- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Kendimi yazili iletisimde daha iyi ifade edebiliyorum. Herkesin tercihi farklıdır.Bu sorunu yüzyüze ,karşılıklı konuşmalısınız.
Mesaj bu tip konularda yanlış seçim.
Karşılıklı yüzyüze iletişimde ses tonu,vurgulama ve tonlamalar, jest ve mimikler devreye girdiği için birbirinizi daha iyi anlarsınız.
Sizin için önemli konuları mesaj veya mail yoluyla gündeme getirmemenizi tavsiye ederim.
Valla normalde takmam belki ama sorunsuzluktan midir nedir resmen taktmMerhaba ben de 16 haftalık hamileyim eşim hamile olduğumu ögrendiginden beri hic yaklasmiyor. Hic birlikte olmadik gerci ben de geri planda durdum lafini etmedim hic cekiniyordur bir sey olacak diue korkuyordur ben bile korkuyorum cunku :/ gerci bizim evlilihin baslarinda cinsel problemlerimiz de vardi bunun etkisi var mi bilemiyorum dogumdan sonraki donemde anlasilacak ancak. Cok fazla kafaniza takmayin bence gecici bir durum.
Ne kadar da birlikte oluyorsunuz peki ona göre yorum yapıcam :) belki hassas davranıyorsunuzdur hamile kaldığınıza göre birliktelik yaşıyorsunuzHerkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Bilmiyorum neden ama erkeklerin geneli hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra da bir müddet uzak durabiliyorlar eşim de 5 aydan sonra yani göbeğim çıkmaya başladıktan sonra benden uzak durmaya başlamıştı cinsellik konusunda sadece öbür türlü sözleri öpmeleri vardı ama ben onu o yönden de istiyordum kendimi çirkin istenmeyen biri olarak görüyordum olsun üzülme bu zamanlarda geçecek yapacak bişey yok sağlıklı kucağıniza almak nasip etsin ha bir de kimileri yazmış ya yorumda 9 ay cinsellik yapmasam ölmem diye kimisi için gereksiz gibi görülen şey kimileri için hayatin bir parçası elbette düşük riski olmadığı sürece istemeniz en doğal hakkınızHerkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Ben eşimle konuşmuştum Dr da söylemişti bi sakinca yok diye ama eşim korktuğu için kendini geri çekmişti sizinki de büyük ihtimal korktuğu için bu erkeklerin genelinde var üzülmeyinTahmin etkiyorum bisey zaten istiyo olsaydi hissettirirdi diye düşünüyorum. Haklisiniz konuşabiliyo olmak gerek benimde yardim bekledigim konu bu ne sekilde konuyu nasil acip konuşmaliyim
Herkesin hormon durumu farklı demekki bende bana yanasmasin diye dua ederdimHerkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Okudugum bi cok yazida erkeklerin cogunun hamile esine yaklasmak istemedgini bunun sebebininde bebege yada anneye zarar verebilecek olma korkusuymus.esiniz madem size karsi cok iyi demekki boyle dusunuyoHerkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Bunun seni begenmemesiyle alakası yok. Bazen bu olabilir. Hamilesin diyedir. Psikolojik. Seni şu an bir anne olarak görüyor.Herkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde ben kafamda otutturamamis olabilirim
Üniversite mezunu olmakla bunun ne ilgisi var? :) Eşiniz size ve bebeğinize zarar gelmesinden çekiniyor. Çoğu erkeğin tutumu böyledir. Birkaç ay seks yapmazsanız aseksüel olmazsınız, korkmayın. Doktorunuza sorun, eşiniz de yanınızdayken cinsellik konusunda rahat olabileceğinize dair bir konuşma yapsın. O zaman belki eşinizle konuşmanıza gerek kalmadan tutumu değişebilir.25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.
Hamile kadınların bu cinsellik istegi garibime gidiyor . Bende hamileyim ve hiç bisey yapmak istemiyorum . Şaşırıyorum böyle okuyunca . Bebeğe zarar gelir diye korkuyorum ... ama sanırım sorun bende.. cok konu okudum sürekli bu düşüncede insanlarHerkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?