Hamileyim ve esim beni terk etti

Eşine rahat batmış o zaman. Üzgünüm ama bAşka biri varmış gibi duruyor

Bir yıllık evliyim kocamı çok seviyorum onun her dediğini yaptım sokağa çıkma dedi çıkmadım internet li telefonları elimden aldı hergün sabahlara kadar bekledim kendi de fazla dışarı çıkarmıyodu sahne alıyor kendisi gece işi yapıyor telefonunda şifre vardı onu bile elime alamazdim ama ben onu sevmekten hiç vazgeçmedim hep azarladı bazende çok güzel sevdiğini söyledi tuhaf kaynanamlar hattım değiştiği için numaralar silindi onlar istese ulasirdi herkse ayrıldığını söylemiş ben ona bir yıldır kendime bişey aldırmadm durumumuz kötü diye hergün ayaklarımı kremle dedi yaptım hergün gömleklerini ütuledim hamile hasta halimle neler yaptım ama bi trip yaptım diye dünyayı yakardı bağırırDi ama bi türlü bu adamdan sogumuyom nedenn
Kaşınıyosun başka bişey değil

Asla geri donme bosan
Kilifada bak
Sorumsu adam
Evlilik cocuk isi cocuk oyuncagimj
Hemen dava aciyorsun
Asla geri adim atmiyorsun

Galiba seninki sevgi değil bağımlılık çünkü sana değer vermeyen birini sevmezsin annenler ne düşünüyor bu konuda galiba senin yapman gerekeni o yapmış beklerim niye dedin bekle şimdi hamilesin ama doğumdan sonra kendini toparla ve o zamana kadarki tavrına bak ona göre boşanma davasını aç derim
Aileme istemiyor tabiki onu abimle konusmuyom o zor oluyo

Asla geri donme bosan
Kilifada bak
Sorumsu adam
Evlilik cocuk isi cocuk oyuncagimj
Hemen dava aciyorsun
Asla geri adim atmiyorsun
Yazarken buna inandın mı canım gerçekten o kadar belli ki eşinin onu alacağına inanmış her erkek adam olmuyor işte

Ne iki senesi hanım ,o çocuk kimi baba bilecek bu arada ateşi hastalığı maması bezi kim koşturacak,eşinin ailesi ne diyor bu duruma,hiç gecikme dava aç nafaka al ortada kalmışsın iyice rezil olma ,bu 1-2 senede gönlünce yaşasın beyefendi oh ne ala,belki bu arada eski kız arkadaştan çocuk bile peydahlar,akıllı ol ne sevgisi ne duygusallığı ,çocuğunu düşün

Hormonlardan dolayi suan böyle düşünüyor olabilirsin diye düşünmek istiyorum yoksa bu adamın yaptığı iş değil bana da başkası olabilir gibi geldi

Doğru söylüyorsunuz etrafımdaki çoğu insan durumumu bilmiyor ne zamn anlatmaya kalksam hıçkırıklara boğuluyorum hiç kimse bunu haketmiyo sayenizde biraz daha moral aldım çok teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Ne iki senesi hanım ,o çocuk kimi baba bilecek bu arada ateşi hastalığı maması bezi kim koşturacak,eşinin ailesi ne diyor bu duruma,hiç gecikme dava aç nafaka al ortada kalmışsın iyice rezil olma ,bu 1-2 senede gönlünce yaşasın beyefendi oh ne ala,belki bu arada eski kız arkadaştan çocuk bile peydahlar,akıllı ol ne sevgisi ne duygusallığı ,çocuğunu düşün
+1
Aynen arkadaşım duygusallığın şu durumda sana bi faydası yok seni sevse bırakmaz ki sevmeyide geçtim insan olan hamile eşini ortada bırakır mı Allah yardımcınız olsun ancak geç kalmayın açın davayı

Bir yıllık evliyim kocamı çok seviyorum onun her dediğini yaptım sokağa çıkma dedi çıkmadım internet li telefonları elimden aldı hergün sabahlara kadar bekledim kendi de fazla dışarı çıkarmıyodu sahne alıyor kendisi gece işi yapıyor telefonunda şifre vardı onu bile elime alamazdim ama ben onu sevmekten hiç vazgeçmedim hep azarladı bazende çok güzel sevdiğini söyledi tuhaf kaynanamlar hattım değiştiği için numaralar silindi onlar istese ulasirdi herkse ayrıldığını söylemiş ben ona bir yıldır kendime bişey aldırmadm durumumuz kötü diye hergün ayaklarımı kremle dedi yaptım hergün gömleklerini ütuledim hamile hasta halimle neler yaptım ama bi trip yaptım diye dünyayı yakardı bağırırDi ama bi türlü bu adamdan sogumuyom nedenn
Senin bırakmasının sebebi tam olarak bu köle sistemi olabilirmi, hiç düşündünmü?

Ne bu ya herşeyden vazgeç herşwyi bahşet!!!
Durumuna çok üzüldüm ama hiç kimseyi kendinden çok önemseme bundan sonra canım böyle bi tarafı kalkar sonra

Bak bunları yaptın madalya taktı sana aferin böyle devam edin ezdirin ezdirin kendinizi sonra bide kapı önuñde bulun kendinizi

8 aylık hamileyim ve esim beni terk etti annemin yanına gönderdi memlekete daha sonra aradı ve maddi durumumuz bozulduğu için seni terk ettim sana bakacak gücüm yok dedi ama bir ay bir yıl iki yıl bilemiyorum sabret alıcam dedi çok sevdiğim den tamam dedim sonra beni hiç arramdi ben onu arayınca engelledi ve beni azarladı canım o kadar çok aciyorki internet adreslerine eski kız arkadaşlarını eklemiş
Eski kız arkadaslarını eklediğini ıspatla ve hemen ac davayı !! Seviyormusun hala bu adamı ? Bu kkfa artık kadınları anlamıyorum sinirlenip büyük konusuyomus gibi hissediyorum! Doğum hazırlığında eşin yok cocuk büyüyecek masraf azalacak zorluk bitecek BELKİ geri gelecek sende kabulleneceksin. Hormonlarına veriyorum ..

Kimbilir ne hayallerle evlendiniz nasıl heyecanlıydınız düğünde ..duruma bak şimdi hamileyken bırakıp gidiyor ..sen gitmesemiydşn bu adamın amacı başka gibi geldi ..senin yediğin ne ki...Boğaz'dan kısmak la olmuyor ki ..o elektrik su harcamıyor mu..kira vermiyor mu yine ..saçma çok sacma

Back
X