Bir çok arkadaşım ve ben de aynı sorundan müzdaribiz: "KOCALARIN İLGİSİZLİĞİ" Gerçekten bir koca olarak karına biraz ilgi göstermek birkaç hoş cümle sarfetmek çok mu zor?Şu anda ben de hamileyim ve doğumuma az kaldı,hamileyim diye bile özel bir ilgi görmedim.Kusura bakmasınlar da hamilelik zor bir süreç. Valla anlatmak istediğim çok şey var ama hangisini anlatayım.Anlatmaktan bile bıktım.Aslında ben kocamı baba yapmayı hiç düşünmüyordum çünkü her iş bana kaldığı gibi çocuk ta bana kalacaktı.Sonra onun ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden neden ben anne olmayacağım diye düşündüm ve bir çok kadın çocuğu kendin için yap sakın kocana güvenme ......vs gibi sözler söyleyince dedim ki bunların hepsi aynı demek ki kendin için yaşayacaksın ve çocuğu da kendin için doğuracaksın.Şu anda kocam tatilde ben evdeyim örneğin.Nasıl kendileri için yaşıyorlar görüyoruz ama yine de onlar kadar bencil olamıyoruz.Biz kadınların
özelliği bu olsa gerek.Affedici,sahiplenici,merhametli,........Bizde bu özellikler olmasa aldatılan,dövülen,aşağılanan........vs kadınların kocaları olurlar mıydı? ya da aldatan erkekler yine evlenebilir miydi? Bu konular böyle uzar gider arkadaşlar ne yaparsak kendimiz için yapmalıyız,eğer "ben onun için .........yaptım,ailemden vazgeçtim..."gibi çooooook pişmanlık cümleleri kurar kendimiz üzülür kendimiz ağlarız.Erkeklerin ruhu bile duymaz.