıcı cevap... bravo teşekkür ediyorum bizim insanımız yargılama ya kendi dışında alışık olmadığı düşünceleri yerden yere vurmaya insanların ne yaşadığını bilmeden ona iftira atmaya ne merak. Bırakın bebeğimin sağlığında herseyin ben düşüneyim kimseyi ilgilendirmez. Bıktım bu asıl sizin saçma sapan yaFTA ve yakıştırmalarinizdan m gayet masumane çoğu kişinin içinden düşünüp aman boşver bebeğim sağlıklı olsun da deyip salladı gi şeyleri sorup bilgi almak istedim. Galiba deli cesaretliyim. Iyi gecelerhamile kalsam tek derdim çocuğumu sağlıklı şekilde dünyaya getirebilecek miyim acaba olurdu heralde
Hem deli cesaretli hemde dilin pabuc kadar masallahBen düşünmüyorum değilmi hanımefendi. Çok iç açıcı cevap... bravo teşekkür ediyorum bizim insanımız yargılama ya kendi dışında alışık olmadığı düşünceleri yerden yere vurmaya insanların ne yaşadığını bilmeden ona iftira atmaya ne merak. Bırakın bebeğimin sağlığında herseyin ben düşüneyim kimseyi ilgilendirmez. Bıktım bu asıl sizin saçma sapan yaFTA ve yakıştırmalarinizdan m gayet masumane çoğu kişinin içinden düşünüp aman boşver bebeğim sağlıklı olsun da deyip salladı gi şeyleri sorup bilgi almak istedim. Galiba deli cesaretliyim. Iyi geceler
Umarim sağlıklı hayırlı evlatlarBen kiloluydum zaten ilk hamile kaldığımda diyete başlıyodum (ki başladığımda gerçekten 20-25 kilo vermeden kolay kolay bırakmam) hamile kalmışım mecbur bıraktım ama düşük oldu 30 kilo alsaydım da yavrum şimdi kucağımda olsaydı. Sonra diyete başladım 4-5 kilo verdim iyi gidiyorum dedim annem hastalandı vefat etti 40 kilo alsaydım da annem yanımda olsaydı. Şimdi de hamileyim ama kilolarım umurumda değil kilo aldırdığını bile bile vitaminlerimi de kullanıyorum, önlem amaçlı progestan kullanıyorum ki yaşamaktan soğursun onun etkilerinden ama evladım için katlanıyorum. Bu tarz düşüncelerini doğumdan sonrasına saklamalısın bence biraz da yaşının etkisi var sanırsam. 30 lu yaşların getirisi kadına inanılmaz özgüveni bence ki kadının en seksi objesi yine özgüvenidir. Bu yaşlara geldiğinde hatırlarsan ne demek istediğimi anlıcaksın.
Haklısınız inşallah hayırlısı ile kucağınza alırsınz bebeğinizi. Allah herkeze hayırlı evlat lar versin . Sagliklar versinBen kiloluydum zaten ilk hamile kaldığımda diyete başlıyodum (ki başladığımda gerçekten 20-25 kilo vermeden kolay kolay bırakmam) hamile kalmışım mecbur bıraktım ama düşük oldu 30 kilo alsaydım da yavrum şimdi kucağımda olsaydı. Sonra diyete başladım 4-5 kilo verdim iyi gidiyorum dedim annem hastalandı vefat etti 40 kilo alsaydım da annem yanımda olsaydı. Şimdi de hamileyim ama kilolarım umurumda değil kilo aldırdığını bile bile vitaminlerimi de kullanıyorum, önlem amaçlı progestan kullanıyorum ki yaşamaktan soğursun onun etkilerinden ama evladım için katlanıyorum. Bu tarz düşüncelerini doğumdan sonrasına saklamalısın bence biraz da yaşının etkisi var sanırsam. 30 lu yaşların getirisi kadına inanılmaz özgüveni bence ki kadının en seksi objesi yine özgüvenidir. Bu yaşlara geldiğinde hatırlarsan ne demek istediğimi anlıcaksın.
Hayirlisi olsun inşallah . Doktorum bi sorun olmadığını söyledi ama en iyisini Allah bilirMaalesef yanlış biliyorsunuz. Allah göstermesin ama doğumda en fazla risk yaşanan yaş grubu yirmi yaş ve altı. Dediğim gibi iyi bir doktor kontrolü şart. Dünyada kabul edilen ideal doğum yaşları 22 ve 30 arası. Çünkü kadın anatomisi ancak bu donemde tam olgunluğa erişiyor. Hatta bazı görüşlere gore 25 _ 30 arası.
