Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide çocuk nasıl sadece anneye ait oluyor. Spermi nereden bu çocuğun. Bankadan alınmasıyla bir baba vardır degilmi. Kadını yine kadın ezer tezi kanıtlar nitelikteNe alakasi var bunun merhametle. Anneye bisey olsa çocuk ortada kalsın demez heralde konusahibi. Mesele anne hayattayken çocuğu istemiyor çünkü ortada bi inat var. Ayrica adam kendi bakmasa bile annesine baktirio. Gene anneden 1-0 önde. Cocugun anneannesi nerde acaba bu süreçte? Art niyet varsa ortada karsidakinden merhamet beklemek abeslik olur.
Hanımefendi erkek denen şahıslara güvenilmeyeceğini, doğalarında babalığın olmadığını, baba sevgisinin yapay olduğunu ve erkeğe güvenip çocuk yapılmayacağını söylediği için bence evet çocuğun sadece anneye ait olduğunu düşünüyor olabilir.İyide çocuk nasıl sadece anneye ait oluyor. Spermi nereden bu çocuğun. Bankadan alınmasıyla bir baba vardır degilmi. Kadını yine kadın ezer tezi kanıtlar nitelikte
Sizi rahatsız eden, kötü niyetli bir mesajı olduysa, mesajın altında bulunan şikayet et butonuna basıp bildirin, yönetim inceler, gerekli işlemi uygular mutlaka. Bu şekilde ortaya yazıp , konuyu dağıtıp, alakasız bir anda üyeyi hedef gösterdiğiniz için tepki aldınız.Malesef kendisiyle özelden yazıştık. Mahrem bi konu hakkında. Beni konuşturmak için saçma sapan şeyler soruyordu sürekli. En sonunda erkek mi acaba dedim. Biraz takip ettiği konulara baktım. Ve iyice emin oldum. Belden yukarı bişey yok. O kadınsa ben değilim o kadar eminim. Telefonu yanındaki bi kadına açtırmış da olabilir. Neyse beni ilgilendirmez ne olduğu da dikkat edin, özelden mesaj atarsa.
Hmm okSizi rahatsız eden, kötü niyetli bir mesajı olduysa, mesajın altında bulunan şikayet et butonuna basıp bildirin, yönetim inceler, gerekli işlemi uygular mutlaka. Bu şekilde ortaya yazıp , konuyu dağıtıp, alakasız bir anda üyeyi hedef gösterdiğiniz için tepki aldınız.
Senin olduğun kürtajdan biz neden rahat olalım aksine hamileyken eşinin çocuğuna biraz olsun merhamet et diye uğraştı insanlar. Sen aslında yetiskinlerin faturasını o çocuğa kestin. Sen kendini hazır hissetmediginden felan da değil eşine guvenmedin. Çünkü burdaki yorumlar az da olsa kulağına su kaçırdı. Kaç gündür kürtaj niyetinde olsaydın bu konuyu buraya acmazdin. Kendi bebeğin olacaj diye diğer çocuğu nasıl saf dışı bırakırım temalı bir konuydu. Bebeği gerçekten aldirdiniz mi bilmiyorum şayet aldirdiysaniz da bu sizin kararınızdi kimse burda bir canın ölmesinden memnun olacak değil. Çocuğun annesi de babası da sahip cikmaliydi evet. Ama sizde ona bir abla olabilirdiniz bebeğinizi beraber buyuturdunuz. Bir nevi küçük anne gibi can yoldaşı olurdu size. Ama siz bu güzellikler yerine yetişkinlerin sorumsuzluklarini kucuk kıza yüklediniz. Telefon açıp annesine cemkirseniz daha evla olurdu. Ergen çocukla başetmek zor. Benimde o yaşlarda kızım var Allah biliyor çok zorlanıyoruz ama iletişim yolunu bulduktan sonrada duzelmeyecek birşey yok. Yaptığı tüm o aksilikleri dislanmislik hissinden yapıyor. Bir tanıdığımda aynı durumda. Anne yok baba yok çocuğa babanne bakiyor. Baba başkasıyla evlenmeye niyetlendi cocukta sevindi onlara sarılıp uyuyacağım diye ama maalesef babanın planlarinda çocuğunu almak yoktu. Okadar zor bir durum ki.Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Keşke burdakilerin dedigi ile birsey yapacaksan çocuğa empati kurmayı deneseydin ama yok sana bin tane seçenek sunulsa kötü olan yolu seçersin gibi DilekBugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
ÖyleYazık günah böyle baba anne olmayan insanlar var ve tekrar evlenip tekrar çocuk yapıyorlar. Evlendiğiniz kişi çocuğunu böyle kenara atan bir baba adayı. Çocuğa acıdım. Allah yardımcısı olsun