Hamileyim ve mutsuzum

sakııııııııııııııııııııııın asla yapma ya..tatlım ya ben ve birçok kişi bebişimiz olsun diye neler nelr yapıyoruz.
o bebiş size yük değil bereket getirir .düşünsene ya evinize neşe dolar
eşin içiçnde bol bol dua etmek lazım
bildiğin sureleri falan yemeğine suyuna oku üfle
gerçekten faydası olur.ben bazen yapıyorum çok işe yarıyor
rabbim evlat sevgisi versin.kendini bu kadar üzme tmm mı
bebişe zararı olur

Canım daha önce yazmıştım, eşinin iş ve maddiyat nedeni ile psikoloji bozulmuş
bu bebeği bence aldırma ancakkkk eşin ben asla istemiyorum derse orada sorun olur
bu sizin ikinize ait olan bir karar olmalı sonra evliliğinizde de problemler çıkar ve daha büyük
boyutlara varabilir öncelikle senin bu bebeği doğurduğunda herşeyi çözümleyebileceğine emin olman gerekiyor ve eşinde hayat boyu sizin yanınızda sağlam aile reisi rolünü alması gerekli çünkü herşeyle
tek başına mücadele edemezsin çocuk çok farklı bir olay üstelik işin içinde aile geçimsizliği söz konusu ise çocuğa çok yazık olur ilerde evet gelen sızkıyla gelir ama 3-5 yıl geçtikten sonra eşin tavırlarını değiştirmeyip devam ederse sorunların altından kalkamazsın çünkü çocuğa ait masraflar olacak ve sana bak senin yüzünden doğdu maddi anlamda sıkıntı bu çocuk deyip sana söylerse hem sen çok üzülürsün hem çocuk aklı sarınca çok yara alır... önce aile içinde sorunları hallet derim ama eşinle ciddi ciddi konuşarak. yoksa çok başın ağrırr.

bebek rızkıyla gelir derler aldırmayın be gülüm sıkıntılarınız varsa hepsi geçer

eşim asla istemediğini söylemiyor . durmuş benim söylememi bekliyor. Ama kendisi için yıkım olduğunu söyleyip duruyor.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Öyle kötüyüm ki sizleri okuyunca rahatlıyorum. Benim eşim sorumluluk almaktan kaçıyor. ne olursa olsun tıkandığı noktada ban yüklenecek. Çocuk var diye oldu diyecek. Offffffffffffffffffff beni sadece bu çocuğa tek başıma yetebilecekmiyim diye düşünüyorum. Kendimi tek düşünüyorum. Eşim hayatımızdayken ben tek olcağım hep .o ya sinirleniyor olacak bişeklere yada ya içine kapanarak ya eve gelemeyerek kaçıyor olcaka sorumluluklarından. Ben tekim yani bunu başarabilirmiyim. bide eşimin hergün başıma kalkmaları. Daha çocuğum için hecen bile hissedemedim sorun düünmekten. Çocuk isteyip de olmayan arkadaşlar lütfen beni affedin böyle konuştıuğum için . sizi çok iyi anlıyorum. ama herkesin kaderi farklı .Olan sevinemiyor (maalesef oysa ne çok isterdim bu sevinci yaşamayı) Sevinecek olanın çocuğu olmuyor. allah sizi bir an evvel evlat sahbi yapsın inşallah ve doyasıya yaşayın sevincinizi eşiniz dostunuzla .

ayyyy canım arkadasım allah yardımcın olsun.inan ben sana dua edecem ama sende beni unutma.benimde eşimle anlaşamadıgımız bazıkonular var.bende hamileyim yeni daha .öptm.

Canım artık biraz daha sıkıcaksınız mesela özele gitmek yerine devlet hastanelerine git yada ssk ile anlaşmalı bir çok özel hastaneler var 20 liraya bakıyorlar doğumunuda devlette yaparsın tam teşkilatlı bir oda yerine büyükçe bir beşik alabilirsin kıyafetler zaten ilk giyimlikleri alıyorsun dğerleri genelde hep hediye gelir yani aslında abarttığımız kadar masraflı değil çocu doğurmak büyütmek biz imkanlarımız var diye yada imkanımız kısıtlı olsada zorluyoruz halbuki daha tasarruflu olsak şuan harcadıgımızla iki çocuk doğurabilirim

bol bol dua et canım hamişlerin duası kabul olur her çocuk rızkıyla doğar zaten kürtaj yaptırmakta para benim gittiğim hastanede normal doğum 610 kürtaj 600

allah yardımcınız olsun

ne demek canım.burda birbirimize destek olmak için varız..tabikide benim içinde önemli.inan şimdi bi bebeğimiz olması için herşeyi verirdik.şu an bile maddi durum çok çok iyi olmasada dünya bi paramız gitti..para bi şekilde kazanılıyorda sağlık ve bebek kazanılmıyor..allah cümlemizin yardımcısı olsun..

