- Konu Sahibi baltatlisi
-
Merhaba ben hamileyim 7.5 aylık ve kocam haketmediğim bişey yüzünden bana dayak attı hep aileler yüzünden bende biraz diklendim ona ama bana vurmasını gerektirir mi? sonradan beni sevdiğini söyleyip aflar dilediki ne ye yarar ben kırıldıktan sonra okdar çok üzülüüyorumki ne yapsam bilmiyorum evimi terketsem kendi canımamı kıysam ne yapıcamı bilmiyorum psikolojim çok bozuk..bana yardım edin..siz olsanız ne yapardınız..
unutamıyorum yaptığını unutmıycamda aklıma geldikçe ağlıyorum..sen nasıl bi insansın ki sevdiğin insana el kalkar mı?
iyiki buraya yazdım birazcık olsun rahatladım..
7 buçuk aylık hamile kadına vuran o eller kırılsın yazıklar olsun buda koca
canım kusura bakma ama çok üzüldüm olucak işmi
sakın hemen barışma tartışmada hiç konuşma bir süre çok kırgın olduğunu bir daha sana vuramayacağını bilsin
yoksa yaptığı davranışını ödüllendirmiş gibi olursun bir kere izin verdin diye hep sana vurmaya başlar
kendinide çok üzmemeye çalış bebeğini düşün o herşeyden etkileniyor bebeğinin ilerideki pskolokjisini sağlığını , düşün kendini yıpratmamaya çalış çok daralırsan buraya yaz herkes sana destek olur
ALLAH yardımcın olsun
gece yaptı bana terbiyesizliği ona çok kırıldım konuşmadım yanına gidip yatmadım çünkü daha olay sıcağı sıcağınayken onunla aynı yatağıpaylaşmak istemedim gece saat 3e kadar ağladım ağladım sonra o kalktı benim uyumam için onunla aynı yatakta uyumam için beni zorladı istemedim direndim ama busefer daha kötü şiddete başvurdu gözü dönmüş gibiydi ne yapsanızda çaresiz kalıyosunuz cevap veremiyosun karşılık veremiyosun başkası ne yapardı bilmiyorum ama benim elimden hiçbirşey gelmedikarşılık veremedim...
toplayın bavulunuzu annenizin evine gidin..işin ciddiyetini anlasın...burnu iyice sürtmedende eve geri dönmeyin sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?