Gerçekten helal olsun duygularıma tercüman oldunuz. Okadar kırıldım Üzüldüm ki karşılaştığım yorumlara bende duygusalım bu ara biliyorsunuz hormonlarYa gerçekten yazmadan duramayacağım çok özür dileyerek. Yaklaşık 3 4 saattir üyeyim ama kadınlar klübünü 4 aydır takip ediyorum. Gerçekten duygularınıza saygı duyuyorum. Ama burası madem bir platform ve insanlar bir şeyler paylaşıyor, neden korkularımızdan bahsetmek zorunuza gidiyor ki? Ben de korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Ben de korkuyorum ona mükemmel bir gelecek sunamamaktan ama duygusal dalgalanmalar elbette olacak yahu? Ben 3 ay depresyona girdim plansız hamile kaldım diye. Ki psilolojik tedavi sırasında hamile kaldım. O ilaçları bırakmak vs. insana ne kadar ağır geliyor, ne duygusal sıkıntılar yaşanıyor fikriniz bile yok. İnsanların sizi anlamasını bekleyecek kadar empati düşkünüsünüz ama insanları anlamak istemeyecek kadar bencilsiniz. Herkes bu dünyaya mükemmel anne olmak için gelmiyor. Ya da herkes yana yakıla anne olmak için çıldırmıyor.
Soyle bi cvp veriyim ozmn madem empatiden bahsediyoruz ozmn burda dediklerimizede dikkat edcz Allah nasip etmis sana ne guzel insallahta kucagina alirsn sag salim burda kaos veya tartisma ortami yaratmayada gerek yok ama sende biraz hamile kalamayanlari dusun emin ol hamilelerden bile daha hassiz okadar hamile olup mantikli seyler yazan varki mide bulantisi en basidi kese kalp atisi derdindeyken sen biraz detayci yaklasmissin vya ileri goruslu vs diyim bu cekememezlikte degil Allah herkese daha cok versin asla aksini dusunmem ama vermiskende kiyemetini bilmek gerek ya daha ne diyimGerçekten helal olsun duygularıma tercüman oldunuz. Okadar kırıldım Üzüldüm ki karşılaştığım yorumlara bende duygusalım bu ara biliyorsunuz hormonlar
Kim evladını kaybetmekten Korkmaz. Kim sağlığını düşünmez. Kimin neler yaşadığını nerden bilebiliriz.çocuğun olmaması düşürmek elbet teki dünyadaki bir kadın için en ağır şey. Allahım dilerim bütün isteyip el açan anne olmak isteyen herkeze bu güzel mucizesini tarttirir. . Ben sadece bunun dışında kalarak somut bir soru sordum daha önce doğum yapmadım bilemiyorum ki vücuduma ne olacağı hakkında bi bilgim tecrübem yok. Ve burasi eğer bir soru cevap şeklinde öğretici bir platformsa banada saygı duyulmali. Değilmi söyle örnek vereyim bir cenaze var herkez acili karamsar ama biyerde de düğün var herkez sen senlik içinde. Bu hayatın kuralı bu imtihanlardan geçenler de elbette var inkar etmiyorum yarın benim belki özürlü bir çocuk dogurmayacagim belki düşük yapmayacağım ne malum... Hasa ben buna garanti verebilirmiyim Hayır tabiki. Ben bir soru sordum masumane tecrübe sahibi olanlardan iki nasihat iki bilgi fikir istedim. Saolsunlar doğmamis çocuğuma karşı benide gaddar ilan ettiler. Size gerçekten çok teşekkür ederim. Inşallah allah Yardımcınız olur her konuda ve inşallah bebeğimize sımsıkı sarilabilirz
