Hamileyim ve kocamla sorunum

Benim eşim de öyleydi. Bebeğe bir şey olur diye istemiyordu. Tabi biz konuşan insanlarız, inat minat yok bizde. Ben de sorun olmadığını söyledim fakat 7.aydan itibaren riskli gebelik olduğu için hiçbir şey yapmadık. Doğum yaptım psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum dedim, ben hazır olana kadar bekledi 2 ay da ordan 5 ay hiçbir şey olmadı. Kimse de ölmedi.
Cinsellik bence çok abartılıyor/ tabiki bir sorun yoksa olmalı ama psikolojik nedenler de sorundur. Eşinize güzel şekilde açıklayabilirsiniz. Ya da doktora sorun/ ben sormuştum onun yanında.

Kendimi yazili iletisimde daha iyi ifade edebiliyorum. Herkesin tercihi farklıdır.

Valla normalde takmam belki ama sorunsuzluktan midir nedir resmen taktm

Canım hamilesin bende hamileyim ilk bebegimde 9ayda toplasan 5 i gormemisizdir bebegim hepsinden önemli ve hic sorun yapmadık ikimzde Bebekten dolayı çekiniyordur ve sen de gebelik hormanlarindan neye catacagini şaşırmış durumdasin bence çünkü biraz daha alıngan ve hassas oluyoruz hiçbirşey yokken iki gün konusmadim esimle küstüm ama sebeb yok en son ağlayarak sarildim gebelik hormanlarindan hepsi gelir geçer dert etme

Ne kadar da birlikte oluyorsunuz peki ona göre yorum yapıcam :) belki hassas davranıyorsunuzdur hamile kaldığınıza göre birliktelik yaşıyorsunuz

Acikca soyleyin neden isteksizsin ben istiyorum deyin madem.

Biz ne bilelim esin ne dusunuyor acaba?

Muhtemelen bebege zarar gelecek falan diye dusuniyordur herhalde

Yaş farkından olmasın ?
Sanki tek amacı çocukmuşta hamile kalınca hedefine ulaşmış gibi?..
Senin en istekli olduğun dönemler onun doyuma ulaşmaya başladığı dönem sanırım..

Neden soğuyorsunuz eşinizden durup dururken uzak durmuyor ki korkuyor belli ki anlamanız lazım hamilelik onlar için çok"farklı birşey. Bazısı rahattır hamilelşk döneminde de olur ama bazısı yapamaz korkar çekinir. Buna bakarak yargıda bulunmak doğru değil. Doktorunuzun konuşmasını isteyebilirsiniz sorun olmayacağına dair demek ki zarar vermekten korkuyor bende hamileyim tüp bebekle kaldım dr sorun yok dedi ama yine de olmuyor eşim korkuyor

Bilmiyorum neden ama erkeklerin geneli hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra da bir müddet uzak durabiliyorlar eşim de 5 aydan sonra yani göbeğim çıkmaya başladıktan sonra benden uzak durmaya başlamıştı cinsellik konusunda sadece öbür türlü sözleri öpmeleri vardı ama ben onu o yönden de istiyordum kendimi çirkin istenmeyen biri olarak görüyordum olsun üzülme bu zamanlarda geçecek yapacak bişey yok sağlıklı kucağıniza almak nasip etsin ha bir de kimileri yazmış ya yorumda 9 ay cinsellik yapmasam ölmem diye kimisi için gereksiz gibi görülen şey kimileri için hayatin bir parçası elbette düşük riski olmadığı sürece istemeniz en doğal hakkınız

Tahmin etkiyorum bisey zaten istiyo olsaydi hissettirirdi diye düşünüyorum. Haklisiniz konuşabiliyo olmak gerek benimde yardim bekledigim konu bu ne sekilde konuyu nasil acip konuşmaliyim
Ben eşimle konuşmuştum Dr da söylemişti bi sakinca yok diye ama eşim korktuğu için kendini geri çekmişti sizinki de büyük ihtimal korktuğu için bu erkeklerin genelinde var üzülmeyin

Gereksiz trip bence benim hamileligim riskli oldugu ocin iliski yasak bize ama.sorun olmasada iliskiye girmezdim esim de istemez

Keşke benmm eşimde böyle olsa.ben anormallik görmüyorum. Bebek öncelikli olmalı.

Herkesin hormon durumu farklı demekki bende bana yanasmasin diye dua ederdim

Testte çift çizgiyi gördük yani daha çok yeni ve 3. Bebeğimiz olcak ama eşim şimdiden dikkatli davranmaya başladı ilişki oldu mesela eskisi kadar uzun sürmüyo zarar veririz falan çekiniyo yani
Eşinizde belki öyledir üstelik ilk bebeğiniz se hem bebeğe zarar vermekden korkuyodur hem de hani bebek herşeyi duyar hisseder diyoruz ya oda etkiliyo olabilir
İlk hamileliğimde eşim sormuştu ayıp olurmu çocuk var sonuçta dedi

Okudugum bi cok yazida erkeklerin cogunun hamile esine yaklasmak istemedgini bunun sebebininde bebege yada anneye zarar verebilecek olma korkusuymus.esiniz madem size karsi cok iyi demekki boyle dusunuyo

Bunun seni begenmemesiyle alakası yok. Bazen bu olabilir. Hamilesin diyedir. Psikolojik. Seni şu an bir anne olarak görüyor.

5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde ben kafamda otutturamamis olabilirim

Sıkıntınız bundan demekki siz sizi beğenmiyor sandınız. İlginçtir ama erkekler bu konuda duygusal düşünüyor bebeğe zarar verme yada bebekten utanma duygusuyla geri çekiliyorlar. Doğum yaptıktan sonra düzeliyorlar merak etmeyin. Konuşun sorun düzelmiyorsa anlayış gösterin

25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.
Üniversite mezunu olmakla bunun ne ilgisi var? :) Eşiniz size ve bebeğinize zarar gelmesinden çekiniyor. Çoğu erkeğin tutumu böyledir. Birkaç ay seks yapmazsanız aseksüel olmazsınız, korkmayın. Doktorunuza sorun, eşiniz de yanınızdayken cinsellik konusunda rahat olabileceğinize dair bir konuşma yapsın. O zaman belki eşinizle konuşmanıza gerek kalmadan tutumu değişebilir.

Hamile kadınların bu cinsellik istegi garibime gidiyor . Bende hamileyim ve hiç bisey yapmak istemiyorum . Şaşırıyorum böyle okuyunca . Bebeğe zarar gelir diye korkuyorum ... ama sanırım sorun bende.. cok konu okudum sürekli bu düşüncede insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…