vanım ya boyle moralize edicek şeyler yazdıgın için cok sagol belki senin için cok onemli bile olmasa bu yazdıkların bana bugun kötü gecen bi gunumde acayıp moral verdi Allah razı olsun . . Rabbim hepimizin yardımcısı olur inşallah . .
Eşimin önceki evliliğinden bir oğlu var babannesinde kalıyor. Eşim çocuğu kucağına alma duygusunu tanıyor. bu yüzden çocuk doğunca da değişeceğini zannetmiyorum. Bu umutlarımı tüketiyor. iyice.
Herkese merhaba
ben 2,5 yıllık evliyim 2 aylık hamileyim benim günümü yanlış hesaplammam sonucu hamile kaldım. maddi sıkıntılarımız var ve eşim bunalımda. iyice dibe vuruyoruz maddi anlamda eşim çok mutsuz.Hamile olduğumu öğrendiğinden beri daha da yıkılmış durumda. Bİr defa bile bana nasılsın diye sormadı. Habire bana bu bebeğin bizim toparlanmamıza nesılda enegel olacağını anatıyor. Aldırmamdan yana aslında ama bunu net olarak ifade etmekten çekiniyor. Bu durumda ben de korkuyorum. Tek başıma nasıl başaedeceğim diye. Eşimin bunalımlarıyla uğraşır dururum zaten hep. Ama şimdi durum farklı . dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?