Hamileyim ve sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum....

cnm ben akvaryum alışveriş merkezine yakın oturuyorum..bu balat hastanesini araştırıcem şimdi...
epidural düşünüyorum sence orda bunu güvenle yaptırabilirmiyim...

canım benim şuan sigortam yok nasıl yapıcam onu anlatırmısın biraz

canım sigorta olursa fiyatlar iyi ama şuan sigortam yok aralık başı başlicam yatırmaya yararlanabilmek için 3 ay yatmış olması lazım eşim tarafından yararlanabilmek için oda..
ama hastanelere bakıcam şimdi..tşk ederim cnm

ssk yok hayatım şimdilik

canım inceledim inceledim bi sonuca varamadım ama..
ben bayrampaşada oturuyorum biraz bana yakın olmalı hastane bugün eşimlede konuşcam..
en iyi hastaneyi bulmaya çalışıcam..
ama fiyatlarıda önemli..

canım sıkma kendini ya düşündüğün doğum olsun esenlere yakınsın avicenna hastanesi var oranın burcu adında süper bi doktoru var ben çok memnunum tavsiye ederim doğum sezeyan 700 normal 400 olması lazım

canım iyi bi hastaneye benziyo ağrısız doğum istiyorum sence nasıl güvenilirmi doktorları anestezi uzmanları neler biliyosun hastane hakkında

canım benim şuan sigortam yok nasıl yapıcam onu anlatırmısın biraz

yanlış bilmiyorsam şu an hamile olduğun için sağlık sigortası yaptırman zor ben yaptırdım ama bir yıl bekleme süresi vardı yani yaptırdıktan bir yıl sonra hamile kalman lazım doğumu ödemeleri için hamileyken yaparlarsa da muhtemelen astarı yüzünden pahalıya gelir ama yine de bir sor doğumdan sonra bebeğine yaptırabilirsin bebeğe yaptırınca inanılmaz kara geçiyorsun ben arkadaşımdan biliyorum

özel sağlık bazen gerçekten hayat kurtarıcı oluyor ben 3 yıldır özel sağlık sigortalıyım benim özel doktor faturalarımı da ödedi ameliyatın tamamını da ameliyat olduğumda devlet olsa o 5.000 TL lik cerrah faturası ile 1.200 TL lik anestezist parası benim üstüme kalacaktı hastaneye de fark verecektim ama 5.500 de hastane faturası dahil hepsini ödedi sigortam toplam 11.700 yani cebimden beş kuruş çıkmadı 3 yılda toplam ödediğim de 3.000 civarı bir para seneye biraz fazla pirim ödemem lazım gelecek ama yine de ödediğini geri alması epey sürer daha doğumu yükleyeceğim çünkü :))

canım iyi bi hastaneye benziyo ağrısız doğum istiyorum sence nasıl güvenilirmi doktorları anestezi uzmanları neler biliyosun hastane hakkında

canım bende çok araştırdım pimpirikliyimdir bu konuda ve çok iyi şeyler duydum ağrısız doğumda var benim bütün çevrem oraya gidiyor hepsi çok memnun bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…