- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Ama canım benim çok erken olmuş bu konuda konuşma fırsatını bırak daha kendi cinselliğinizi yeni yeni kesfediyorsunuz. Taşlar yerine oturuyor yavaş yavaş. İnsan çekingen oluyor ilk zamanlarda. Tecrübesizlik de etkiliyor erkek nasıl yaklaşacagini bilmiyor kadın ne yapacağını bilmiyor çok normal. Eşim beni üzmek ve incitmekten çok çekinir. Hala da ara ara sorun yaşarız bu yüzden. Ben sorun olduğunu düşünmem ama varmış. Oturup bana ne hissettiğini söyler ben söylerim konu kapanır. Oturup sence de aramızda bir sorun yok mu diye başlayın. Beklentinizi anlatın. Neden size yaklasmadigini sorun dinleyin. Mesela ben eşimin istemediğini sanirdim. Meğer ben bir hareket yapmışım. İstemedigimi düşünmüş. Benden ilk adım bekliyormuş. Haberim yok.Boyle bi konudan pek konusmadik 5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde pek beceremiyorum sanirim
Bi de soyle bi durum var esim 40 yasinda ben 25 yasindayim ve bebegi benden cok istiyodu.canim oncelikle saglikla kucagina al insallah. simdi senin haftanda bu istek biraz hamilelerde ust seviyeye cikiyor. her zamankinden fazla istemen hormonlardan. bu normal. ama esinin icinde ne yasadigini hssettigini bilemeyiz. erkeklerde genelde bu donemlerde karin da artik cikmaya basladigindan isteksizlik cekinme arzulayamama durumu olabiliyor. yani biriniz asiri istekliyken birinin istegi durgunlasiyo. arada ucurum oluyo. olayi sevgisizlige baglama derim
Bi de soyle bi durum var esim 40 yasinda ben 25 yasindayim ve bebegi benden cok istiyodu.
Doktor randevularina zaten benden once kosarak gidiyo doktora ozellikle sordum dikkat etmemiz gereken bisey var mi diye o da normal hayatiniza devam edebilirsiniz dedi. Hepsinde yanimdaydiBidahaki doktor randevunuzda esinizde gelsin, doktora sorun cocuga birsey ola bilir mi diye iliski esnasinda.... doktor anlatir esinizde belki ikna olur :) bence cocuga birsey olur veyat anlar diye korkuyor
Cekinmeyin acik acik hamileligin kacinci haftasina kadar iliskiye girebiliriz? Cocuga birsey olurmu? Etkiler mi? Diye sorun benceDoktor randevularina zaten benden once kosarak gidiyo doktora ozellikle sordum dikkat etmemiz gereken bisey var mi diye o da normal hayatiniza devam edebilirsiniz dedi. Hepsinde yanimdaydi
Hamilelik gerçekleştikten sonra hiç mi birlikte olmadınız? Birleşme de şart değil ki başka şekillerde de olabilir korkuyorsa. 40 yaş tecrübesiz olunacak bir yaş da değil çünkü. Tek derdi baba olmak mıymış acaba?Bi de soyle bi durum var esim 40 yasinda ben 25 yasindayim ve bebegi benden cok istiyodu.
Evlilikte trip atan mutlu olamaz.Ben yaklasmadim çünkü beni istemeyeni ben hic istemem falan diye triplerdeyim.
3kere falan olmustur en fazla bilmiyorum derdi neymis ama hen hic mutlu değilim bu durumdan yaHamilelik gerçekleştikten sonra hiç mi birlikte olmadınız? Birleşme de şart değil ki başka şekillerde de olabilir korkuyorsa. 40 yaş tecrübesiz olunacak bir yaş da değil çünkü. Tek derdi baba olmak mıymış acaba?
Bunada hormonlarim engel oluyo sanirim. Bi dikbaslilik coktu anlayamiyorumEvlilikte trip atan mutlu olamaz.
Madem 25 yaşında ve eğitimli birisiniz iletişim kurma yolu olarak trip atmayı değil de konuşmayı tercih etseniz?
Muhtemelen hormonların etkisi.Bunada hormonlarim engel oluyo sanirim. Bi dikbaslilik coktu anlayamiyorum
Nasıl evlendiniz? Sevgililik ne kadar sürdü? Yani eşinizi en iyi siz tanırsınız. Her ne kadar evliliğiniz çok yeni olsa da evlenmeye karar verdiğiniz kişiyi tanıyorsunuzdur. Konuşun açık açık sorun çekinecek bir şey yok ki.3kere falan olmustur en fazla bilmiyorum derdi neymis ama hen hic mutlu değilim bu durumdan ya
2 yıldır birlikteydik ama ben isim dolayisiyla sadece haftasonlari falan birlikte vakit geciriyorduk su anda surekli beraberiz. Simdi mesaj attim bakalmNasıl evlendiniz? Sevgililik ne kadar sürdü? Yani eşinizi en iyi siz tanırsınız. Her ne kadar evliliğiniz çok yeni olsa da evlenmeye karar verdiğiniz kişiyi tanıyorsunuzdur. Konuşun açık açık sorun çekinecek bir şey yok ki.
Bu sorunu yüzyüze ,karşılıklı konuşmalısınız.2 yıldır birlikteydik ama ben isim dolayisiyla sadece haftasonlari falan birlikte vakit geciriyorduk su anda surekli beraberiz. Simdi mesaj attim bakalm
Ben yaklasmadim çünkü beni istemeyeni ben hic istemem falan diye triplerdeyim.
Herkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?