Hamileyim ve sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum....

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
kızlar 6 ayıma giricem avrupa yakasında oturuyorum ama doğum yapıcak bi hastane bulamadım henüz..korkularım arttı...
hangi hastaneye gidiceğimi bilmiyorum hem bana yakın olsun hemde güvenilir olsun istiyorum..
bunun yanı sıra fiyatlarıda önemli...
moralim çok bozuk sanki doğumumu yapamicakmışım gibi geliyo..napıcam yaa...

üzülme canım ya avrupa tarafında güzel hastaneler var
hem artık her hastane tam donanımlı
benim kuzenim afiyet hastanesinde doğdu
yeğenim nisa hastanesinde
ayrıca sürekli kontrole gittiğin hastanede doğurmayı düşüünmüyormusun

cnm asya yakasında benim hastanem burda bi hastane bulmak zorundayım..
tam donanımlı olması şart ama fiyatlarıda önemli...

Canım gebelik topiğinde doktor ve hastane tavsiyeleriniz diye bir başlık var. Çok kapsamlı ve faydalı tecrübeler var. Orayı inceleyebilirsin

canım inceledim inceledim bi sonuca varamadım ama..
ben bayrampaşada oturuyorum biraz bana yakın olmalı hastane bugün eşimlede konuşcam..
en iyi hastaneyi bulmaya çalışıcam..
ama fiyatlarıda önemli..

canım sakin ol biraz,rahatla henüz vaktin var.bilgi hastanesi var küçükköyde galiba çok met ediliyor.bide özel okmeydanı hastanesinde aylin hanım var harika bir doktor,aylık muayene ücreti 20 tl. doğumda 300 tl. sezeryanda 500 tl miş.skk varsa bu doktora git derim ben

canımmm banada buradaki bir arkadaş önermişti özel balat hastanesi nevin hn veya meltem hn ben orada doğum yaptım çokta memnun kaldım.doğumum toplam hastane çıkışı benim ve bebeğimin ilaçları 1500 tuttu. ama çok memnun kaldım 5 yıldızlı otel gibi ebesi hemşiresi doktoru çocuk doktoru çok iyiler. çok temiz. kesinlikle tavsiye ederim. sana fiyatıda yazdım

ben bayrampaşada oturuyorum biraz bana yakın olmalı hastane bugün eşimlede konuşcam..
ama fiyatlarıda önemli..

arkadaşım bende bayrampaşada oturuyorum kızım özel bahat hastanesinde doğdu çok ta memnun kaldım tavsiye ederim ayrıca gaziosmanpaşa hastanesi var bilge hastanesi var arkadaşlarımdan da buralarda doğum yapıp memnun kalanlar var bayrampaşanın neresindesin ben kartaltepedeyim

ama fiyatlarıda önemli..

Merhaba canım.Uzulme bu kadar ben de 4. ayıma kadar bırsuru doktora gıttım.Sizin oraya yakın Küçükköy bilge hastanesi var.Bebegımın cinsiyetını ogrenmek ıcın gıtmıstık memnun kaldk.Ben Oguz Güler e gidiyorum. Şişlide oturuyorum.Bıraz uzak bıze ama olsun bazen doktorun nobetcı oldugu gun esım ısten cıktıgı gıbı gıdıyoruz.36 haftama gırdım sımdılık hersey yolunda.En yakın arkadaslarımdan bırı de orda Levent Çil adlı doktora gıttı normal dogum yaptı ve cok memnun. 250 tl ödeme yapmış.Sezeryan da 650 tlymiş sanırım. Bu hafta gıttıgımde bılgı alacagım ben de.SSK varmı sende ?

ay kendi doğumum aklıma geldi...
doğumuma bikaç saat kalmıştı ben hala yollarda o hastane bu hastane dolaşıodum
ihmal etme bu konuyu biran önce halletmelisin...

avrupa şafakda dogum yaptım çok da memnun kaldım fiyat da 1.500 liraydı 2 yıl önce tavsiye ederim tam donanımlı bi hastane dr inci hanımdı

sağlık sigortası hamilelikte ve sonrasında en mantıklısı bence..yapılan masraflar ücreti doldurup geçiyor bile..
bir inceleyip hesaplayın derim..
çocuk ve annesine uygun fiyatlar veriliyor..tanıdığım çevre genelde bu şekilde çözdü,en iyi hastanelerde doğum yapıp,kontrollere gittiler..

selamlar arkadaşım. 8 yıl beklememin ardından nihayet hamile olduğumu öğrenmiştim. ailecek hatta sülalecek havalara uçtuk. daha 8 haftalık hamileyken tayinimizin çıktığını öğrendik. müthiş bir üzüntüydü.izmirden g.doğuya gidiyorduk. beni de aldı bu tür korkular o dönemde. sanki doğum yapamıcakmışım gibi gelmeye başlamıştı. sanki bir sorun çıkacakmış gibi. doğuma kadar hep soru işaretleri vardı kafamda.
sonuç... oğlum 3 yaşına girecek ocak ayında. en ufak bir sıkıntı da yaşamadık. herşey iyi olacak merak etme. sakin olmaya çalış..

Keşke konunuzu Gebelik bölümüne açsaydınız,
o bölümde daha çok cevap gelirdi.
İstanbul daki hastaneleri bilmem ama hamilelik psikolojisiyle
umutsuzluğa düşmeyin.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah...

kızlar çok tşk ederim cvplarınız için hepinize cvp vermeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…