• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim bana karşı ilgisiz

ilknuray22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
57
2
86
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Ben hamileyim bilmiyorum hamileliğin verdiği bir duygusallıkmı eşim bana karşı ilgisiz geliyor. İnsan günde 1 defa bile olsun arar eşini merak eder... Ama benim ki hiç aramıyor Gün içinde başıma bir şey gelse ruhu duymayacak . Yoğunluğundan dolayı diyicem ama telefonuna bakıyorum kardeşlerini annesini arıyor. Ben mi abartıyorum bilemiyorum ki...:2::2:

insan hamilelikte hassas oluyo ama neden annesini kardeşini arayıp seni aramıyo ki. sen aradığında açıyomu? rahatsızlandım filan de belki hamilelik sürecini bilmiyodur

Otururken tatlı tatlı sor niye beni aramıyosun merak etmiyomusun ben senin sesini duyunca çok mutlu oluyorum de. ben strese girince bebişede bişey olcak diye bu seferde daha çok panik yapıyorum de bakalım ne dicek...

sen esını ara hergun de o utansın bde yuzune vur bnce onu ıstıyo galıba erkekler

hamileliğin verdiği duygusallıktır dicem ama madem başkalarını arıyo senide araması gerekir....
güzel güzel konuş onunla......
anlat ilgi beklediğini anlat...
bu ayıp değil günah değil...
madem kendi akıl edemiyo bi dürtüp uyandırmak lazım bazen erkekleri

hamileyken daha cok ilgi bekliyor dimi insan..ben hamileyken sen hamilesin gel sunu ye yada soyle yat kalk dinlen vs yani sen hamilesin lafini hic dumaydim.biraz duyarim belki diye Tr ye gittim ailemin yanina 1 ay kaldim daha beter oldum geldim..
esine sen hatirlat anlat..erkeklere acik acik anlatmak konusmak gerekiyor kesinlikle düz mantik..üzme kendini..sakin üzme..

konu sahibi lütfen üzerine alınıp bozulma.

ya odunsan herkese karşı odun ol madem neden ayrımcılık yapıyosunda hem odun hemde kalas oluyorsun.

hamileliğin verdiği duygusallıktır dicem ama madem başkalarını arıyo senide araması gerekir....
güzel güzel konuş onunla......
anlat ilgi beklediğini anlat...
bu ayıp değil günah değil...
madem kendi akıl edemiyo bi dürtüp uyandırmak lazım bazen erkekleri
Aslında konuştum. Hemen hemen hergünde yüzüne vuruyorum gülümseyerek cevap veriyor hayatım ben seni seviyorum diyor.Galiba odunun tekiyle evlenmişim ben

Aslında konuştum. Hemen hemen hergünde yüzüne vuruyorum gülümseyerek cevap veriyor hayatım ben seni seviyorum diyor.Galiba odunun tekiyle evlenmişim ben
Uzulme canim, erkeklerin yuzde doksani odun zaten. Hamile oldugun icin uzak duruyordur, kimi erkek boyle dusunebiliyor. Hamile bir kadinin da seksi olabilecegini kanitlaman gerekiyor. Maalesef erkekleri cezbeden iki sey var kadinin yapabilecegi, biri guzel bir sofra, ikincisi seksi bir es olmak. Hazirla soyle hos bir sofra, sadece ikiniz icin, bir iki kadeh icki, tabi sadece ona sana yasak, bir kac meze, hos ve seksi bir giysi, yuzunde de muzip bir gulumseme, bak bakalim ertesi gun kac defa arayacak..

Hamilelikte kadınlar hassas olduğu kadar, erkeklerde karışık duygular yaşıyormuş; bu dönemde onlarında tepkilerinde değişim olmasının nedeni bu.

Geçici bir süreç olarak görün, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulun ve hergun kendiniz için birşeyler yapın.

Eşinize sizi aramaması konusundada konuşmanızı bir kaç defa yapmışsınız, gereken msj.ıda vermişsiniz,bence artık hiç dile getirmeyin.

Sanıyorum ki devamlı söylenen şeyler erkekler tarafından istem dışı olarak ret ediliyor.

Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı diliyorum..

Eski konularınızda da eşinizin ilgisizliğinden şikayet etmişsiniz demek ki hamilelikden kaynaklanan bir geçici durum değil bu..
Yapısı böyle demek ,hoş değil tabi..
Hamilelikde daha hassas oluyoruz ve daha çok ilgi bekliyoruz..
Bir kere konuşmuşsunuz eşinizle,tekrarlamayın derim,ilginizi başka konulara seçin..

valla canım benim bazı insanların karakteri böyledir belli edemez sevdiğini....
biraz oduğu gib kabul et...
en azından sana çemkirmiyo bu konuda konuştuğunda...
sakin adammış...
bazı erkekler varki iki laf edilmiyo

