canım bak her gelen bebek rızkıyla geliyor emin ol.o bebek gelince çok rahatlayacaksınız..2,5 yılda erken değil.bak ben 6 yıllık evliyim hamile kalamıyorum.tedavi filan derken şimdide troid çıktı uzun süre daha bebk sahibi olamayacam.bizde ilk evlendiğimiz zaman borcumuz vardı erteledik bir yıl.şimdide olmuyor çok pişmanız keşke olsaydı diyoruz ama iş işten geçti((allahım nasip etmiş size sevinin bence..
Dediğim gibi ben maddiyatı takmıyorum. Ben eşimin bana yaşattığı olumsuzlukları takıyorum. Yani amileliğim boyuncad ahep surat asacak çocuk doğuncada korkuyorum. Birgün bie nasılsın demedi yaa. Hastaneye gitmek gerektiğinde bir görev adamı gibi götürür getirir.
Arkadaşım aslında seni iyi anlayabilecegimi düşünüyorum benim eşimde biraz seninkine benziyor . . Sen Allaha dua et .. inşallah Rabbim eşinin kalbine merhamet verir ve sana çok çok iyi ve ilgili davranır . .ama genelde bu tipler büyüklerinin sözüünü dinlerler bide o şakilde dene . . ne bileyimkendi annen yada onun annesiyle veya bi yakınıyla konuş senden habersiz gibi biraz akıl versinler ne bileyim . .yaaaa aeni cok iyi anlıyorum yaa aslında ama ne diyeyim İnşallah eşin bi anda tamamen degisir ve herşey cok güzel olur . .
Arkadaşım aslında seni iyi anlayabilecegimi düşünüyorum benim eşimde biraz seninkine benziyor . . Sen Allaha dua et .. inşallah Rabbim eşinin kalbine merhamet verir ve sana çok çok iyi ve ilgili davranır . .ama genelde bu tipler büyüklerinin sözüünü dinlerler bide o şakilde dene . . ne bileyimkendi annen yada onun annesiyle veya bi yakınıyla konuş senden habersiz gibi biraz akıl versinler ne bileyim . .yaaaa aeni cok iyi anlıyorum yaa aslında ama ne diyeyim İnşallah eşin bi anda tamamen degisir ve herşey cok güzel olur . .
eşimin önceki evliliğinden bir oğlu var babannesinde kalıyor. Eşim çocuğu kucağına alma duygusunu tanıyor. Bu yüzden çocuk doğunca da değişeceğini zannetmiyorum. Bu umutlarımı tüketiyor. Iyice.
Herkese merhaba
ben 2,5 yıllık evliyim 2 aylık hamileyim benim günümü yanlış hesaplammam sonucu hamile kaldım. maddi sıkıntılarımız var ve eşim bunalımda. iyice dibe vuruyoruz maddi anlamda eşim çok mutsuz.Hamile olduğumu öğrendiğinden beri daha da yıkılmış durumda. Bİr defa bile bana nasılsın diye sormadı. Habire bana bu bebeğin bizim toparlanmamıza nesılda enegel olacağını anatıyor. Aldırmamdan yana aslında ama bunu net olarak ifade etmekten çekiniyor. Bu durumda ben de korkuyorum. Tek başıma nasıl başaedeceğim diye. Eşimin bunalımlarıyla uğraşır dururum zaten hep. Ama şimdi durum farklı . dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?