ne zor bi durum herkesin hatatı farlı farklı valla bizde dünyanın parasını verdik dr lara ama parada çare etmiyo allah çare ediyo artık ondan istiyorum tabi bi paroblemmimiz yok çok şükür ama dr larda istesekte yapamıyo 5 yıldr tık yoktu taki 3 ay önceye kadar boş gebelik geçirdim mutluluğum yarım kaldı ve bu ay rabbim sanırım bana tekrar süpriz yapacak 3 günüm geçiyo bense almanyaya gezmeye gitmek için bi sürü işler ve paralar döktüm eşim bebşimiz olursa göndermicek yeterki olsun ne paralr verdik olması için diyo gerçekten bu ay olması çooooook zordu rabbimden mucize istedim bakalım oda verecek bu gidişle herkes için hayırlısı ne ise o olsun

canım senin açından zor bir durum ama bir cana kıymak daha zor ya vicdanın senin yakanı bırakacakmı belki bunu aldırınca rabbim tekrar sana o anı yaşatmayı nasip edecekmi lütfen iyi düşün herşeyde bir hayır vardır eşin için bol bol dua et hamileligin için düşünceleri degişsin diye benim 1 kızım var inormal oldu ama şimdi hamile kalmak istiyorum olmuo aşılamalar yaptırdım tutmadı tüp yaptırcam düşün ikinci için kızım tek kalmasın istiyoruz neolur bu bebege sahip çık ona yanında oldugunu hissettir. biraz uzun olacak ama ben 4 kardeşim annem 4 hamile kalınca babamla aldıracaklarmış 3 kere hazırlanmışlar gitmeye nasip olmamış ve şimdi sadece o kardeşim yanlarında 3müz ayrı şehirlerdeyiz yani kimin kime bakacagı belli olmuyo

bak arkadaşım senin bebeğin daha doğmadan sana kıymetli ve öyle olmalı. Benim takıldığım bir başka konu var. Niye eşinin çocuğuna siz bakmıyorsunuzda babaannede kalıyor ?

arkadaşım merhaba ben sana kendimden örnek vereyim biz eşimle evlandiğimizde borç içinde yüzüyorduk maaşlarımızı alıp akşam şu şuraya bu buraya derken para kalmıyordu elimizde tekrar k.redi kartın dan yiyip ay 15 tekrar yatır derken 4 yıl geçti.borçlar bitti sıra
bebekteydi bu sefer hamile kaldım tabi ozaman habersizdim meger düşük yapıyormuşum ondan sonra bende bebek özlemi had safaya geldi derken ara ara düşükler yaşadım sonra tüp bebek ikizlerim düştü daha sonra 3 denemem olmadı birde baktıkki bu süreçte bu seferde bebek için yaptığımız borç had safaya varmış sonuca gelince şimdi yine ara ara düşük yapıyorum bebeğim yok ve borcumuzda hiç bitmedi hayat devam ettikçede hiç bitmeyecek onun için obebeğe kıyma derim ben belki rabbim onun yüzü gözü hürmetine borçlarınız hafifler evinizin neşe kaynağı olur bir düşün derim

offfffff içim karardı Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın.Allah yardımcınız olsun.

benimde aklıma takıldı eşinin çocugu neden babaannesinde kalıyo ??????????

o kadar uzuldum kı bız bebegımız olsun dıe ugrasırken:1no2:
bence dogur oluca oda sever bebek dunyanın enguzel nlerınden bırısı bak olmayınca ne paran ne pulunla alamıyorun allahın bır hedıyesı bence boyledusun vede bır cana kıyacaksı bunu kıydın dıe belkı allah bırdaha bebek vermıyecek bu senın ıçın bır sınav
esını ıknaet

eşim önceki eşiyle çocuk bebekkken ayrılmışlar ve çocuğun annesi gtimiş çocuğu hep babaannesi büyütmüş. Anne yerine babaanneyi koymuş. eşim de şehir dışındaymış. Biz evlenincede bu düzen devam etti böyle. Ama çocuğum doğduktan sonra eşimin çocuğunun da bizimle yaşamasını çok istiyorum. Önceleri ben de pek hazır deildim açıkçası.

Allahın kapısı hiç bir zaman kapanmaz..
bir bakmışsınızki eşin aniden terfi etmiş yada yeni yep yeni bir iş bulur.
yada bır yerden sizi sıkıntıdan kurtaracak para gelir bellimi olur..
gelen bebek rızkıyla gelir.
ama ya onu aldırırsan ve bır daha hiç bebegeniz olmasa yada hiç anne olamassan o zaman ne olur.
bırak bazışeyleri zamana..
kocanıda ikna et.
o baba olduysa senınde anne olmak hakkın.

et tırnaktan ayrılır mı..nasıl kıyıp aldırmayı aklınızdan gecirirsiniz..kimi insan bebegi olsun diye yıllarca ugrasıyor..cok günah..ahirette sorulur bunun hesabı..her bebek rızkıyla gelirmis.bebeginiz belki sans getirecek size.eşinede inanamadım dogrusu insan yavrusuna kıymayı nasıl düsünür Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…