- Konu Sahibi baltatlisi
-
teşekkür ederim yardımınız için..bebeğim olmasa terrkederdim evi ama işte okadar kolay değil terketmek eşimin pişman olduğunu biliyorum ama neye yarar ben üzüldükten sonra pişmanlık ne ye yarar ama bu yaptıkları yüzünden onu hiç affetmeyi düşünmüyorum başkaları yüzünden beni üzmeye eski konuları açmaya devam ediyor..ya lütfen dayak yemenizin ardında kendinizde sorun aramayın...sanki hakettiğinize inanmış gibi bn de diklendim diyorsunuz....isterseniz bağırın avaz avaz size vurmaya hakkı yok...
şimdi oturun iyice düşünün...ne güzel anne olacaksınız canınıza kıymak neden??? hem de kocanız yüzünden öylemi??? kendinize ve evladınıza kıycaksınız....ah buu erkekler ve çaresiz kadınlar....
eğer çocuğunuz olmasa hemen terkedin derdim ama iyi bakın eşinizin gözlerine gerçekten pişman mı???
alın karşınıza konuşun ve bir daha böyle birşey tekrarlanırsa onu terkedeceğinizi şimdilik çocuğunuz için affettiğinizi ama içinizden ona karşı olan saygınızı,güveninizi ve sevginizi yitirdiğinizi asıl affetmenin zaman alacağını ve bu zamanın kısa olmasını onun davranışlarının belirliyeceğini söyleyin...
naçizane fikrim....
ya lütfen dayak yemenizin ardında kendinizde sorun aramayın...sanki hakettiğinize inanmış gibi bn de diklendim diyorsunuz....isterseniz bağırın avaz avaz size vurmaya hakkı yok...
şimdi oturun iyice düşünün...ne güzel anne olacaksınız canınıza kıymak neden??? hem de kocanız yüzünden öylemi??? kendinize ve evladınıza kıycaksınız....ah buu erkekler ve çaresiz kadınlar....
eğer çocuğunuz olmasa hemen terkedin derdim ama iyi bakın eşinizin gözlerine gerçekten pişman mı???
alın karşınıza konuşun ve bir daha böyle birşey tekrarlanırsa onu terkedeceğinizi şimdilik çocuğunuz için affettiğinizi ama içinizden ona karşı olan saygınızı,güveninizi ve sevginizi yitirdiğinizi asıl affetmenin zaman alacağını ve bu zamanın kısa olmasını onun davranışlarının belirliyeceğini söyleyin...
naçizane fikrim....
ilk dayagımı acaba?
gerçi ilk sonra farketmez dayak dayaktır hemde hamile bi kadına ne olursa olsun yapmamalıydı. çok mu hırpaladı ssizi?
ben de üstüne çok gittim demişsin şimdi bilemiyorum ne yaptıgınızı ama hem kendinizi hem eşinizi ölçüp biçin eşinizin ve kendinizin ruh halini de göz önünde bulundurarak sakince sorunu çözmeye calışın. ben de hamileyim gerçekten çok stresli bi dönem sizi anlıyorum. üzmeyin bebeğinizi ve evinizi terketmeyin. ölümü ise hiç düşünmeyin içinizde yaşamak isteyen biri varken hele.
teşekkür ederim yardımınız için..bebeğim olmasa terrkederdim evi ama işte okadar kolay değil terketmek eşimin pişman olduğunu biliyorum ama neye yarar ben üzüldükten sonra pişmanlık ne ye yarar ama bu yaptıkları yüzünden onu hiç affetmeyi düşünmüyorum başkaları yüzünden beni üzmeye eski konuları açmaya devam ediyor..
ah canım bnm tabiki kolay değil....hamile olduğun için hormonal iniş çıkışlar yaşaman da çok doğal...şimdi sen tek kişilik düşünemezsinde..o biricik masum yavrun için mantıklı karar vermek zorundasın....
eşinle bi güzel konuş...içinde ne varsa say dök....korkmadan ama...o şimdi sen hamilesin diye bi yere gidemeyeceğini ona muhtaç olduğunu felan düşünür sakın ona bu hissi verme....istersen pek ala gidebileceğini de söyle....
umarım çocuğunuz olunca herşey güzelliğe mutluluğa bağlanır...umarım eşinizin içi öyle bir yanar ki değil size vurmak sesini yükseltmeye bile vicdanı elvermez.....
inşallah bu ilk ve SON olur ve çocuğunuzla eşinizle mutlu mesut yaşarsınız....eşinizle sağlam konuşun hayatınıza kimseyi sokmamayı öğrensin....
unutamıyorum yaptığını unutmıycamda aklıma geldikçe ağlıyorum..sen nasıl bi insansın ki sevdiğin insana el kalkar mı?
iyiki buraya yazdım birazcık olsun rahatladım..
Merhaba ben hamileyim 7.5 aylık ve kocam haketmediğim bişey yüzünden bana dayak attı hep aileler yüzünden bende biraz diklendim ona ama bana vurmasını gerektirir mi? sonradan beni sevdiğini söyleyip aflar dilediki ne ye yarar ben kırıldıktan sonra okdar çok üzülüüyorumki ne yapsam bilmiyorum evimi terketsem kendi canımamı kıysam ne yapıcamı bilmiyorum psikolojim çok bozuk..bana yardım edin..siz olsanız ne yapardınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?