- 25 Haziran 2009
- 602
- 377
- 103
- 41
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
teşekkür ederim çok. size de hayırlı uğurlu olsun.A aksamustugelen canım benim hayırlı olsun bebeğin. plansızdı demiştin benim yaşım 36 ben de istediğim halde hamile kaldıüğımı öğrendiğim de şaşkınlık geçirdim. Hele ilk 3 ay biri günaydın dese ağlayacak pozisyondaydım ki bu yaşıma kadar hep katıydım. sanırım sende aynı durumdasın. Hepimiz hayat tarzımızı değiştiriyoruz, bebeğimize uygun hale getiriyoruz. Çocuğunun olması başka bir şey. Herşeyi ona uygun hale getirmek zorundasın. Çok alkol alan biri değilim ama canım alkol istiyor ama içemiyorum mesela, bisiklete binmek istiyorum binemiyorum mesela. Ama bunlar geçici bir süre daha sonrasın da bisiklete de binebileceğim, istersem alkol de içebileceğim. Hepimiz sağlıkla alalım bebeğimizi kucağımıza inşallah. sevgiler
teşekkür ederimteşekkür ederim çok. size de hayırlı uğurlu olsun.
Sahip olduğumuz tüm güzellikler yalnızca bebişlerimize değil, Dünya'nın bütün çocuklarına armağan olsun.
Progestan insanın terinin kokusunu bile değiştiren iğrenç ötesi bir şey. Ben de yeni bıraktım. Bu arada kiloyu bebeğimiz için umursamanız gerekiyormuş. Ben 6 kilo aldım diye diyetisyenim baya kızdı tabi benim sağlık sorunlarım biraz farklı ama kilo verebileceğimi söyledi doğru beslenerek hamile olsam bile. Aklınızda olsun. Not: Ben hala diyet yapmıyorumBen kiloluydum zaten ilk hamile kaldığımda diyete başlıyodum (ki başladığımda gerçekten 20-25 kilo vermeden kolay kolay bırakmam) hamile kalmışım mecbur bıraktım ama düşük oldu 30 kilo alsaydım da yavrum şimdi kucağımda olsaydı. Sonra diyete başladım 4-5 kilo verdim iyi gidiyorum dedim annem hastalandı vefat etti 40 kilo alsaydım da annem yanımda olsaydı. Şimdi de hamileyim ama kilolarım umurumda değil kilo aldırdığını bile bile vitaminlerimi de kullanıyorum, önlem amaçlı progestan kullanıyorum ki yaşamaktan soğursun onun etkilerinden ama evladım için katlanıyorum. Bu tarz düşüncelerini doğumdan sonrasına saklamalısın bence biraz da yaşının etkisi var sanırsam. 30 lu yaşların getirisi kadına inanılmaz özgüveni bence ki kadının en seksi objesi yine özgüvenidir. Bu yaşlara geldiğinde hatırlarsan ne demek istediğimi anlıcaksın.
Benim doktorum progestanı bıraktırmadı ben de korkudan bırakamıyorum. Kilo konusuna gelince işyerinde yemeklerim çok kötü ve kokuyo mecbur kalıyorum tost yemeye ya da peynir ekmek yemeye ama onun haricinde dikkat ediyorum artı olarak hipoglisemi olunca 2-3 saatte bir yemek yemem gerekiyo çok hafif öğünler yapsam da kilo aldırıyo işte napalım emzirirken veririm artık ya da diyet yaparım, diyet konusunda çok katıyım bir lokma bile bozmam.Progestan insanın terinin kokusunu bile değiştiren iğrenç ötesi bir şey. Ben de yeni bıraktım. Bu arada kiloyu bebeğimiz için umursamanız gerekiyormuş. Ben 6 kilo aldım diye diyetisyenim baya kızdı tabi benim sağlık sorunlarım biraz farklı ama kilo verebileceğimi söyledi doğru beslenerek hamile olsam bile. Aklınızda olsun. Not: Ben hala diyet yapmıyorum
hipoglisemi çok kötü ya, bende de insülin direnci var. olsun aman boşver diyetisyene gidiyosun valla 1 ayda 10 kilo bile veriyosun.Benim doktorum progestanı bıraktırmadı ben de korkudan bırakamıyorum. Kilo konusuna gelince işyerinde yemeklerim çok kötü ve kokuyo mecbur kalıyorum tost yemeye ya da peynir ekmek yemeye ama onun haricinde dikkat ediyorum artı olarak hipoglisemi olunca 2-3 saatte bir yemek yemem gerekiyo çok hafif öğünler yapsam da kilo aldırıyo işte napalım emzirirken veririm artık ya da diyet yaparım, diyet konusunda çok katıyım bir lokma bile bozmam.
