Hamileyim ve mutsuzum

beyaz33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
84
0
86
48
Hatay
Herkese merhaba
ben 2,5 yıllık evliyim 2 aylık hamileyim benim günümü yanlış hesaplammam sonucu hamile kaldım. maddi sıkıntılarımız var ve eşim bunalımda. iyice dibe vuruyoruz maddi anlamda eşim çok mutsuz.Hamile olduğumu öğrendiğinden beri daha da yıkılmış durumda. Bİr defa bile bana nasılsın diye sormadı. Habire bana bu bebeğin bizim toparlanmamıza nesılda enegel olacağını anatıyor. Aldırmamdan yana aslında ama bunu net olarak ifade etmekten çekiniyor. Bu durumda ben de korkuyorum. Tek başıma nasıl başaedeceğim diye. Eşimin bunalımlarıyla uğraşır dururum zaten hep. Ama şimdi durum farklı . dua edin nolur

herşeyin hayırlısı diyorum.bizimde maddi sıkıntılarımız vardı hamile kalmadan önce.inan oğluma hamile kaldığımdan beri sıkıntım kalmadı.kendi rızkıyla geldi.iyice düşün derim.ben tabiki aldır diyemem bir can söz konusu.şuan korunsaydın demekte saçma.herkes rızkıyla gelir diyorum.allah yardımcınız olsun

canım bak her gelen bebek rızkıyla geliyor emin ol.o bebek gelince çok rahatlayacaksınız..2,5 yılda erken değil.bak ben 6 yıllık evliyim hamile kalamıyorum.tedavi filan derken şimdide troid çıktı uzun süre daha bebk sahibi olamayacam.bizde ilk evlendiğimiz zaman borcumuz vardı erteledik bir yıl.şimdide olmuyor çok pişmanız keşke olsaydı diyoruz ama iş işten geçti((allahım nasip etmiş size sevinin bence..

Canım bak ben senin başlıgını görmeden 5 dk önce bi başlık açtım Maddi sıkıntılar içinde hamile kalanlar diye . .benim eşim işsiz kirada oturuyoruz ben calışıyorum ve burdanda 2 ayda bir aylık alıyoruz . .Ama Allahın bahşettiği minik varlık evinize hem neşe hem bereket getircek buna inan . .lütfen aldırmayı düşünmeyin . . Kulu yaradan rızkını verir ve ayrıca biraz agır olucak belki ama burda bi arkadaş yazmıştı yine eger bi anne baba ekmeğine ortak olcak diye bebeğini yok ederse çok buyuk gunah demişti düşünsene ne kadar dğru . .heee ben asla buyuk konuşmak istemem gercekten senide ok iyi anlıyorum aslında ama Allaha cok dua et . .Sabırlı olmaya calış . .Aynı şekilde eşşinin bunalımlarıyla grasan tek sen degilsin ayrıca bunuda belirteyim :)) benimkide hep ölmek istiyo :)) ama ne yapalım inşallah bugunleride atlatıcaz . .Rabbimde inşallah eşinin kalbine merhmet ve bebege karşı sevgi verir

vanım ya boyle moralize edicek şeyler yazdıgın için cok sagol belki senin için cok onemli bile olmasa bu yazdıkların bana bugun kötü gecen bi gunumde acayıp moral verdi Allah razı olsun . . Rabbim hepimizin yardımcısı olur inşallah . .

Gelen bebk rızkıyla gelır eŞınzde bebkle toparlanacaktı rbuna ınanın.ve elınızı karnınıza koyun orda sızden bı parca oldugunu dusunun ve bebk kokusunu ıÇnıze ılıklerınıze kadr cekıl .

aslında eşim bu kadar kötümser davranmasa benim bir korkum yok . Madiyat nedirki eşimle ikimzde çalışıyoruz. Eşimin işleri kötü olsada. yani bence eşim biraz kendini toparlasa altaından kalakarız ama morale ve biraz da ilgiye ihtiyacım var. Ve en önemli de bir eş güvencesine geleceğe eşime sırtımı dayayyabilmeye

canım bebekler rıskıyla gelır bunu unutma
ılk hamıle kaldım sevıncten havalara uctuk 1 ay gectı esımı ısten cıkardılar sok olduk 500 tl kıra öduyorduk ustelık taksıtlerımızde vardı
allahtan esım cıkıs almıstı ve 4 ay boyunca kırayı ordan verdık hazır parayı bıtırdık yanı
sımdı cok sukur yenıden ıse gırdı esım ıdare edıyoruz bır sekılde
demek ıstedıgım durumun cok ıyı olupta hamıle kalsaydın bı sekılde yıne ıslerınız bozulur ve parasız kalabılırdınız..

Dediğim gibi ben maddiyatı takmıyorum. Ben eşimin bana yaşattığı olumsuzlukları takıyorum. Yani amileliğim boyuncad ahep surat asacak çocuk doğuncada korkuyorum. Birgün bie nasılsın demedi yaa. Hastaneye gitmek gerektiğinde bir görev adamı gibi götürür getirir.

canım ne güzel bebeğin olacak maddiyat herşey değil diyemem elbette önemli ama burda senin sağlığın daha mühim eşini al karşına konuş bebeği istediğini söyle üstelik 2,5 yıl olmuşş evleneli tam zamanı... eşinde problem var belliki kayınvaliden eltin görümcen abisi kardeşi yokmu derdini paylaşcann yada onunla konuşacak bir büyük sana destek olacak elbette şuan çok duygusalsın ve ilgiye ihtiyacın var ama bu bebeği kendin yapmadın bunu ona hatırlat herşey senin üstüne yıkılmasın <kırmadanda incitmeden de halledebilirsinnn... psikolojik olarak eğer çok kötüyse bir yerden yardım alabilirsiniz gidin bir psikoloğa görüşün hem devlet hastanelerinde var böyle klinikler artıkkk.

