Hamileyim ve eşim çok anlayışsız davraniyor

sevgipitircigiii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
114
61
18
34
Arkadaşlar daha 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve bunu çok istiyorduk. Eşim ilk günden itibaren bana her zaman ki gibi davranıyor. Düşük riskim var ve lütfen beni stres yaptırma dememe rağmen Bunu yapıyor. Bugün haftasonu yataktan kalkmam zararlı. Diyorum ki iki haftadır ev silinmiyor ve supurulmuyor bugün yapsan dedim güzellikle yok ben evi silemem süpürürüm sadece dedi bende tamam dedim kalktım gittim sonra çamaşır atacaktı bunlar yıkanacak mi diye sordu ama heeeyy diye bağırıyor o kadar kaba ki bende cevap vermedim Tamam hiçbirşey yapmıyorum dedi ve sabahtan beri oturuyor. Sizce ne yapmalıyım

Temızlıkcı kadın alsın o zaman yada annenızı falan getırın

Ne kadarlık bebegınız dusuk tehlıkesı neden varmış aceba

Şuan tartismaktan kaçıyorum düşük olur diye korkumdan ama kendimi çok aciz hissediyorum
Bence siz ev ısı falan düşünmeyin karnınızda bır can var bırakın yaparsa yapar yoksa kalsın yanı çoksa onemlı degıl ben tüp bebek ıle hamıle kaldım yemegımı bıle yatağıma getırdıler sırf bır canım yavrum olsun dıye çok takma bosver

Ayyy o ne oyle ya siz onun cocugunuzu tasiyorsunuz gerekirse silecek o evi. Sizin yerinizde olsam hic bir is yapmam kendimi uzmemeye calisirim. Kocanizla muhattap olmayin bence

Fiziksel aktivite düşükle doğrudan ilgili değil tabi ağır spor yaparsınız kendinizi çok yorarsınız o başka. Bırakın yapılmayıversin bu haftada temizlik madem. Eşinize gelince alışmadık totoda don durmaz. Adam hiç yapmadıysa daha önce ondan güzel güzel temizlik yapcak diye beklemeyin. Allah sağlık versin hem bebeğinize hem size.

Hamileligin hayirli olsun canim Allah saglicakla kucagina aldirsin insallah benden tavsiye esin eger aliskin degilse onu tatli bir sekilde soyleyerek ise yonlendir. Yani ben kendimden ornek vereyim mesela canm camasirlar birikti onlari atabilir misin,asabilir misin ya da su su isi yapabilir misin. Yaa cok tesekkur ederm yardmlarin icin insallah tum yorgunlugumuz bebegimizi sag salim kucagimiza alinca gecip gidecek bunda senin katkin cok falan bircok erkek soylemeden adim adim aciklamadan anlamaz. Her seyi tane tane soylemek gerekir bak ne guzel yardimci olmaya calisiyormus ama sen de biraz anlayisli ol kuzum ona karsi insallah atlatirsin kolaylikla

Bırak dünya yansın, evi pislik götürsün. Benim de 2.gebeliğim. İkisinde de riskli dönemler oldu. Sağolsun eşim yardım ediyor ama o da aynı kafada süpürdük silmeye ne gerek var filan. Ben de ne yapıyorsa yaptığı kadarına razı geliyorum. Sen de hiç trip atma bırak yaptığı kadar yapsın. Tabi böyle bi süreçte daha anlayışlı olması lazım ama olmuyorsa da strese girme şu ara.

O kadar tatlı bir anda söyledim ki bir anda sinirlendi bende ne olduğunu şaşırdım bi anda karnımin kasildigini hissedince hemen çıktım odadan

Yapamıyorum ki zaten Ama gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
Sizi anliyorum. Hamilelik cok ozel ve guzel bir duygu tadini cikarin. Bebeginizi dusunun inanin kocaniz da olsa onun icin caninizi sıkmaya degmiyor. Insallah kocaniz da bir an once bir cocugu olacagini ve size destek olmasi gerektigini farkeder amin

Çok teşekkür ederim biraz rahatladım sayenizde sizinde hayırlı olsun bebeğiniz

Ben ilk gün haberi verdim sevindi sarıldı 5.5 yaşında ki kızıma dio bundan sonra anneyi yormak yok yardım evi toplayak dedi evi topladılar yemek yaptılar bu 3 gündür öğrendik dün baklava yaptı canın çekmesin ins öyle devam eder aman sakın olun uzanın başka çocuk yoksa bırakın işleri o aç kalsa kendi yapar yıkar söylensin sizde sabredin belki düzelir takmayın söylenirse evden gönderin gitsin gezdim toozsun yine mecbur evine döner misafire kabul etmeyin eve bol su için ins düzelir anlar yardimci olur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…