İşe erken gidiyorum 7 gibi kahvaltımı yaparım öğle yemeğim 11:30 gibi gelir ara öğünler yapıyorum sürekli yarım muz, bir meyve, bi bardak ayran gibi olur da canım istemez yemezsem 11:45 de titremeye başlıyorum. Dukanı çok güzel yapıyorum ve dukan yaparken hipoglisemi kayboluyor sanırım karbonhidrattan dolayı doğumu yapıyım bebeğimi emzirebildiğim kadar emziriyim sonra veririm kilo derdim kilo olsun hallederim. Ben de evlenmeden önce senin gibi yıllarımı verdiğim kariyerimi bıraktım hem evlilik ilerde çocuk olur yürütemem diye iyi ki de bırakmışım hiç bir başarı karnımdaki kuzunun göz seğirmesi kadar hissedebildiğim tekmelerinin ve acının verdiği hazzı veremezdi.hipoglisemi çok kötü ya, bende de insülin direnci var. olsun aman boşver diyetisyene gidiyosun valla 1 ayda 10 kilo bile veriyosun.
İşe erken gidiyorum 7 gibi kahvaltımı yaparım öğle yemeğim 11:30 gibi gelir ara öğünler yapıyorum sürekli yarım muz, bir meyve, bi bardak ayran gibi olur da canım istemez yemezsem 11:45 de titremeye başlıyorum. Dukanı çok güzel yapıyorum ve dukan yaparken hipoglisemi kayboluyor sanırım karbonhidrattan dolayı doğumu yapıyım bebeğimi emzirebildiğim kadar emziriyim sonra veririm kilo derdim kilo olsun hallederim. Ben de evlenmeden önce senin gibi yıllarımı verdiğim kariyerimi bıraktım hem evlilik ilerde çocuk olur yürütemem diye iyi ki de bırakmışım hiç bir başarı karnımdaki kuzunun göz seğirmesi kadar hissedebildiğim tekmelerinin ve acının verdiği hazzı veremezdi.
Maalesef yanlış biliyorsunuz. Allah göstermesin ama doğumda en fazla risk yaşanan yaş grubu yirmi yaş ve altı. Dediğim gibi iyi bir doktor kontrolü şart. Dünyada kabul edilen ideal doğum yaşları 22 ve 30 arası. Çünkü kadın anatomisi ancak bu donemde tam olgunluğa erişiyor. Hatta bazı görüşlere gore 25 _ 30 arası.Ben 20 yaş ideal biliyorum .
Aynn cnm onlardan biride benim ondn birazda sert tepki verdim sanki hava atarmis gibi boyle hamileyim ama iste sundan korkuyorum vucudum bozulur midem kotu boylr surekli insanin gozune sokan tipler var onun yerine insn oturur dua eder sukreder Allah nasip etti diye yok fizigim bozulack yok bilmem ne nankorluk etmez yani
yaşına vermek lazım. daha kendi çocukken çocuk yapmak biraz demek böyle oluyo :)[/QU bilemiycm artik sadece bana yanlis geldi belki hamile kalmadigim icin uzun sure ondn olabilir belki bende kalsm bende ayni seyleri dusunurum bian yanlis
Aynen bacim nefesini tüketmeye değmez valla bebisim olsun ne sarkması ne şeyi düşünürüm ya insan hamd eder yani.ALLAHIM bizlere nasip eyle kurban olduğun ne olurNe kadar basit ve bos dusunceler bunlar ne demek yaa vajina bollasacak catlak olusacakkk ????
Dalga gecme amaclimi yaziyorsunuz anlamiyorum
Regl oldugumdan bu yana siteye hic girmedim topladim kendimi simdi yazayim dedim amaa bu sacma yazi yine sinirlerimi bozdu
Biz 3 4 aydir o mujdeli haberi alabilmek icin yapmadigimiz sey kalmadi
Hatta bu ugurda milyarlar harcayanlar var
Ne demek vucudum bozulur ya
Koy bozulsun rabbim sana yasayacagin en guzel abi nasip ediyor
Ve sen buna sevinmeyi bir kenara birak kalkmis oranin buranin estetigini dusunuyorsun
Oturup rabbine sukredip bebegine nasil faydalu olacagin videolari izlemek varken estetik arastirmasi yapiyorsun ??
Kocanin gozu disardaysa eger istersen sutun gibi ol yine yapar
Evine esine hele ki rabbimin verdigi mucizevi bebege bagliysa sen ne olursan ol sana saygi sevgi hurmet eder
Bu sekildr sacma sapan seyler yazmayin
Cunku @yer6melegifnd_50 @oz1006 gibi nicelerimiz degil catlak genisleme gogus sarkmasi
Herseyi kabul ederek o haberi bekliyoruz
Sen ve senin gibiler yazmasin
Haaa kendine ve esine guvenmiyordun evlenmeyecektin haa evlendin diyelim
Bunlari daha once biliyordun cocuk yapmayacakti !!!!!