canım benim sakın bebeği aldırmayı filan düşünmeyin sonra bi daha olmayıverir.aldırırsan da vicdan azabını ömür boyu çekersin bu söylediklerimi unutma .veren de allah alan da.bebek rızkıyyla gelir .belki ailenize şans da getirir.bence bu bir imtihan.öyle düşün ona göre davran

Arkadaşım aslında seni iyi anlayabilecegimi düşünüyorum benim eşimde biraz seninkine benziyor . . Sen Allaha dua et .. inşallah Rabbim eşinin kalbine merhamet verir ve sana çok çok iyi ve ilgili davranır . .ama genelde bu tipler büyüklerinin sözüünü dinlerler bide o şakilde dene . . ne bileyimkendi annen yada onun annesiyle veya bi yakınıyla konuş senden habersiz gibi biraz akıl versinler ne bileyim . .yaaaa aeni cok iyi anlıyorum yaa aslında ama ne diyeyim İnşallah eşin bi anda tamamen degisir ve herşey cok güzel olur . .

inşallah allahım inşallah. Yoksa bende böyel hep tedirginim. Mutsuzum. Artık eşimi görmek beni mutsuz ediyor. Çünkü hep mutsuz aksi asabi. Bebekten önce de son zamanlar böyle olmuştu. Maddi Yük büyüdü her geçen gün. O da eve gelmekten hoşnut değil.Benim eşim sorun olunca yüzleşmekten kaçanlardan. Evin eksikleri kiranın ödenemeyişi. bunalrla yüzleşiyor evde ben her ne kadar bu konuları açmasam da

canım şuan seni okadar iyi anlıyorum aynışey 6 yıl önce benimde başımdaydı daha evliliğimizin birinci ayında hamile olduğumu öğrendim ozamanlar durumumuz çooooook kötüydü her akşam eşimle tartışıyorduk aldırmam için daha erken olduğunu düşünmeme rağmen inatla doğuracağım dedim ve inanki kucağına aldığı o ilk an sevinçten ağladı şuan herşeyden ve herkesten çooooooook seviyor çocuğunu emin ol senin eşinde değişecektir hele bir kucağına alsın görbak nasıl değişecek eşim hergün bana teşekkür eder iyiki doğurmakta ısrar ettin diye

negüzel bebeğiniz olacak biz yıllardır o anın gelmesi için uğraşıyoruz yapmadığımız şeyler kalmadı allah size vermiş siz onu öldürmeyi düşünüyorsunuz bebek rıskıyla gelir bizimde durumumuz okadar iyi değil ama genede o sıkışıklıkta tedavi görüyorduk aldırma derim sonra çok pişman olursun

inşallah allahım inşallah. Yoksa bende böyel hep tedirginim. Mutsuzum. Artık eşimi görmek beni mutsuz ediyor. Çünkü hep mutsuz aksi asabi. Bebekten önce de son zamanlar böyle olmuştu. Maddi Yük büyüdü her geçen gün. O da eve gelmekten hoşnut değil.Benim eşim sorun olunca yüzleşmekten kaçanlardan. Evin eksikleri kiranın ödenemeyişi. bunalrla yüzleşiyor evde ben her ne kadar bu konuları açmasam da

Eşimin önceki evliliğinden bir oğlu var babannesinde kalıyor. Eşim çocuğu kucağına alma duygusunu tanıyor. bu yüzden çocuk doğunca da değişeceğini zannetmiyorum. Bu umutlarımı tüketiyor. iyice.

eşin babalıgı tatmış olabilirdesenınd eannelıgı tatmaya hakkın yokmu canım nasıl mantık bu analamdım yani.gulum eşin bebegi isteemse ve buda ayrılmanıza sebep olsa sen bu bebge kendı başına da bakabirisn.kusua bakamsın esın ama sen onu idare etmısın hep ama yeter de budurmua.şimdi aldırıdn dıyelım yarın bıgun yenıden bek sahıbı olabılecegınz guvencesını kım verıyor.evlat hasretı cekemdıgınz içinmı bukadr düz mantrık düşünebiliyosunz

canım her bebek kısmetıyle gelır ınsallah bunları kafana takma derım hamılelıgın tadını cıkar tamam para onemlı ama bazen paranın satın alamayacagı seylerde var bak burda bende dahıl bebegı ıcın canını verecek anne adayları var ıns hersey yolune gırer bebegı aldırmaya sakın dusunme allahın sana verdıgı buyuk bır mucıze bence.....

canim basini kaldirip bi bak. diger forumlara bebek icin nelerini kaybeden insanlar var.
maddiyatiin heppsini doken insanlar var. surekli dusuk yapanlar.
bebegini kayip edenler. daha neler neler.
sorunsuz hamile kalmissin sakin aldirmayi falan dusunme.
bebek rizkiyla gelecektir. sen gelecegi gorup onun hayatina son veremezzsin gunahi cabasi.
ustelik ya bidaha cocugun olmassa. atammam esin isini yoluna sokar
ya sen beeksiz kalirsan. sonra adm seni dusuneceginimi saniyosun.
ayrica bende 3 defa hamile kaldim esim nasilsin diye bana sormadi.
onlarinda pisikolojisi degisiyo cunku. yanlis yapma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…