Hamileyim ve ishal oldum bu durumda ne yapmaliyim

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
841
254
103
Kizlar yardimiza cok ihtiyacim var suan hamileyim ve cok kotu ishal oldum bugun karnimda cok agriyor acaba bebegi etkiler mi bu durum Boyle yasayanlar ne yaptiniz basil gecti

yani asırı ishal olmadım ama çok sıkıntılı bişey olduğunu düşünmüyorum. normalde ishali geçiren en etkili yöntem toz türk kahvesine limon sıkıp yemektir aka gebelikte zararı olur mu bilemedim

Kizlar yardimiza cok ihtiyacim var suan hamileyim ve cok kotu ishal oldum bugun karnimda cok agriyor acaba bebegi etkiler mi bu durum Boyle yasayanlar ne yaptiniz basil gecti
bebege birsey yapicani sanmam. 3 gunden fazla olduysa dr.a gidin iciniz rahat etsin

Mide bulantisi cok yasiyorum icemiyorum kahveyi normalde tinsindim suan bebegi etkilemez dime

yani kafein türevlerini günde en fazla 1 bardak veriyorlar. siz 1 çay kaşığı türk kahvesini bardağa koyun üzerine limon sıkıp yiyin. pişirme falan yapmıycaksınız sadece toz kahvenin üzerine limon. çamur gibi bişey oluyo ama emin olun 1 saate düzelirsiniz aşırı etkili bişey

Deneyeyim onu isallah duzenlir cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin..

Bol su iç 3 günden fazla sürerse su kaybı olur inan kabızlık tan daha iyi ishal bagırsaktaki pislikleri atarsın bende ishalim şu an bebeğimde Bi sıkıntı yoktu

Hamileligimin yarısını ishal yarısını kabız olarak geçirdim bisey olmaz korkma. Bol bol su iç bir de 3-4 günü aşarsa doktoru ara. Bana ishal için muz yemek çok iyi gelmişti

Gecer korkmayın muz patates bol su ile gecti ishal bitince kabız olunuyor sonra tekrar ishal o yüzden korkmayın ama bol su için ihmal etmeyin
Kac gundur zaten kabizlik vardi Karnim tas gibi olmustu bugun ilk kez Boyle olunca bide karnim agriyor buda acaba bebege zarar verir mi diye korktum suyu diyorum muzuda deneyeyim cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin

Çok geçmiş olsun.Arkadaşların dediklerinin hepsi etkili.Bunlara ek leblebi söyleyebilirim mideyi de rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…