• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim. Ve kimsem yok gibi hissediyorum.

Flash bellege konusma atmak ve bununla ilgili aciklamasi cok sacma. Acikcasi ben hamilelik duygusalligi ile abarttiginizi dusunmuyorum. Acikcasi lojman ile ilgili bir kisiyse numara almasini vs garipsemem fakat konusmalarin tamami lojmanla mi ilgili?

Ama işte siz bu mesajlaşmayı dert edeceğiniz için silinmiş

Doğudan Batı'ya geldi bir de eşi hamile yeni sivil memurlar asılır muhabbetini ben bile biliyorum

Siz gerilirsiniz diye silmiş bence de delil olarak da flash a atmış yoksa saklayınca eşine ne geçecek ki o mesajları
Ist
Gizlediği şeylerin altından ne çıktı
Aldatıldınız mı daha önce
Mesajlaşmada birşey yoksa büyütmeyin ama hoşunuza gitmediğini de söyleyin

Aldatılmadım. En azından ben bilmiyorum oyle bisey varsada.
Gizledigi seylerin altında hep bu tarz seyler cikti. Mesela erkek arkadaism ile oturuyoruz deyip. 2 de kiz varmis yanlarinda nişanlı iken gibi gibi bircok sey sakladı yalan söyledi

Flash bellege konusma atmak ve bununla ilgili aciklamasi cok sacma. Acikcasi ben hamilelik duygusalligi ile abarttiginizi dusunmuyorum. Acikcasi lojman ile ilgili bir kisiyse numara almasini vs garipsemem fakat konusmalarin tamami lojmanla mi ilgili?

Gözüken kısmı öyle evet. Ama ya devamı da varsa. Flasta gorduklerimde bisey yoktu. Ama ya o msjlasmanin devami da varsa. Nasıl sineye cekecegim ben bilmiyorum. Biseyde yapamıyorum bu halde :(

Ama işte siz bu mesajlaşmayı dert edeceğiniz için silinmiş

Doğudan Batı'ya geldi bir de eşi hamile yeni sivil memurlar asılır muhabbetini ben bile biliyorum

Siz gerilirsiniz diye silmiş bence de delil olarak da flash a atmış yoksa saklayınca eşine ne geçecek ki o mesajları
Doğudan gelen eşi hamile sivil memur asılır muhabbeti nedir
Ben ilk kez duyuyorum ( memur değiliz )

Ist

Aldatılmadım. En azından ben bilmiyorum oyle bisey varsada.
Gizledigi seylerin altında hep bu tarz seyler cikti. Mesela erkek arkadaism ile oturuyoruz deyip. 2 de kiz varmis yanlarinda nişanlı iken gibi gibi bircok sey sakladı yalan söyledi

Ama neden yalan söyledi

Eşim gece eve gelince X Y Z ile oturup iki bira içtik der yani kızları saklamaz zira çemkirmeyeceğimi bilir öbür arkadaş ise eşini o ortamda arar biz c ile oturuyoruz damdan ın da haberi var der

Sizden ve o arkadaşın eşindenndden gizleniyor da bana söyleniyor bence bunu biraz düşünmek lazım

Ada'm sırf üzülmeyin gerilmeyin diye söylemiyor sonra da yalancı oluyor

Zamanlamam harikadır
Senin gibi tatlı bi kadına uzun süre dayanamaz o herif üzülme sen
Tatliyim şimdi Allah için boyu poşu devrilesice kıymet mı bilir. Konu sahibi bana da az bı yer acar misin ben de dertliyim de yeni konu acmayayim senin konudan yuruyum gitsin.

Ama neden yalan söyledi

Eşim gece eve gelince X Y Z ile oturup iki bira içtik der yani kızları saklamaz zira çemkirmeyeceğimi bilir öbür arkadaş ise eşini o ortamda arar biz c ile oturuyoruz damdan ın da haberi var der

Sizden ve o arkadaşın eşindenndden gizleniyor da bana söyleniyor bence bunu biraz düşünmek lazım

Ada'm sırf üzülmeyin gerilmeyin diye söylemiyor sonra da yalancı oluyor

Yani adamı ben mi yalan söylemeye itiyorum. Bunu mu söylüyorsunuz

Gözüken kısmı öyle evet. Ama ya devamı da varsa. Flasta gorduklerimde bisey yoktu. Ama ya o msjlasmanin devami da varsa. Nasıl sineye cekecegim ben bilmiyorum. Biseyde yapamıyorum bu halde :KK43:
Guvensizlik cok kotu fakat konusmalar lojmanla alakali onemli seylerse unutmamak icin flasha atmis olabilir. Bu durumda olayi buyutmenize gerek de olmayabilir. Ama kaydedilen konusma siradan geyik muhabbeti veya onemli bilgiler barindirmiyorsa endiseli olmakta haklisiniz. Fakat her iki durumda da hamile hamile bu stresi hem kendinize hem de bebeginize yasatmaya degmez.

