- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
Kızlar hamilelikte var tabi çok hassasım ben ilgi beklerken , üstüne niye gelmiyorsun diye surat yapıyor bana.
Evlerimiz çok yakın , 50 mt var aramızda ve kendi evimiz, eşim hayatta taşınmaz.
Ben cevap vermedikçe üstüme geliyor. Ne yapsam , nasıl yapsam bilmiyorum.
Bebeğime yatak yapacakmısın diye sordum, bana çeyizinde niye getirmedin dedi. Çok tuhaf bir kadın ama benim yanımda böyle
eşimin yanında hep duygu sömürüsü yapıyor. Eşimle paylaşsam da annem öyle şey yapmaz diyor.
En kötüsü de paylaşabileceğim kimsem yok hep içime atıyorum. Anneme anlatıp önü üzmek istemiyorum.
Tek isteğim eşimin adaletli olması , annesini kırmadan beni savunması, haklıdan yana olması.
Görümcelerim çoook fena , buraya gelince yerlerinden kalkmazlar, anneleri boşverin yapsın diyor kızlarına benim için... Nasıl insanların eline düştüm bilmiyorum.
Sizi cidden anlayamadim. Oncelikle benden is bekliyor diyorsunuz, hem de bana yardimlari yok diyorsunuz. Is beklemek varsa siz de onlardan bekliyorsiknuz. Kimse kimsenin isini yapmaya mecbur degil. Bebege yatak yapacàk misikn diye sormussunuz o da ayniyla cevap vermis. Bebegin ihtiyaclarini niye baskalarindan bekliyorsunuz??? Ayrica adetse bebek takimini anneanne yapar bildigim. Cok beklentiye girmissiniz. Beklenyi ile mutluluk ters orqntilidir. Eviniz ayri, esiniz destek ee bebek de yolda. Daha bir evlilikten nrf berkliyorsunuz ki. Gorumcrlerim evimi toplamiyor diye uzulurseniz dahà cooook uzulursunuz.
Evlrnirkrfn veya hamile kalurken onlarà sormadigimiza gore yapmadiklarindà da uzulecek bozulàcak birsey yok. Yardim ederlerse de onlarin incrligi.