- Konu Sahibi Mercimek123
-
Bile bile kendi canını kanını zehirliyorsun. Bırakman için en büyük sebep zaten hamile kalmandı. Ben sigara içtim bebeğime birşey olmadı hikayelerini duyup kendini kandırıyorsan yapma. Sakat doğmasa bile birsürü sağlık sorunu olması yüksek ihtimal.7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Ben antidepresan kullanıyordum sırf bebegim iyi olsun zarar görmesin diye günlerimi sürünerek yaşadım ona rağmen içmedim ki doktorlar sigaranın daha zararlı olduğunu soyluyo annesin kendinden feraget etmeden olmaz7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Bir tanıdığım da hamileyken sigara içiyordu, çocuğu doğduğundan beri hastaneden çıkmıyorlar. Çocuğun hem bağışıklığı çok düşük hem de akciğerinde problem var. Ben sadece sigaraya bağlıyorum bu durumu. Madem hamilelik sürecinde sigarayı bırakamayacaktınız çocuk düşünmeseydiniz. 7 hafta boyunca zehirlemişsiniz. Çok kızıyorum sizin gibilere
Bilinçli bi gebelik değildi kazayla oldu diyebilirim normal şartlarda iki yıl daha düşünmüyordum ama nasibi şimdiymiş
Daha bagimliliginizi bitirmeden ne diye hamile kaliyorsunuz ki? Bizim toplumda bazi insanlarin ne kafa ile hamile kaliyorlar anlamak hic mümküm degil. Simdi cok sey yazarim da. Ban yemeye degmez. Her cocuk da sansli cikmiyor ki yola
İsteyerek veya değil şuan o bebek sizin rahminize düştü ve sigara onun için zararlı ötesi yok ki. Hem öyle birşey yazın ki vazgeçeyim diyorsunuz hem eleştiriye kızıyorsunuz. İçin hanımefendi daha çok için doğunca bebeginizde bir sorun olursa ömür boyu kendini suçlamayın ama.. Ne anneler ne bağımlılar gördüm yakınımda, hamile olduğunu duyar duymaz sigarayı ve zararlı şeyleri kestiler olay kafada bitiyor. Biz ne desek boş bence.Lütfen bilip bilmeden konuşmayın isteyerek olmadı kazayla hamile kaldım ve başım üstüne dedim beklemediğim zamanda olduğu içinde haliyle zorlanıyorum
2 ay önce 5 aylık hamileydim bende sigsrayı bırakamadım ama çok da içmiyordum günde en fazla 3 tane ama 5 aylıkken kalbi durdu oğlumun ilk bebeğimdi çok pişman oldum ve hala sigara yüzünden kendimi suçluyorum o yüzden bırak iradene sahip çık.7 haftalık hamileyim ve bir türlü sigarayı bırakamadım. Bir günde 1.5 paket bitirirdim şimdi yarım pakete düşürdüm. Lütfen bana öyle şeyler yazın ki çat diye keseyim sigarayı.
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın isteyerek olmadı kazayla hamile kaldım ve başım üstüne dedim beklemediğim zamanda olduğu içinde haliyle zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?