Hamileyim ve cok korkuyorum

Ben kiloluydum zaten ilk hamile kaldığımda diyete başlıyodum (ki başladığımda gerçekten 20-25 kilo vermeden kolay kolay bırakmam) hamile kalmışım mecbur bıraktım ama düşük oldu 30 kilo alsaydım da yavrum şimdi kucağımda olsaydı. Sonra diyete başladım 4-5 kilo verdim iyi gidiyorum dedim annem hastalandı vefat etti 40 kilo alsaydım da annem yanımda olsaydı. Şimdi de hamileyim ama kilolarım umurumda değil kilo aldırdığını bile bile vitaminlerimi de kullanıyorum, önlem amaçlı progestan kullanıyorum ki yaşamaktan soğursun onun etkilerinden ama evladım için katlanıyorum. Bu tarz düşüncelerini doğumdan sonrasına saklamalısın bence biraz da yaşının etkisi var sanırsam. 30 lu yaşların getirisi kadına inanılmaz özgüveni bence ki kadının en seksi objesi yine özgüvenidir. Bu yaşlara geldiğinde hatırlarsan ne demek istediğimi anlıcaksın.

teşekkür ederim çok. size de hayırlı uğurlu olsun.
Sahip olduğumuz tüm güzellikler yalnızca bebişlerimize değil, Dünya'nın bütün çocuklarına armağan olsun.

Progestan insanın terinin kokusunu bile değiştiren iğrenç ötesi bir şey. Ben de yeni bıraktım. Bu arada kiloyu bebeğimiz için umursamanız gerekiyormuş. Ben 6 kilo aldım diye diyetisyenim baya kızdı tabi benim sağlık sorunlarım biraz farklı ama kilo verebileceğimi söyledi doğru beslenerek hamile olsam bile. Aklınızda olsun. Not: Ben hala diyet yapmıyorum

Benim doktorum progestanı bıraktırmadı ben de korkudan bırakamıyorum. Kilo konusuna gelince işyerinde yemeklerim çok kötü ve kokuyo mecbur kalıyorum tost yemeye ya da peynir ekmek yemeye ama onun haricinde dikkat ediyorum artı olarak hipoglisemi olunca 2-3 saatte bir yemek yemem gerekiyo çok hafif öğünler yapsam da kilo aldırıyo işte napalım emzirirken veririm artık ya da diyet yaparım, diyet konusunda çok katıyım bir lokma bile bozmam.

hipoglisemi çok kötü ya, bende de insülin direnci var. olsun aman boşver diyetisyene gidiyosun valla 1 ayda 10 kilo bile veriyosun.

hipoglisemi çok kötü ya, bende de insülin direnci var. olsun aman boşver diyetisyene gidiyosun valla 1 ayda 10 kilo bile veriyosun.
İşe erken gidiyorum 7 gibi kahvaltımı yaparım öğle yemeğim 11:30 gibi gelir ara öğünler yapıyorum sürekli yarım muz, bir meyve, bi bardak ayran gibi olur da canım istemez yemezsem 11:45 de titremeye başlıyorum. Dukanı çok güzel yapıyorum ve dukan yaparken hipoglisemi kayboluyor sanırım karbonhidrattan dolayı doğumu yapıyım bebeğimi emzirebildiğim kadar emziriyim sonra veririm kilo derdim kilo olsun hallederim. Ben de evlenmeden önce senin gibi yıllarımı verdiğim kariyerimi bıraktım hem evlilik ilerde çocuk olur yürütemem diye iyi ki de bırakmışım hiç bir başarı karnımdaki kuzunun göz seğirmesi kadar hissedebildiğim tekmelerinin ve acının verdiği hazzı veremezdi.

evet çok ciciş duygular Allah herkese versin inşallah.

Ben 20 yaş ideal biliyorum .
Maalesef yanlış biliyorsunuz. Allah göstermesin ama doğumda en fazla risk yaşanan yaş grubu yirmi yaş ve altı. Dediğim gibi iyi bir doktor kontrolü şart. Dünyada kabul edilen ideal doğum yaşları 22 ve 30 arası. Çünkü kadın anatomisi ancak bu donemde tam olgunluğa erişiyor. Hatta bazı görüşlere gore 25 _ 30 arası.

yaşına vermek lazım. daha kendi çocukken çocuk yapmak biraz demek böyle oluyo :)

Olabilir belki bende kalsm ayni seyleri bende dusunurm nebiliyim bian oyle demek geldi icimden etrafimda cogu kisi ikinciye hamile ama insanin gozune sokar gibi laf vuruolar ruh halim biraz kotu

Aynen bacim nefesini tüketmeye değmez valla bebisim olsun ne sarkması ne şeyi düşünürüm ya insan hamd eder yani.ALLAHIM bizlere nasip eyle kurban olduğun ne olur

Aynen bacim nefesini tüketmeye değmez valla bebisim olsun ne sarkması ne şeyi düşünürüm ya insan hamd eder yani.ALLAHIM bizlere nasip eyle kurban olduğun ne olur
Aminn canimmm benimmm aminnn
Insallahhh bizde yasayacagizzzz o ani o sevinci insallahhh

Yasin daha cok genc sanirim bebeginede hazirlikli degildin.
Bebegine odaklanmalisin daha simdiden bunlari dusunmemelisin yoksa simdiden depresyona girip logusalikta intihar edersin.
Bence psikolojik yardim al...

Zaman gösterecek hepsini. Göbek çatlakları için Lazer Tedavisi, göğüs sarkması için estetik operasyon, vajinanın bollaşması için de vajen daraltma operasyonu imkanı var.
Şahsen ben bunların hepsini yaptıracağım doğumdan sonra zaten ikinciyi düşünmüyorum. Bitane sağlıkla kucağıma alsam yeter.
Bir de zayıflamak sıkılışmak için Kick-Boks.

Öncelikle bi büyüğum olarak seni kınıyorum. Eski cevaplara vermiş olduğum cevaplara bakmanıda onerip öyle yerden yere vurmanizi tasvip ediyorum umarım ki herseye gücü yeten Rabbim sizlere ve bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder. Yorumunuz için de çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…