Bir çok arkadaşım ve ben de aynı sorundan müzdaribiz: "KOCALARIN İLGİSİZLİĞİ" Gerçekten bir koca olarak karına biraz ilgi göstermek birkaç hoş cümle sarfetmek çok mu zor?Şu anda ben de hamileyim ve doğumuma az kaldı,hamileyim diye bile özel bir ilgi görmedim.Kusura bakmasınlar da hamilelik zor bir süreç. Valla anlatmak istediğim çok şey var ama hangisini anlatayım.Anlatmaktan bile bıktım.Aslında ben kocamı baba yapmayı hiç düşünmüyordum çünkü her iş bana kaldığı gibi çocuk ta bana kalacaktı.Sonra onun ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden neden ben anne olmayacağım diye düşündüm ve bir çok kadın çocuğu kendin için yap sakın kocana güvenme ......vs gibi sözler söyleyince dedim ki bunların hepsi aynı demek ki kendin için yaşayacaksın ve çocuğu da kendin için doğuracaksın.Şu anda kocam tatilde ben evdeyim örneğin.Nasıl kendileri için yaşıyorlar görüyoruz ama yine de onlar kadar bencil olamıyoruz.Biz kadınların
özelliği bu olsa gerek.Affedici,sahiplenici,merhametli,........Bizde bu özellikler olmasa aldatılan,dövülen,aşağılanan........vs kadınların kocaları olurlar mıydı? ya da aldatan erkekler yine evlenebilir miydi? Bu konular böyle uzar gider arkadaşlar ne yaparsak kendimiz için yapmalıyız,eğer "ben onun için .........yaptım,ailemden vazgeçtim..."gibi çooooook pişmanlık cümleleri kurar kendimiz üzülür kendimiz ağlarız.Erkeklerin ruhu bile duymaz.

Bir çok arkadaşım ve ben de aynı sorundan müzdaribiz: "KOCALARIN İLGİSİZLİĞİ" Gerçekten bir koca olarak karına biraz ilgi göstermek birkaç hoş cümle sarfetmek çok mu zor?Şu anda ben de hamileyim ve doğumuma az kaldı,hamileyim diye bile özel bir ilgi görmedim.Kusura bakmasınlar da hamilelik zor bir süreç. Valla anlatmak istediğim çok şey var ama hangisini anlatayım.Anlatmaktan bile bıktım.Aslında ben kocamı baba yapmayı hiç düşünmüyordum çünkü her iş bana kaldığı gibi çocuk ta bana kalacaktı.Sonra onun ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden neden ben anne olmayacağım diye düşündüm ve bir çok kadın çocuğu kendin için yap sakın kocana güvenme ......vs gibi sözler söyleyince dedim ki bunların hepsi aynı demek ki kendin için yaşayacaksın ve çocuğu da kendin için doğuracaksın.Şu anda kocam tatilde ben evdeyim örneğin.Nasıl kendileri için yaşıyorlar görüyoruz ama yine de onlar kadar bencil olamıyoruz.Biz kadınların
özelliği bu olsa gerek.Affedici,sahiplenici,merhametli,........Bizde bu özellikler olmasa aldatılan,dövülen,aşağılanan........vs kadınların kocaları olurlar mıydı? ya da aldatan erkekler yine evlenebilir miydi? Bu konular böyle uzar gider arkadaşlar ne yaparsak kendimiz için yapmalıyız,eğer "ben onun için .........yaptım,ailemden vazgeçtim..."gibi çooooook pişmanlık cümleleri kurar kendimiz üzülür kendimiz ağlarız.Erkeklerin ruhu bile duymaz.

Bende hamileyim ... :emir_bebek: hemde ikizlerime bi kızım bı oglum olacak allahın ıznıylee ... Yazdıklarınızda kendımı buldum. . . :14:
Benimde eşim çok ilgisiz üstüne üstlük güldürmediği gibi sürekli ağlatıo :50: :14: :14:

Kendimi çok yalnız hissediyorum..........

ben eşim için tamamen ilqisiz diyemem açıkçası allah razı olsun yine elinden qeleni yapar ama hamilelikten sonra hakkaten ben de eşimin biraz daha aramıza mesafe koyduğunu farkettim.18.haftamdayım ve ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz qünden beri hayatımda o kadar çok şey değişti ki.. artık daha az konuşuyor, daha çok düşünüyor, düşüncelerini çoğu zaman benimle paylaşmıyor, işine ağırlık verdiği için çok fazla yanyana da kalamıyoruz.

aslında hamilelik sürecinde kadınlar nasıl bilqilendiriliyorsa erkeklerinde bilqilendirilmesi qereken noktalar olduğunu düşünüyorum.
en azından doktorlarımız iki kelam etse belki biraz daha dikkatli olurlar.

annesini, kardeşini arayıp seni aramaması tabii ki alınman için bir sebep. hamile olduğun için aslında bi araması gerekiyor bence de ama bunu ona sakince, kibarca sormadan bilemezsin.

Back
X