• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Madem bu kadar dert edecektiniz çocuksuz hiç evlenmemiş biriyle evlenseydiniz. Küçücük çocuğa resmen fazlalık muamelesi yapıyorsunuz. Ki babaanne hep sağ kalmayacak illa gelecek o çocuk babasının yanına. Annesi sağ olabilir sağlıklı olabilir belki maddi durumu yetersiz ve bunu siz bilemeyebilirsiniz. Hamileliğe gelince çocuğa uygun dille söylenir ki zaten çocuk istenmediğini biliyordur merak etmeyin gelip başınıza kalmaz.

Ne alakasi var bunun merhametle. Anneye bisey olsa çocuk ortada kalsın demez heralde konusahibi. Mesele anne hayattayken çocuğu istemiyor çünkü ortada bi inat var. Ayrica adam kendi bakmasa bile annesine baktirio. Gene anneden 1-0 önde. Cocugun anneannesi nerde acaba bu süreçte? Art niyet varsa ortada karsidakinden merhamet beklemek abeslik olur.
İyide çocuk nasıl sadece anneye ait oluyor. Spermi nereden bu çocuğun. Bankadan alınmasıyla bir baba vardır degilmi. Kadını yine kadın ezer tezi kanıtlar nitelikte

İyide çocuk nasıl sadece anneye ait oluyor. Spermi nereden bu çocuğun. Bankadan alınmasıyla bir baba vardır degilmi. Kadını yine kadın ezer tezi kanıtlar nitelikte
Hanımefendi erkek denen şahıslara güvenilmeyeceğini, doğalarında babalığın olmadığını, baba sevgisinin yapay olduğunu ve erkeğe güvenip çocuk yapılmayacağını söylediği için bence evet çocuğun sadece anneye ait olduğunu düşünüyor olabilir.

Malesef kendisiyle özelden yazıştık. Mahrem bi konu hakkında. Beni konuşturmak için saçma sapan şeyler soruyordu sürekli. En sonunda erkek mi acaba dedim. Biraz takip ettiği konulara baktım. Ve iyice emin oldum. Belden yukarı bişey yok. O kadınsa ben değilim o kadar eminim. Telefonu yanındaki bi kadına açtırmış da olabilir. Neyse beni ilgilendirmez ne olduğu da dikkat edin, özelden mesaj atarsa.
Sizi rahatsız eden, kötü niyetli bir mesajı olduysa, mesajın altında bulunan şikayet et butonuna basıp bildirin, yönetim inceler, gerekli işlemi uygular mutlaka. Bu şekilde ortaya yazıp , konuyu dağıtıp, alakasız bir anda üyeyi hedef gösterdiğiniz için tepki aldınız.

Sizi rahatsız eden, kötü niyetli bir mesajı olduysa, mesajın altında bulunan şikayet et butonuna basıp bildirin, yönetim inceler, gerekli işlemi uygular mutlaka. Bu şekilde ortaya yazıp , konuyu dağıtıp, alakasız bir anda üyeyi hedef gösterdiğiniz için tepki aldınız.
Hmm ok 👍 görünce dayanamadım 😁

Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Senin olduğun kürtajdan biz neden rahat olalım aksine hamileyken eşinin çocuğuna biraz olsun merhamet et diye uğraştı insanlar. Sen aslında yetiskinlerin faturasını o çocuğa kestin. Sen kendini hazır hissetmediginden felan da değil eşine guvenmedin. Çünkü burdaki yorumlar az da olsa kulağına su kaçırdı. Kaç gündür kürtaj niyetinde olsaydın bu konuyu buraya acmazdin. Kendi bebeğin olacaj diye diğer çocuğu nasıl saf dışı bırakırım temalı bir konuydu. Bebeği gerçekten aldirdiniz mi bilmiyorum şayet aldirdiysaniz da bu sizin kararınızdi kimse burda bir canın ölmesinden memnun olacak değil. Çocuğun annesi de babası da sahip cikmaliydi evet. Ama sizde ona bir abla olabilirdiniz bebeğinizi beraber buyuturdunuz. Bir nevi küçük anne gibi can yoldaşı olurdu size. Ama siz bu güzellikler yerine yetişkinlerin sorumsuzluklarini kucuk kıza yüklediniz. Telefon açıp annesine cemkirseniz daha evla olurdu. Ergen çocukla başetmek zor. Benimde o yaşlarda kızım var Allah biliyor çok zorlanıyoruz ama iletişim yolunu bulduktan sonrada duzelmeyecek birşey yok. Yaptığı tüm o aksilikleri dislanmislik hissinden yapıyor. Bir tanıdığımda aynı durumda. Anne yok baba yok çocuğa babanne bakiyor. Baba başkasıyla evlenmeye niyetlendi cocukta sevindi onlara sarılıp uyuyacağım diye ama maalesef babanın planlarinda çocuğunu almak yoktu. Okadar zor bir durum ki.

Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize

Şoka girdim durduk yere bu kararı verip çocuğunu aldırdın mı?
iyi olmuş aslında gerçekten anne olmaya hazır değildin
saldırgan ve merhametsizsin

Ne kadar iğrenç bir konu bu ya, bu kadar kötü nasıl olabiliyorsunuz cidden anlamıyorum. Hadi bu yazdıklarını içinden geçiriyorsun, yazarken de mi hiç utanmadin insanlar beni bu düşüncelerimden dolayı yargılar diye (ki yargılamıslar haklı olarak). O kadar farkında değilsin kötülüğünden.
Tutturmuş konu sahibi "başkasının çocuğu" diye. O kadının çocuğu olmaktan önce o senin kocanın çocuğu. Sevdiğin adam, hayatını birleştirdiğin erkek. Bence o kadın seninle yarışmıyor, evet umursmaaz belki kötü bir anne ama bu seni ilgilendirmez, sen üstüne düşene bakman lazım, kadın niye seni çocuğunu bırakacak kadar umursasın ki? Çocuğu zaten umrunda değildir salmıştır. Niye kadına bu kadar kinlendin? İlkokul mezunu cahil dediğin kadınla eşin olacak adam evlenip çocuk yapmış ama bunun acısını mi hazmedemiyorsun hala?
Senin olacak çocuğunla o kızın arasında ne fark var? İkisi de insan evladı ve ÇOCUK! Pislik gibi bahsediyorsun başkasının çocuğu başkasının çocuğu diye.
Saf kötü bir insansın.

Keşke burdakilerin dedigi ile birsey yapacaksan çocuğa empati kurmayı deneseydin ama yok sana bin tane seçenek sunulsa kötü olan yolu seçersin gibi Dilek

Yazık günah böyle baba anne olmayan insanlar var ve tekrar evlenip tekrar çocuk yapıyorlar. Evlendiğiniz kişi çocuğunu böyle kenara atan bir baba adayı. Çocuğa acıdım. Allah yardımcısı olsun
Öyle
O adamdan baba olmamış ki ispatlanmış
Baba olamayan adamdan tekrar çocuk yapıyor konu sahibi

Enteresan

Allah akıl fikir verisn kalbiniz çok kötü kin dolu o zaman evlenmeseydin çocuklu adamla ne bekliyorsun disarimi atsın oyuncak mi o çocuk ne kadar kötüsün rabbim ıslah etsin cocugun olacak büyük konuşma insabın ne olacağı hiç belli olmaz hanımefendi anladınız mı eşiniz bosandiysa birşeyi vardır kimse durduk yere mutlu yuvasını bozmaz yazıklar olsun düşünce yapina

Back
X