- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Mercimek123
-
Ne diyelim afiyet olsun :/ kendine ne yaparsan yap ama başka birine bunu yapmaya hakkın yok bunu göz önünde bulundurursan belki kolay olur.7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Sakat kalma ihtimali çok düşük bi ihtimal değil bilesin... arkadaşımın çocuğu sakat hatta beyin dokusunun çoğu zarar görmüş şekilde doğdu günde en fazla 1 ya da 2 tane iç.7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
işte öyle olmuyor maalesef evet zararlı olduğunu biliyorum ki gebeyken sigara içenleri hep kınamışımdır nasıl içebiliyolar diye nasıl diyim hani meyve falan kokar canınız ister ya sigarada öyle benim için aşeriyomuşum gibi ama inşallah içmicem elimde olan paketi kırıp attım burayıda okudukça hiç içesim gelmiyo şu anKahveyi çok severim hayatımdan çıkardım
Cips bagimlisiydim 17 hafta değil gebelik tedavisine başlamadan günler önce bıraktım daha da ağzıma sürmedim
Bazı şeyler keyfi olmamalı bu süreçte
Ve hala şuna anlam veremiyorum içmek istediğim zaman buraya girip yazdıklarınızı okurum diyorsunuz, bebeğinize vereceğiniz zararı bizim aciklamamiza gerek yok bence
Allen Carr’ın sigarayı bırakmanın kolay yolu diye kitabı var int sipariş verebilirsiniz. Onunla bıraktım bir aydır hiç içmiyorum7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Bunu okuduktan sonra hamile olmadığım halde benim bile bırakasım geldiBebeğini bir fanusun içine koyduklarını ve içeriye sigara dumanı uflediklerini düşün. Onun orada çaresizce ağladığını minik ellerini ayaklarını çırptığını; ama ordan kurtulamadığını.. güzel gözlerinin dumandan yaşardığını, kızardığını; cigerinin yavaş yavaş dumanla dolduğunu.
Buna engel olacak sadece sensin.
Ya onu orada bırakıp kapıyı çekip gider ve sigara içmeye devam edersin
Ya da kurtarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?