Kocan yalanci biri oldugu icin gucenemiyorsun tabiiki.. ayrica biriyle mesajlasirsin msjlarini silersin gider.. yok oraya aktar buraya aktar..bencede kadini onemsemis esin. Allah boyle erkekleri kahretsin ya

Iyi aksamlar.
Konuyu nasıl anlatacağım bilmiyorum. Esimle ilgili problemlerim var.
Esim evlendigimiz gunden beri bana cesitli yalanlar söylüyor. Bunları tabiki ben cok sonra farkediyorum.
Evlenmeden once kendisine şöyle dedim.
Hata yapabilirsin bunu kabul edebilirim dürüst olduğun takdirde dedim. Ama sakın yalan soyleme dedim ki zaten. Onun bu tarz biri oldugunu bilsem asla evlenmedim.
Esim askeri personel. 2 yil dogudaydi simdi batiya tayin olduk. O yeni tayin yerine gitti ev felan islerini halletmek icin ve orada askeride calisan sivil memur bir kadinla telefonlarini alip vermisler SOZDE lojman icin felan....
Neyse ben bunu tuhaf buldum 3 gunde telefon alis verisini ve sonucta sabit hat var oradan da ilsetisime gecilebilri. Neyse kem küm bir ton sey söyledi inandırıcı bulmadım ayrıca icimi gıcıklayan birsey oldu.
Sonra kadınla is icin msjlasmislar.
Sonra bir sekilde ogrendim ki o msjlasmanın devami var ve eşim o msjlari silmis. Sonra o silinen kısmıda flaş bellege atmis. Okudum msjlasmada birsey yok ama silmis benden saklamis bana yalan soyledi bu kadar msjlasma diye.
Hamileyim 6 aylık ve kendimi cok yanliz hissediyorum.
Ablamlara bahsettim ne var bunda felan dediler.
Abartma nsjlasmada bisey yok senden korktugu icin yapmistir dediler.
Daha da yıkıldım. Gercekten bende mi problem var.
Esimden bosanmak istiyorum. Yuzunu sesini duymak,görmek istemiyorum.
Guvenim hic kalmadı. Güvenmediğim biriyle ne yapacağım bilmiyorum. Ablamlarin bu sekilde tapki vermeleri kendimi daha da kotu hissetmeme sebep oldu. Kendimi cok yanlız hissediyorum. Kimsem yok sanki. Sizcede abartıyor muyum ? Msjlasmada abzurt bir sey görmedim diye bir adamin msjlasmasini saklaması affedilir birsey mi? Ki bircok birikmislik var.

Hamilesiniz uzmek istemem ama evet cok abartmissiniz.
Adami nasil darladiysaniz sizden korkmus demek ki, kiskanc bi yapiniz varsa silmistir.
Bosanin madem, tek cocuk bakmak kolay diye dusunuyorsaniz bosanin.

Bi anlasam. Mantıklı bir aciklama yok.
Olaki ben msjlasmanın devamının var olduğunu anlarsam bi sekilde.
Flastan açıp gosterecekmis devamı bu diye.
Ki bi insan neden siler msjlari birsey yoksa?
Madem devaminda bisey yoktu silmeseymis canim dursaymis oda orda. Bence aciklama mantiksiz ama insan hamileyken coookk daha duygusal oluyor. Sana tavsiyem fevri davranma kendi iyiligin icin sakin kalmaya calis bak bakalim ne yapacak

Ben sizin esinizi darladiginizi bogdugunuzu dusunmuyorum. Zamaninda yalaninin ortaya ciktiginin bilincinde olan bir erkekte cok relax bir yasam beklememmeli. Ha sizinde boyle bir erkegi secme konusinda hataniz var ama konumuz bu degil. Savunma cumleleri flasha atilan yazismalar cok masum bakilacak seyler degil.. siradan birisiyle is icin yada bilgi almak icin mesajlassak mesaj kutumizda o mesaj oylece durur.. takiiii gelen kutusunda temizlik yaparken farkeder sileriz. Hikayenizo buradan gozlemleyince ben cok masum dusunemedim. Ama siz hamilesiniz ve şimdiki oncelikli sorumlulugunuz bebeginiz.

Bazen işler daha seri halledilsin die cep numaramızı verir,karşıdakinin de numarasını alabiliriz.Msjları neden sildi ki eşiniz o biraz dikkat çekici olmuş ama acaba siz görüp tepki vermeyin die mi?o msjlar da kadar lojman durumu ile ilgili bazı bilgler var da o yüzden mi yedekledi?siz yine de sakin olun.Hamileliğin etkisi ile fazla duygusal olabilirsiniz.biraz zamana bırakın.Eğer aldatma falan varsa muhakkak çıkar ortaya.

Back
X