Biliyorumki eşimsiz kuracağım bir hayat da ilk önce bebeğim çok yıpranacak. Sonra da ben. Ama biz başarabiliriz umarım
eşim önceki eşiyle çocuk bebekkken ayrılmışlar ve çocuğun annesi gtimiş çocuğu hep babaannesi büyütmüş. Anne yerine babaanneyi koymuş. eşim de şehir dışındaymış. Biz evlenincede bu düzen devam etti böyle. Ama çocuğum doğduktan sonra eşimin çocuğunun da bizimle yaşamasını çok istiyorum. Önceleri ben de pek hazır deildim açıkçası.
ya benim bir sorum olacak dış gebeliğin yaşla ilgisi varmı bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşk. ederim.
sizin gibi bir arkadaş da bana söylemişti ,az önce öğrendim yaşla hiç ilgisi yokmuş içim rahatladı. sağlam kaynaklardan öğrendim.yinede tşk edrim.cvp için....
canim oncelikle tebrikler.malesef su aralar herkez krizde.ama kusura bakma esin yanlis dusunuyor.allah o bebegin kismetinide yaninda gonderecek.hic kayginiz olmasin.bak ben 3 senedir istiyorum ama olmuyo.ve bu sitede onlarca arkadas var bebek hasreti ile yanan.birde onlari dusun ve sakin umutsuzlugu kapilma.
Herkese merhaba
ben 2,5 yıllık evliyim 2 aylık hamileyim benim günümü yanlış hesaplammam sonucu hamile kaldım. maddi sıkıntılarımız var ve eşim bunalımda. iyice dibe vuruyoruz maddi anlamda eşim çok mutsuz.Hamile olduğumu öğrendiğinden beri daha da yıkılmış durumda. Bİr defa bile bana nasılsın diye sormadı. Habire bana bu bebeğin bizim toparlanmamıza nesılda enegel olacağını anatıyor. Aldırmamdan yana aslında ama bunu net olarak ifade etmekten çekiniyor. Bu durumda ben de korkuyorum. Tek başıma nasıl başaedeceğim diye. Eşimin bunalımlarıyla uğraşır dururum zaten hep. Ama şimdi durum farklı . dua edin nolur
Benim çözüm sunmadığımı söylemişsiniz ama ben sizin de bir çözüm sunduğunuzu göremedim....
Zaten ortada benim yada birbaşkasının çözebleceği bir durum yok.
Bir ben bekar değilim...
İki manevi olarak kendimizi hazır hissetmediğimiz için korunuyoruz,yanlış hesaplamalara yol açmayacak bir yöntemle...
Yani bekara karı boşamak hiç de kolay değil hanfendi...
Akıl abidesi olduğumu hiçbiryerde hiçbirzaman söylemedim...
Bir annenin duygularını rencide edecek hiçbirşey söylemedim... Yaşımı ve olgunluk durummu bilmeden keşke böyle bir eleştiri yapmasaydınız. Ben de sizin yşınızı bilmediğim için sizli konuşuyorum farkındaysanız.
Ben sadece şunu söyledim, evliliği çok da mutlu gibi değil, dolayısıyla baştan böyle bir duruma mahal vermeseydi keşke. Ama olmuş artık... Dedm ki eşiniz muhtemelen sıkıntılarının sorumluluğundan kaçıyor. Bebek de lduktan sonra herşeyin sorumlusu olarak sizi yada bebeğinizi görecek, bu da hiç hoş bir durum değil..
Buna katlanabilecekseniz doğurun dedim...[/QUOTatasözleri mecaz anlamda kullanılır!şimdi sakın 'mecaz' ne demeyin!atasozündeki her kelimeyi birebir eşleştirmeye çalışmanızdan aramızda inanılmaz seviye farkı oldugunu görüyorum,bu durumda sana bundan sonra cevap vermem sözkonusu bile olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?