merhaba, kac gündür konuyu takip ediyorum. Bende bi cevap yazayim dedim. Bende 17 yaşında anne oldum. Bakın hamile kaldim demiyorum anne oldum diyorum. Tabi ki küçük yaşta anne olmayi tasvip etmiyorum. Icinizi biraz olsun rahatlatmak adina yaziyorum.oncelikle Korkmayin sandığınız gibi öyle göğüs sarkmasi iste catlaklardi vajinal genislemeydi olmuyo. Tabi ki biraz catlaklar olusuyo. Ama düzenli benlenir aşırı kilo almaktan kacinirsaniz kremler vs. Kullanirsaniz bunlari en aza indirebilirseniz. Göğüs sarkmasina gelince toparlayici sütyen kullanırsanız bu sorun ortadan kalkmış olur. Vajinal genişleme sadece dogum esnasinda oluyo. Sonrasinda yaşınızında genc olmasi sebebiyle vücut kendini cabuk toparliyo ve eski halini aliyo. Ben ilk hamileligimde 20 kilo aldim ve 2 yil icinde aldigim kilolari fazlasiyla verdim inanin bana daha güzel ve sıkı bir vücuda sahip oldum. Şunu da unutmayin bazi kadinlara hamilelik yariyo ve sonrasinda daha bi güzelleşe biliyo. Umarim biraz olsun iciniz rahatlamistir. Insallah sağlıklı bir sekilde evladinizi kucaginiza alırsınızEvet arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren çatlaklardan tutunda goquslerin sarkması vajina bollasmasi kocalarinin dogumdan sonra Karı larını bunun için aldatması hatta hamileyken bile aldatilan lar varmış allah onları neyse anladıginiz gibi a dan Z ye bütün olumsuz şeyleri araştırdım hatta estetik videolarına kadar izledim . 19 yaşındayım 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam Allah nasip ederse ama sanki doğum yaptıktan sonra vücudum mahvolacak kendimi hiç begenmicem gibi geliyo. Kocam da çok anlayışlı bana çok değer veren biri. PskolojiM çok bozuldu anlayacaginiz. Doğumdan sonra vajina si köprü gibi genişlemiş goqusler sarkmis küçülmus boşalmis olmaolmasını istemiyorum
Hayirlisi ile kucağımiza alırız inşallah
Evet arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren çatlaklardan tutunda goquslerin sarkması vajina bollasmasi kocalarinin dogumdan sonra Karı larını bunun için aldatması hatta hamileyken bile aldatilan lar varmış allah onları neyse anladıginiz gibi a dan Z ye bütün olumsuz şeyleri araştırdım hatta estetik videolarına kadar izledim . 19 yaşındayım 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam Allah nasip ederse ama sanki doğum yaptıktan sonra vücudum mahvolacak kendimi hiç begenmicem gibi geliyo. Kocam da çok anlayışlı bana çok değer veren biri. PskolojiM çok bozuldu anlayacaginiz. Doğumdan sonra vajina si köprü gibi genişlemiş goqusler sarkmis küçülmus boşalmis olmaolmasını istemiyorum
Vallahi içimi senlendirdiniz çok teşekkür ederim inşallah sizin gibi güzel bir anne olabilirim yavrusuma. AmIn cümlemizin inşallahmerhaba, kac gündür konuyu takip ediyorum. Bende bi cevap yazayim dedim. Bende 17 yaşında anne oldum. Bakın hamile kaldim demiyorum anne oldum diyorum. Tabi ki küçük yaşta anne olmayi tasvip etmiyorum. Icinizi biraz olsun rahatlatmak adina yaziyorum.oncelikle Korkmayin sandığınız gibi öyle göğüs sarkmasi iste catlaklardi vajinal genislemeydi olmuyo. Tabi ki biraz catlaklar olusuyo. Ama düzenli benlenir aşırı kilo almaktan kacinirsaniz kremler vs. Kullanirsaniz bunlari en aza indirebilirseniz. Göğüs sarkmasina gelince toparlayici sütyen kullanırsanız bu sorun ortadan kalkmış olur. Vajinal genişleme sadece dogum esnasinda oluyo. Sonrasinda yaşınızında genc olmasi sebebiyle vücut kendini cabuk toparliyo ve eski halini aliyo. Ben ilk hamileligimde 20 kilo aldim ve 2 yil icinde aldigim kilolari fazlasiyla verdim inanin bana daha güzel ve sıkı bir vücuda sahip oldum. Şunu da unutmayin bazi kadinlara hamilelik yariyo ve sonrasinda daha bi güzelleşe biliyo. Umarim biraz olsun iciniz rahatlamistir. Insallah sağlıklı bir sekilde evladinizi kucaginiza alırsınız
Ha ha haBence araştırırken estetik doktorlarının isimlerini telefonlarini not edin.
Dogumdan sonra hemen her yerinizi yaptirirsiniz.