Aminn canimmm benimmm aminnnAynen bacim nefesini tüketmeye değmez valla bebisim olsun ne sarkması ne şeyi düşünürüm ya insan hamd eder yani.ALLAHIM bizlere nasip eyle kurban olduğun ne olur
Korkularinizdan bahsetmeniz zorunuza gitmiyor hanim efendi
Yana yakila anne olmak icin cildiriyoruz ne yazikki
4 aydir takip ettiginizi soyluyorsunuz ettiginiz takipleri analiz edin de yorumlayin derim
Ben fikrine saygi duyarim herkesin
Ama bu platform da dikkat edersen genelde gebe kalmak icin canini krtaya atan insanlar var
Konuyu acan sahsin endiselerini anliyorum ancak
Bu denli rahat olmasini ben kabullenemiyorum
Bir bebek ya bir can var onda kendi esinden bir parca
Onu dusunecegine vajinasini gogsunu dusunuyor tamam dusunsun ancak bu kadar stresli anne olmak icin can atan bayanlarin arasinda bu denli rahat cumleler kurarak aktarmasini kiniyorum ben.
Aldigi tepkilerden sonra bebegimide dusunuyorum da diyor
Kendi sagligimi da dusunuyorum diyor
Saglik gogus sarkmasi mi vajina genislemesi mi ????
Ben cok cok tepkiliyim yasadigim psikolojinin hayal kirikliginin baskinin onda birini belki sen bile yasamadin
O yuzden evet buradi platform amaa anne olmaya can atanlarin platformu !!
Evet arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren çatlaklardan tutunda goquslerin sarkması vajina bollasmasi kocalarinin dogumdan sonra Karı larını bunun için aldatması hatta hamileyken bile aldatilan lar varmış allah onları neyse anladıginiz gibi a dan Z ye bütün olumsuz şeyleri araştırdım hatta estetik videolarına kadar izledim . 19 yaşındayım 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam Allah nasip ederse ama sanki doğum yaptıktan sonra vücudum mahvolacak kendimi hiç begenmicem gibi geliyo. Kocam da çok anlayışlı bana çok değer veren biri. PskolojiM çok bozuldu anlayacaginiz. Doğumdan sonra vajina si köprü gibi genişlemiş goqusler sarkmis küçülmus boşalmis olmaolmasını istemiyorum
Evet arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren çatlaklardan tutunda goquslerin sarkması vajina bollasmasi kocalarinin dogumdan sonra Karı larını bunun için aldatması hatta hamileyken bile aldatilan lar varmış allah onları neyse anladıginiz gibi a dan Z ye bütün olumsuz şeyleri araştırdım hatta estetik videolarına kadar izledim . 19 yaşındayım 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam Allah nasip ederse ama sanki doğum yaptıktan sonra vücudum mahvolacak kendimi hiç begenmicem gibi geliyo. Kocam da çok anlayışlı bana çok değer veren biri. PskolojiM çok bozuldu anlayacaginiz. Doğumdan sonra vajina si köprü gibi genişlemiş goqusler sarkmis küçülmus boşalmis olmaolmasını istemiyorum
Amin İNSAALLAH bitanem aminnnnnAminn canimmm benimmm aminnn
Insallahhh bizde yasayacagizzzz o ani o sevinci insallahhh
Öncelikle bi büyüğum olarak seni kınıyorum. Eski cevaplara vermiş olduğum cevaplara bakmanıda onerip öyle yerden yere vurmanizi tasvip ediyorum umarım ki herseye gücü yeten Rabbim sizlere ve bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder. Yorumunuz için de çok teşekkürlerNe kadar basit ve bos dusunceler bunlar ne demek yaa vajina bollasacak catlak olusacakkk ????
Dalga gecme amaclimi yaziyorsunuz anlamiyorum
Regl oldugumdan bu yana siteye hic girmedim topladim kendimi simdi yazayim dedim amaa bu sacma yazi yine sinirlerimi bozdu
Biz 3 4 aydir o mujdeli haberi alabilmek icin yapmadigimiz sey kalmadi
Hatta bu ugurda milyarlar harcayanlar var
Ne demek vucudum bozulur ya
Koy bozulsun rabbim sana yasayacagin en guzel abi nasip ediyor
Ve sen buna sevinmeyi bir kenara birak kalkmis oranin buranin estetigini dusunuyorsun
Oturup rabbine sukredip bebegine nasil faydalu olacagin videolari izlemek varken estetik arastirmasi yapiyorsun ??
Kocanin gozu disardaysa eger istersen sutun gibi ol yine yapar
Evine esine hele ki rabbimin verdigi mucizevi bebege bagliysa sen ne olursan ol sana saygi sevgi hurmet eder
Bu sekildr sacma sapan seyler yazmayin
Cunku @yer6melegifnd_50 @oz1006 gibi nicelerimiz degil catlak genisleme gogus sarkmasi
Herseyi kabul ederek o haberi bekliyoruz
Sen ve senin gibiler yazmasin
Haaa kendine ve esine guvenmiyordun evlenmeyecektin haa evlendin diyelim
Bunlari daha once biliyordun cocuk yapmayacakti !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?