Hamileyim ve kocamla sorunum

canim oncelikle saglikla kucagina al insallah. simdi senin haftanda bu istek biraz hamilelerde ust seviyeye cikiyor. her zamankinden fazla istemen hormonlardan. bu normal. ama esinin icinde ne yasadigini hssettigini bilemeyiz. erkeklerde genelde bu donemlerde karin da artik cikmaya basladigindan isteksizlik cekinme arzulayamama durumu olabiliyor. yani biriniz asiri istekliyken birinin istegi durgunlasiyo. arada ucurum oluyo. olayi sevgisizlige baglama derim

Acik acik ne hissettiginizi, o boyle davraninca size ne dusundurdugunu soyleyebilirsiniz. Hamilelikle ilgili pek bilgisi yoksa bu surecten, hormonlardan ve size etkilerinden bahsedebilirsiniz

Bidahaki doktor randevunuzda esinizde gelsin, doktora sorun cocuga birsey ola bilir mi diye iliski esnasinda.... doktor anlatir esinizde belki ikna olur :) bence cocuga birsey olur veyat anlar diye korkuyor

Hamileliğiniz dışında hormonlarında düşüş olabilir.Erkeklerde her daim herşeye hazır olamayabiliyor.Sıkıntılar,hareketsiz yaşam vs pek çok şey etkileyebiliyor.Rencide etmeden bir doktor kontrolünden geçmeye ikna edebilirsiniz belki.Sayım vs yapar doğru yönlendirirler.Siz üzerinize alınmayın canınızı sıkmayın :) onlarda etkileniyor şartlardan koşullardan düşebiliyor hormonları .Şimdi kimbilir neleri takıyor kafasına Ve bu da etkiliyor

Boyle bi konudan pek konusmadik 5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde pek beceremiyorum sanirim
Ama canım benim çok erken olmuş bu konuda konuşma fırsatını bırak daha kendi cinselliğinizi yeni yeni kesfediyorsunuz. Taşlar yerine oturuyor yavaş yavaş. İnsan çekingen oluyor ilk zamanlarda. Tecrübesizlik de etkiliyor erkek nasıl yaklaşacagini bilmiyor kadın ne yapacağını bilmiyor çok normal. Eşim beni üzmek ve incitmekten çok çekinir. Hala da ara ara sorun yaşarız bu yüzden. Ben sorun olduğunu düşünmem ama varmış. Oturup bana ne hissettiğini söyler ben söylerim konu kapanır. Oturup sence de aramızda bir sorun yok mu diye başlayın. Beklentinizi anlatın. Neden size yaklasmadigini sorun dinleyin. Mesela ben eşimin istemediğini sanirdim. Meğer ben bir hareket yapmışım. İstemedigimi düşünmüş. Benden ilk adım bekliyormuş. Haberim yok.

Bi de soyle bi durum var esim 40 yasinda ben 25 yasindayim ve bebegi benden cok istiyodu.

Bidahaki doktor randevunuzda esinizde gelsin, doktora sorun cocuga birsey ola bilir mi diye iliski esnasinda.... doktor anlatir esinizde belki ikna olur :) bence cocuga birsey olur veyat anlar diye korkuyor
Doktor randevularina zaten benden once kosarak gidiyo doktora ozellikle sordum dikkat etmemiz gereken bisey var mi diye o da normal hayatiniza devam edebilirsiniz dedi. Hepsinde yanimdaydi

Doktor randevularina zaten benden once kosarak gidiyo doktora ozellikle sordum dikkat etmemiz gereken bisey var mi diye o da normal hayatiniza devam edebilirsiniz dedi. Hepsinde yanimdaydi
Cekinmeyin acik acik hamileligin kacinci haftasina kadar iliskiye girebiliriz? Cocuga birsey olurmu? Etkiler mi? Diye sorun bence

Bi de soyle bi durum var esim 40 yasinda ben 25 yasindayim ve bebegi benden cok istiyodu.
Hamilelik gerçekleştikten sonra hiç mi birlikte olmadınız? Birleşme de şart değil ki başka şekillerde de olabilir korkuyorsa. 40 yaş tecrübesiz olunacak bir yaş da değil çünkü. Tek derdi baba olmak mıymış acaba?

Ben yaklasmadim çünkü beni istemeyeni ben hic istemem falan diye triplerdeyim.
Evlilikte trip atan mutlu olamaz.
Madem 25 yaşında ve eğitimli birisiniz iletişim kurma yolu olarak trip atmayı değil de konuşmayı tercih etseniz?

3kere falan olmustur en fazla bilmiyorum derdi neymis ama hen hic mutlu değilim bu durumdan ya

Bunada hormonlarim engel oluyo sanirim. Bi dikbaslilik coktu anlayamiyorum
Muhtemelen hormonların etkisi.
Evlendikten hemen sonra hamile kalmışsınız.
Eşinizle aranızda çok ciddi bir yaş farkı var.
Bunların hepsi etkili.
Sıkıntının farkında olmanız çözüm aramanız olumlu gelişmeler.
Ben karşılıklı anlayış ve sakin bir iletişimle sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.

3kere falan olmustur en fazla bilmiyorum derdi neymis ama hen hic mutlu değilim bu durumdan ya
Nasıl evlendiniz? Sevgililik ne kadar sürdü? Yani eşinizi en iyi siz tanırsınız. Her ne kadar evliliğiniz çok yeni olsa da evlenmeye karar verdiğiniz kişiyi tanıyorsunuzdur. Konuşun açık açık sorun çekinecek bir şey yok ki.

2 yıldır birlikteydik ama ben isim dolayisiyla sadece haftasonlari falan birlikte vakit geciriyorduk su anda surekli beraberiz. Simdi mesaj attim bakalm

2 yıldır birlikteydik ama ben isim dolayisiyla sadece haftasonlari falan birlikte vakit geciriyorduk su anda surekli beraberiz. Simdi mesaj attim bakalm
Bu sorunu yüzyüze ,karşılıklı konuşmalısınız.
Mesaj bu tip konularda yanlış seçim.
Karşılıklı yüzyüze iletişimde ses tonu,vurgulama ve tonlamalar, jest ve mimikler devreye girdiği için birbirinizi daha iyi anlarsınız.
Sizin için önemli konuları mesaj veya mail yoluyla gündeme getirmemenizi tavsiye ederim.

Ne dediniz ki mesajda bu bence mesajla halledilcek bi konu değil yüz yüze konuşmalısınız

Ben yaklasmadim çünkü beni istemeyeni ben hic istemem falan diye triplerdeyim.

Erkekler hamilelikte kendini geri ceker. Kadinlari bir taraftan mide bulantisi felan ile ugrasirken cinselligi istemeyecekler diye düsünürken bide bebege zarar vermekten korkarlar. Fazla alingan davraniyorsunuz. Size cinsellik haricinde de ilgisiz davransa sorun var diyecem,ama cok ilgili diyorsunuz. Bunu konusmaniz lazim. Ama esiniz hamilelikte beraber olmak istemiyorsa belli korkulari var diye buna da saygi göstermek lazim.

Merhaba ben de 16 haftalık hamileyim eşim hamile olduğumu ögrendiginden beri hic yaklasmiyor. Hic birlikte olmadik gerci ben de geri planda durdum lafini etmedim hic cekiniyordur bir sey olacak diue korkuyordur ben bile korkuyorum cunku :/ gerci bizim evlilihin baslarinda cinsel problemlerimiz de vardi bunun etkisi var mi bilemiyorum dogumdan sonraki donemde anlasilacak ancak. Cok fazla kafaniza takmayin bence gecici bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…