Hamileyim..ve kocam...

hemen esyalarınızı toplayın ve o evı terkedın...
esınızle ayrılırmısınız barısırmısınız orasını bılemıcem ama en azından bır daha tekrarlamaması ıcın burnunu surtturun gerı donmeyın uzun bır sure,bıde babanız,abınız,amcanız bırlessın esınıze bır guzel dayak atsıngorsun bakalım dayak nasıl atılıyor

hemen esyalarınızı toplayın ve o evı terkedın...
esınızle ayrılırmısınız barısırmısınız orasını bılemıcem ama en azından bır daha tekrarlamaması ıcın burnunu surtturun gerı donmeyın uzun bır sure,bıde babanız,abınız,amcanız bırlessın esınıze bır guzel dayak atsıngorsun bakalım dayak nasıl atılıyor

Canım affedilecek bir şey değil demekki herşeyde şiddette başvuruyor, bu kadar aciz olma çalışıyorum diyorsun bu vicdansız herifle daha fazla kalma, burada hesabını bir şekilde verirde öbür dünya da nasıl hesap verecek hamile bir kadına el kaldırdığı için, senden bir bardak su istemesi bile çok günah hamile hamile.

kafam attı gerçekten şimdi bu böyle ise lohusalığını düşünemiyorum.

Allah aşkına ne kadar seversen sev kabul etme şiddeti, sana bunu yapan karnında bebeğini düşünmeden, yarın bebeğin doğunca ona neler yapmaz ki yok ağlıyor yok uyumadı yaramazlık yaptı.

çok sinirlendim kurtar kendi bu hayvandan

adama kaybetme korkusu gelsin burnu sürtülsün birkaç gün evi terket ...eğer birdaha yaparsada boşan admın eli alışırsa hakkından gelemessin ama sana vurmaya kalkarsa birdaha sende ona saldır karşılık ver savunmasız kalma tırmakla bişey at kafasına falan

hamile kadına el kaldıran birine ne denir ki
iyice göz dağı ver eşine canım bir daha yaparsa gideceğini bilsin gözünü korkut
dayak alışkanlık haline gelmesin adamda

kendi canına kıydığında bebeğinin canınada kıycaksın onun ne suçu var?madem ekonomik özgürlüğün var onu pişman edebilirsin biz kadınlar hep alttan alıyoruz ve adamları üstümüze çıkartıyoruz.ben dayak yemedim ama kaynanamla karşılıklı oturuyoruz kocam hamile olduğumdada yeni evlendiğimizdede hep akşamları oraya gidiyo bende evde tek başıma oturuyorum bigün yine gitti 4 saat gelmedi hiç demediki bu kadın hamile başına bişi gelir geldiğinde konuştum yapamıyorum artık dedim gittim valize eşyalarımı koydum babamı arar gibi yaptım ama aramadım geliyorum baba dedim gelince anlatırım dedim ayaklarıma kapandı yalvardı özür diledi demem o ki bazı şeylerin üstüne gidin illaki sensiz yapamıcak bişeylerin değişmesi için bişeylerin olması şart

Tam 7,5 aylik hamileydim
Esimle ailesi yuzunden tartismistik
Oylesine bagiriyordum ki ona icimdeki cocuktan utandim
Yalvariyordum Allahim sabir ver diye
Oylesine kirgindim ve kizgindim ki ofkemi kontrol edemiyordum
Yavrumla konusarak sakinlesmeye calisiyordum
Geldi
Kllarimdan sarsti ve tokat atarak yataga serdi
Donakaldim
Sakaydi di mi bu?
Beni durdurmak icin, hamileyim diye tokat atmis
Olamazdi di mi?
Oldu
Bir cift guzel soz yerine tokatla bitirdi kavgayi
O gun evi terketmeliydim
Param arabam meslegim vardi
Ailemi uzmemek icin bir otele yerlesip burnunu surtturmeliydim
Gitmedigime pismanim

Arkadaşımın fikirlerine katılıyorum son derece aklı başında çözüm yolu sunmuş bence dediklerini yap derim

iyiki hamlesin bide olamsaydın napacaktı acaba cok merak ediyrum hay allhım sinir bastı n eolursa olsun şiddet uygulamamlıydı ailene söle bence seni yalnız sanmasın git bikaç gün ailende kal burnu sürtünsün pis herif ya bak söliym sana sakın taviz verme neler okyoruz burda ilk şiddete boyun eğiyip neler oldunu sakın ezdirme kendini

Anne karnındaki 7,5 aylık evladını , karnında can taşıyan bir insanı örselemek ... valla benim algılayabileceğim anlamlandıracağım bir durum değil
sen ona saldırdın varsayıyorum bu ona
değil el kaldırma hakkı en fazla ortamı terketme hakkı verir....

şuan sanırım bebek dolayıyısla affedersin ama naçizane tavsiyem ilerde uyanık olup
eşinin bir sinir anında çok daha büyük bir zarar verebileceğini asla unutma canım sen o anda o ortamı terketmeye bak bence

Senin için dua edeceğim canım.
Ama yuvayı bırakıp gitmek kolay değil heleki hamileyken.
Kendini suçlayacak yada kızacak bir şey yok eşin büyük yanlış yapmış Allah ıslah etsin,
Sende doğacak çocuğun için yaşama sıkı sıkı sarıl eşinde hatasını anlamış madem sende zamanla unutmaya çalış çünkü dediğim gibi yuvayı yıkmak çok zor.

konuştum pişman olduğunu söylüyo her fırsatta yüzüne vuruyorum yaptığını ama ogün evi terketmediğim için pişmanım işte o an allah insana sabırmı veriyo başka bişey mi düşünüyosun bilmiorum o gün yapamadım...ama birdaha yaparsa evi terkedicem ne yaparsa yapsın..

elleri kırılasıca nasıl kıydı sana sabah sabah sinirlendim yine.bir daha sana el kaldırırsa koy kapının önüne alma onu eve görsün günün..ver polise yatsın bir iki gün nezaret de görsün gününü..

canım seni merak etmiştik iyisin sanırım
bir daha aynı şeyi yapmasına izin verme hemen evi terk et alışmasın

oakadar duygulandımki bu yazıyaa bende bir evladım olsun hatta 2 tane olsun hatta mümkünse Rabbim ikiz evlat versn istiyorumm

Bence bir an önce ailenizin yanına dönün. Ona da dönmeyin hiç.

arkadasım düşüncede saygım var yalnız evlilikler bu kadar kolay yıkılabiliyormu evlimisin bilmiyorum ama bu kadar basit degil inan. burdaki bir cok kadın bence siddet olmazsa psikolojik siddet vs görüyo ama malesef bırakıp gidemiyoruz tabiki dogru degil ama hemende ayrıl demek bana cok düz bir mantık gibi geliyor :18:

Normalde de bir insanı döven bence hayvandan daha aşağıda bir yerdedir hem de hamile eşini dövecek kadar aciz olan yaratık oğlu yaratıktır dikkat ederseniz hayvan oğlu hayvan demiyorum çünkü bunu yapan başka bir mahlukat . Kusura bakma ama ya da bakarsan bak şu an içimden var ya o yaratık kocana acayip küfürler ediyorum banlanmıyım diye de burdan yazamıyorum acayip sinirlendim. Durumunu burdan bilemeyiz ama çalışıyorsan maddi imkanların var sa ve ailen arkandaysa yad a çlaışmasan bile ailen arkandaysa böyle bir yatarıkla yaşama derim. Bir daha yapmayacağının garantisimi var ya hemen kadınlar olarak ne çabuk inanıyoruz bu yaratıkların sözüne ben de bunu anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…