- 26 Ocak 2020
- 26
- 12
- 88
- 27
- Konu Sahibi Mercimek123
7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela sigara içmeyen biri sigara içilen ortamda rahatsız mı oldu kalkar başka bir yere geçer o kokuyu dumanı almaz. Ama bebeğinizin böyle bir lüksü yok yer değiştiremiyor maalesef. Anne karnında olduğu için tabiki sıkıntı oluyor bebeğe. Benim halam içiyordu oğlu oldu astım hastası sürekli tıkanıyor vs. Çok pişman şimdi7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Bunun üstüne bi şey yazılmaz zaten. Normalde hamile olduğunuzu öğrenmiş olmanız bile çat diye bırakmanız için yeterli bir sebeptir amaÇocuğunuzun sigara içmeniz yüzünden sakat doğduğunu ve hergün onun yüzüne baktığınızdaki vicdan azabını düşünün.
Karnindaki bebegin kul hakkina giriyosun..7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Bebeğini bir fanusun içine koyduklarını ve içeriye sigara dumanı uflediklerini düşün. Onun orada çaresizce ağladığını minik ellerini ayaklarını çırptığını; ama ordan kurtulamadığını.. güzel gözlerinin dumandan yaşardığını, kızardığını; cigerinin yavaş yavaş dumanla dolduğunu.7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Allah korusun.Hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım.
Kuzenimin eşi fosur fosur içti hamileyken. Doğum yaptı üç sene hastanelerde geçti ömrü.
Hastaligin ismini kimseye soylemedi, biliyordu kendisinin suçlu olduğunu. Aylarca, gece gündüz demeden hava verdi, makinesini alıp. Bir ton ilaç. Sanırım bebisin cigerlerindeydi sorun.
Bebek çekti, o bebekten daha çok çekti. Uykusuz kaldı aylarca.
Eğer bebeğinin sağlığını düşünüyorsan ve eğer hastane hastane yıllarca sürünmek istemiyorsan içme.
Yok canım istiyor illa icecem diyorsan afiyet olsun. Bebek senin bebeğin. Sen düşünmeyeceksin de biz mi dusunecez.
Yaşıt kuzenim vardı ve halamda sizin gibi sigarayı bırakamamıştı bebeklikten itibaren solunum sorunlari yasamisti ve epilepsisi vardi bebekliginden beri. Surekli bayilirdi. Surekli sehir disina hastanelere gidip orada tedavi görürdü. Caninin cok yanar, düşer bayılırdı... bir gün bayildi ve bir daha ayilmadi hemde ikimiz oynarken... Cok yasamadi 6 yasinda kaybettik... ona dair hatiralarim o kadar silik ki ve cok özlüyorum.Hamilelikte sigara ve alkol kullananlara akıl sır erdiremiyorum. Lütfen biz bunun acısını cektik evet herkes yasayacak degil ama bebeğiniz hasta dogabilir, büyük zararlar alabilir.7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.