- 14 Kasım 2015
- 882
- 819
- 103
- Konu Sahibi MayisPapatyasi
-
Amin insallah :)senin hormonlar eşinde yükselmiş
küsüyomuşş
canım danırım sen biraz duygusalsındır bu aralar her hamilede oluyormuş
boş şeylere üzme canını ve bebişini
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bosanmak bazen benim de aklima geliyor ama evliligimiz tam oturmadi belki bazi seylerin caresi bulunur diye vazgeciyorum. Ama bu bebek olayindaki davranislarini affedemiyorum bi turlu
Benim aklim ordaysa demekki :))
Aglama bebegini seviorsan aglayarak ona Zarar verme esine soyle sevmiyor musun bizi de baba olmaktan korkuyormusn yoksa de ilgi. bekledigjni soyle ve cok uzgun oldugunu soyle tabi bunlari soylerken sessizce git yyanina gogsune basjni koy saril onun elinide karnina koy inan etkileyici olur..Merhaba. Yeni evliyim. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Belki de korunmamak en buyuk hatamdi ama bu cocugu cok istiyorum. Hamile ldugumu ogrendigimde o kadar sevindim ki.
Esim de evlenmeden once surekli cocuk istedigini soylerdi. Cocuklari da cok seviyordu.
Ama hamile oldugumu ogrendiginden beri hicbir sevinc yada heyecan belirtisi yok. Bana da hic deger vermiyor. Surekli küsüyor konusmuyor benle. 2 gundur grip oldum. Hasta olduguma inanmadi bile. Küstü gitti. Hasta halimle ve bulantilarimla kendime ve karnimdaki bebegime bakmaya calistim. Cok sukur iyilestim cabucak.
Surekli agliyorum. Ama kendim icin degil. Babasi bebegimizi sevmiyor ilgilenmiyor diye agliyorum.
Bebegime bisey olur diye cok korkuyorum. Ne olacak bu isin sonu : (
Ne kadar da kolay söylüyorsun git aldır diye merhametsizliğin bu kadarı eşi sadece durumun ciddiyetini varamamis konu Sahibi bende geçtim o yollardan sabırlı olun ve bebeğine iyi bak lütfen düzelir kalp atışını duyunca emin olne yap biliyorsun ki qit de ben bebeqimi aldırıyorum . madem böyle tavırların bende artq cocuk istemiyorum de zatwn direk belli edecektir kendini istemiosa git aldir o cocuqun qunahina qirme cocuk babasiz buyuceqine olmasn daha iii yinede allah buyuktur
Meraba kızlar acil Yardımınız ihtiyacım var ben ayin 2 sinde yumurta çatlatma iğnesi oldum 17 sinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 18 inde adet gibi ama köyü bir şekilde regl oldum sonra 3 gün hiç bişey olmadı dün de yine çok az bi şekilde kanama oldu yine koyu renkte hamile olabilir miyim bu durumu yaşayan var mi
Aynen ya şu bebekleri bari ilişki silahı olarak kullanmayınNe kadar da kolay söylüyorsun git aldır diye merhametsizliğin bu kadarı eşi sadece durumun ciddiyetini varamamis konu Sahibi bende geçtim o yollardan sabırlı olun ve bebeğine iyi bak lütfen düzelir kalp atışını duyunca emin ol
Mutlaka zor zamanlardan geçiliyor ama mevlam vermiş nasip etmiş hastane hastane gezdirmemiş niçin evlat sahibi olmak için milyonlarca para döküp hasret çeken var bunları konu sahibinin eşi yaşamamış mevlam yaşatma sında düzelir inşallahAynen ya şu bebekleri bari ilişki silahı olarak kullanmayın
Hemen aldıralım ne demk ya kaş mı aldırıyosunuz bu kadar basit mi
Konu sahibi bence normal bu tür sorunlar
Bir kaç yıl oturcak daha evlilik bunlar biraz güç gösterileri
Sen onun huylarını çözcen o senin.. Daha neler görüp yaşıyacaksınız oooo
Çocuğa gelince arkadaşlara katılıyorum doktora beraber gidin kalp sesini duyunca gör bak halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?