Hamileyim /yeniden ev kuruyoruz/eşimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim konumdan çıkıp gidebilirsin umarım bu dediklerim senin başına veya çocuğunun başına gelir de anlarsın. Hamile hamile dua ediyorum vallahi de dualarım hep kabul oluyor. İnşallah bu duamda kabul olur.

Ben kimsenin evladina beddua edecek kadar kücülmedim hayatimda kücülmem. Cocuklarim annelerine ve babalarina cekerse zaten bu duruma da düsmez

Benim konumdan çıkıp gidebilirsin umarım bu dediklerim senin başına veya çocuğunun başına gelir de anlarsın. Hamile hamile dua ediyorum vallahi de dualarım hep kabul oluyor. İnşallah bu duamda kabul olur.
Piyango çıksın diye dua etsene

Arkadaşlar ben ev falan almadım ya bu nedir gerçekten çok pişman oldum konu açtığıma oturdum ağlıyorum şu an. 2 göz bir odaya eşya almaya çalışıyorum ve ben zor durumdayken milletin yaptığı yorumlara bak. Gerçekten hepiniz çok kıskanç ve terbiyesizsiniz. Konuyu sakin bi zamanınızda tekrar okuyun!
bana hak veren arkadaşlar teşekkür ederim gerçekten

Bacım chillllll hahaha

Yazdiklarinizi hayretle okudum cok enteresan bir kafa yapiniz var. Insanlarin paralarinin hesabini yapan sizsiniz ama burada yorum yapanlar terbiyesiz oyle mi?

Bebeginizle ilgili yorum yapanlara kiskanc dengesizler demissiniz ki neden bebeginizi kiskansinlar? Insanlar size zamani degilmis demeye calismislar ki actiginiz konuda da bu gayet net. Bu kadar nefret dolu olmayin sagliginiza yazik.

Pardon neyinizi kıskanacağız tam olarak?

Terbiyesiz ne yapsaydım bebeği aldırsa mıydım ??? Bunlar nasıl yorumlar ya ? Her insan bebeği planla mı yapıyor sanıyorsunuz

Terbiyesiz ne yapsaydım bebeği aldırsa mıydım ??? Bunlar nasıl yorumlar ya ? Her insan bebeği planla mı yapıyor sanıyorsunuz
Mantıklı her insan bebeğini planla yapıyor. E siz mantıklı değilsiniz demek ki. Bakamayacağınız çocuğu ne diye yapıyorsunuz?

Ya sen kimsin aptal aptal yorumlar yapma dengesiz ne planından bahsediyorsun ben bebek düşürdüm ilk hamile kaldığımda ve beklediğim halde sürpriz oldu bizim için bu ne saçma sapan bir yargılama terbiyesiz
Sen kimsin ki kadına gerızekalı diyorsun sen kimsin ki kp ın evınden cebındeki parayı kıme harcayacağını sorguluyorsun. Eşini bile ılgılendirmez kusura bakma eşin mi çalıştı yaptı o paraları evlerı ıster verır ister vermez okey. Bu ne be bır de kalkmış hakaret ediyorsun sana mı düştü ailenın parasını sorgulamak git kendı aılenın parasını sorgula bu bıle haddın değilde neyse. Keyfı ıster verır ıster vermez sızde çalışın yapın yok tayınle gıttık eşyaları sattık yardım etmedı adama derler evlenmeye geçinmeye paran yoksa ne dıye aıle kurarsın her haltta aıleden para ısteyeceksenız nıye evlendınız bakmak zorunda mı evlenmış yetışkın ınsanlara yahu

Vallahi bilemedim ben adaletten yanayım bir oğlun ihtiyacına para varsa diğerine de olmalı bence. Ya hep ya hiç....
bu gelının sorunu degıl eger evlat ayırımı oldugunu dusunuyorsa bunu konu sahıbının esı dusunecek onun ana babası bılemeyız belkıde evlenene kadar konu sahıbının esıne masraf etmıslerdır sımdıde sıra kardestedır bunu kımse bılemez konu sahıbının kendısı de dahıl

konu sahibi kendisini haklı çıkaracak mesajlar istiyor, terbiyesiz lafları havada uçuşmuş, ona rağmen kimse beğenmedim bile dememiş hamile diye.
hamile olmanız herkese hakaret etme hakkını size vermiyor. evleneli kaç sene geçmiş hala medet umuyorsunuz, haklı insanlar. Ekmekle suyla da karın doğari Varsın eşyanız olmasın, çocuğa odaklanın yeter, oturup bunlarla kafanızı meşgul etmeyin, dünyaya nasıl bir mucize getireceğinizin farkında mısınız? bebeğin yanında sorduğunuz soru bile ufak bir teferruat

Valla ben evlenirken ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden hiç bir şey beklemedim. Her şeyi kendim yaptım kendim aldım. Bence siz de beklentiye girmeyin. Keşke büyük şeyleri satarken en azından ütü masası gibi şeyleri satmayip getirseydiniz. Bir süre idareten yaşamak zorunda kalırsınız feraha çıkana kadar. Yani harcamalarınıza gezme tozmaniza kısıtlama getirmek zorundasınız. Ekonomik durumu iyi olan anne babalar evlatlarına destek olmalı ama olmuyorsa yapacak bişey yok. Kendi başımızın çaresine bakmak zorunda kalıyoruz

Ben sana beddua etmedim dua ettim inşallah senin veya çocuklarının başına gelir bu anlattığım durum.

Sen beni düsünme. Kendi durumuna odaklan. Bana saldirmak yerine ne dedigimi önce bir anlamaya calis. Ben yarin ölsem cocuklarimi en az iki sene rahat ettirecek para var kenarda esim hic calismasa bile. Onun icin diyorum: Ekonimiden bahsediyorum, bizim sorumluluklarimizdan. Ben realist bir insanim. Burda konu sizin ev ekonomoniz.

Sizde regl beklemiş, sizde bebek heyecanı yaşamışsınız. Siz ne hakla insanlara "kıskanç hamile kalamıyorsun herhalde" diyebiliyorsunuz? Ay sinirimden duramıyorum. Böyle hassas bir konuda böyle birşey denir mi? Ya karşınızdaki bebek hasreti çeken bir kadın olsaydı?

Bu arada bir insan sağlıklıysa hamile kalması hiç zor bir şey değil. Dünyada tek hamile sen değilsin. Sokaktaki hayvanlar bile üçer beşer doğurabiliyor. Önemli olan doğurmak değil iyi bir evlat yetiştirebilmek. Senin tarafınan yetiştirilen bir çocuğu düşünemiyorum. Ağzından küfür hakaret hiç eksilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…