• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim yalnızım

Themissss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
18
3
88
İstanbul
hamileyim bır ay sonra Allah kısmet ederse doğum yapacak ancak eşim bu dönemde arkadaşıyla Yurtdışına gitti. Yaptığının yanlış olduğunun farkındalığa umursamıyor. Böyle biley yaşatan var mı. Tepkiniz ne oldu. Böyle biri nasıl düzelir

hamileyim bır ay sonra Allah kısmet ederse doğum yapacak ancak eşim bu dönemde arkadaşıyla Yurtdışına gitti. Yaptığının yanlış olduğunun farkındalığa umursamıyor. Böyle biley yaşatan var mı. Tepkiniz ne oldu. Böyle biri nasıl düzelir
yalnız bırakması çok yanlış neden gitti işi mi orda

yurt disina neden gitti o onemli
kyfiyse durum vahim is içinse hayat sartlari yapacak fazla bisey yok

aslinda kayfiysede yapacak bisey yok, boyle vijdansiz biri duzelmez ki

:KK35: bu nasıl olurki zaruriyse bişey diyemem ama ne olursa olsun çok saçma ben kaldıramazdım

bişey yapmanıza gerek yok, kendi düşünüp gitmemeliydi ve derhal geri dönmeli. Bu ne sorumsuzluk.!

Halen ne yapmaliyim diyorsunuz. Restinizi çekin! Bu nasil bir insafsizlik anlamadim, hamile kadini yalniz birakmak nedir ya? Böyle adamlari niye baba yapiyorsunuz?!! :KK62:

bu adamın işi gücü yok mu,nasıl bir davetle yurt dışına çıkabildi.

Daha önce böyle sorumsuzlukları oldu mu? Genelde size sevildiğinizi hissettirir mi yoksa bu durumda olduğu gibi hamile olsan da umrumda değil gidicem triplerinde midir? Aileniz nerde? Ailenizin haberi var mı? Onun ailesinin haberi var mı? Ayrılsanız ya da bölfünü yapsanız bunun arkasında durabilir misiniz? Siz çalışıyor musunuz? Bir de hangi ülkeye gitti?

Ben senin yerinde olsam cok sancim var erken dogum olabilirmis vs. Vs. Diyerek gelip gelmeyecegini yoklardim...
Tatli yalan bunlar sonucta , esin icin ne kadar degerlisiniz ortaya cikardi..

Eşinin işi gücü yok mu nasıl hamile eşini bırakıp ta keyif yapmaya tatile gidebiliyor?

çok sorumsuzmuş bu adama neden çocuk yaptın?

Baba vasfını taşımıyor.... Allah kolaylık versin... Düşmez kalkmaz.1 allah... Diyip Çocuğun için Sabır et...

8 aylık hamile karısını, mecburiyet yokken arkadaşının daveti! ile bırakıp yurt dışına çıkan adamın ilk vukuatı değildir bu.
mutlaka başka sorumsuzlukları da vardır. bu sanki bardağı taşıran damla olmuş gibi :KK14:

Ne Biçim insan, nasıl bir baba keyfi Yurtdışına gider yahu?Yokmu ailesi bu insana "Eşin hamile nereye gittiğini zannediyorsun?" Diyecek bir ana baba?

Back
X