Oyy Allah bağışlasin canım benim aminnnn. Biz çocuklarimiz la büyücezCanım bende senin gibi erken anne oldum. Şuan 21 yaşındayım ve 1 yaşında kızım var. Hamileyken böyle şeyler düşünüyor insan ister istemez. Karın catlaklarina falan takıyor. Ama bebek olduktan sonra onları unutuyorsun. Aklına bile gelmiyor. Sürekli bebeği düşünüyorsun. Ayrıca aldığın kilolar geri veriliyor. Ben normal doğum yaptım. Bebeklerimiz iyi olsun. Gerisi bir şekilde hallolur
Inşallah bizde 3 kardeşiz Galiba genetik ve kişiden kişiye değişiyor bazı şeyler biraz içim rahatladı tabiki ama geleceksede tabiki bebislerimizden gelsin çok sağolun . Inşallah hem iyi hemde güzel bi anne olabilirim kocamin ve çocuğumuun gözündeBunlari dusunme canim belkide taş gibi bir anne olacaksın yokmu oyle anneler cook var insallah hamileligin guzel gecer dogumun kolay olur gerisi teferruat tabi insan kafaya takiyor haklisin uc evladim var tas gibimiyim eh iste sayilir ama mutluyum huzurluyum gule oynaya buyutuyorum yavrularimi insallah sende mutlu huzurlu buyutursun yavrunu
Belkide çok haklısın . Aminn inşallahİsteyen istediğini söylesin, benim de ilk hamileliğim. Hepimiz bir şeylerden korkuyoruz. Benim korkularım da benzerdi. 1 yılda diyetisyen yardımıyla insülin direnci gibi bir hastalığı kırarak verdiğim 15 kilonun 6'sını hamileliğin daha ilk iki ayında geri aldım. Mesleğimi fazla stresten dolayı bırakmak zorunda kaldım. 3 yıllık işimden istifa ettim bu karamsar duygular yüzünden. Ama farkettim ki senin de düşünmüş olduğun ve aslında biraz daha zaman geçince ay ne kadar da aptalcaymış diyeceğin aptalca düşünceler yüzünden kendimi depresyona sokmuşum. Bu düşünceleri kafandan at. Bebeğine ve kendine benim verdiğim zararları verme. Söyledikleri gibi yaşımız daha ufak.. Allah bize bebeğimizle birlikte büyüme fırsatı versin.
Yok zaten benim kocam beni aldatır falan kesinlikle idda etmiyorum. Cevremden duyduklarım ve okuduklarım bu yönde idi. O sizin güzel yüreğiniz güzel bakan güzel görür anlamissinizdir umarım ve guzel bakıp anlayış gösterdiğiniz için teşekkürlerBence cok tatlısın. Tedirginliklerini anlıyorum. Çok genç olduğun için deforme olsan da hızla toparlayacağını düşünüyorum. Çatlak için kremler var onlardan edinebilirsin. kocan seni aldatacaksa normalde de aldatır bunu düşünme.
Ne desem bilemedim ki bal damliyor ağzından. Ya ben de kendime bakan biriyim . Ben hemen çökmek tabiki istemiyorum güzel bir eş güzel bir anne olarak kalmak genç kalmak istiyorum :)) hangi kadın istemez kii. Tabikide çocuğumu daha daha çok düşünüyorum. Bunla çocuğu kiyaslayanlar var malesef. Gaddar anne oldum vallahi burada halbuki gayet insancıl bir merak vücuduma neler olacak acaba Diye endişelenmenin neresi kötü. Öyle bir yaptılarki bazı arkadaşlar madem bir iki laf düzgün konuşmayacak sin sana ters geliyor neden formumda yorum yazıp beni karaliyorsun degilmi. Yazma başka konulara bak. Burası her alanda hamilelik anne çocuk sağlık spor vs soru cevap platformu değilmi. Neyse neyse yorumunuz adına çok sevindim . Allah bir nefeste kurtarsın çocuğuna sımsıkı sarılmayı nasip eylesin inşallah. Benim daha çoook var sen yarıyı geçmişsin. Tekrar da diyorum en içten bir şekilde Rabbim anne olmak isteyip olamayan el açan yakaran dua eden herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin yüzlerini güldürsun inşallahHiç kimseyi takma, kadın dediğin her daim bakımlı olmalı. Nasıl eşimiz bize hoş görünmek için özen göstermeliyse biz de eşlerimize hoş gözükmek için kendimize dikkat etmeliyiz.
Özellikle kendimiz için, bakımsız kadın kendine olan güvenini yitirir.
Şahsen benim eşim bana ye beslen al kilo nolcak dese de ben 3 öğün yemek 3 defa de ara öğün tüketiyorum. Ara öğünlerde yoğurt, salata, meyve tüketiyorum.
Hamilelikde çok acıkıyor insan. Ben naparsam yapayım 6 kilo almışım şimdiden 22. Haftamdayım üstelik. Eşime sürekli soruyorum "çirkinleştim mi?" Diye :) Anne olmak ayrı, eş olmak ayrı, kadın olmak ayrı şeyler. Doğru düşünüyorsun Can'ım biz böyle düşündüğümüz için Fıstık gibi olacağız hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?