• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim. Ve kimsem yok gibi hissediyorum.

Bence uzatmayin simdilik.
Yaptigi yanlis evt ama belki gercekten birsey yoktir sizin de dediginkz gibi.

Bebeginizi dusunun..

Ilerleyen zamanlarda esinizin tavirlarinda baska seyler hissederseniz ona gore dusunursunuz.

Herhangi bir konuda mesajlaşması değil , mesajları seçip bir kısmını silmesi , kalanları flaşa atması saçma. Hiç kimse ile mesajlaşmamı flaşa atmadım, anlayamadım ne yapmaya çalışmış eşin?

Herhangi bir konuda mesajlaşması değil , mesajları seçip bir kısmını silmesi , kalanları flaşa atması saçma. Hiç kimse ile mesajlaşmamı flaşa atmadım, anlayamadım ne yapmaya çalışmış eşin?

Anlasam zaten ne yapmaya çalışıyor... bende atmadım aklımın ucundan dahi gecmez.
Sanırım beni kaybetmek icin elinden geleni yapıyor tek izahı bu :(

Guvensizlik cok kotu fakat konusmalar lojmanla alakali onemli seylerse unutmamak icin flasha atmis olabilir. Bu durumda olayi buyutmenize gerek de olmayabilir. Ama kaydedilen konusma siradan geyik muhabbeti veya onemli bilgiler barindirmiyorsa endiseli olmakta haklisiniz. Fakat her iki durumda da hamile hamile bu stresi hem kendinize hem de bebeginize yasatmaya degmez.

Lojman ile ilgili önemli bilgiler felan degil geyik muhabbeti diyebiliriz. Teşekkürler ne demekkkkk haftaya hallederiz daha bitmedi.
Cok sagolun felan seyler.
Gercekten bir mantığa oturtamadım. Bebeğim icin üzülüyorum sadece.

Bence abartmamışsın canm haklısın.eger gerekli tavır konulmazsa,bu ikili abartabilir.ne münasebet 3 gün tanıdığın geyik muhabbeti falan.

eşiniz aslında yanlış veya kötü bişey yapmamış ama herşeyi eline yüzüne bulAştırmış. ben dışardan yaptığı saçmalıkları okuyunca sizden çok çekindiğini düşündüm ve güldüm :)

Bence abartmamışsın canm haklısın.eger gerekli tavır konulmazsa,bu ikili abartabilir.ne münasebet 3 gün tanıdığın geyik muhabbeti falan.

Evet öyle düşünüyorum bu muhabebetler buyuye bilir. Dahası içime kurt düştü.
Yoksa hepimiz islerimizi halletmek icin numara alip veriyorum yeri gelir msjlasirizda.
Amma msjların bir kismi silinip diger kısmı flaş a atiliyor ise demek ki saklayacak biseyler var.
Benimde ders aldığım yan flüt hocası bana açılmıştı hemen dersi bıraktım bir kac kez msj attı yokladı gerekli tavrı koydum.
Ve konusmamiz hanım ve hocadan ibaretti. Simdi esim d...hanım diye hitap etmis ama karşıdaki kişi bey felan hak getire cümleleri uzatarak yazmalar, sen seklinde kurmus cumleleri hep.
Esim bile dün senin icin temiz hersey onune çıkıyor diyor. Burada bir cok insan abarttıgımı düşünüyor dahası ablamlar bile oyle diyor.
Kandırılmak, yalan soylenmek, birsey saklanmak , degersiz hissetmenin verdiği hisle ihtiyacım tam olarak ne bilmiyorum bile.
Allah sonumu hayır etsin.

eşiniz aslında yanlış veya kötü bişey yapmamış ama herşeyi eline yüzüne bulAştırmış. ben dışardan yaptığı saçmalıkları okuyunca sizden çok çekindiğini düşündüm ve güldüm :)

Şöyle evet bakınca msjlarda bisey yok. Ama iş şu noktada kötüleşiyor. Msjların bir kısmını neden yok etme çabası? Bunun icin mesai harcamıs ? Neden ki?
Sonra o kalan kısmı flaşa atması.
Yani bilmiyorum yalanı sevmem. Hep hayatımda dürüst olmaya çalışan biriydim. Ve evlenirkenden esimde benim gibi sanıp evlendim. Bunu da ona söyledimm. Ama evlendikten sonra gördüm ki asıl olan bunlar değilmiş.
Bu bugünlük yapilan tek bir saklama yalan olsa inanın bende derim ki ne var bunda. 3 yıldır bi fiil araliklar ile yalan duyuyorum defalarca yapma dedim. Bak durust ol ne olur.
Ama inatla hala bu tarz seyler icin bile yalan söylemesi beni gercekten bitirdi.

Evet benden cekinir eşim. Ama cok baskin biri oldugum icin sıktığım icin degil.
Açığım olmadığı ve bu evlilik cok caba sarf ettigim icin ve hep kendi biseyler yaptığı icin cekincesi bundan

Back
X