Hamileyim

florezinya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
8
-1
6
37
Merhabalar,
Vajinismuslu bir kadın olarak artık hamileyim ve 9. Haftamdayım.
Bugün şunu sormak istiyorum neden cinsiyeti bu kadar önemli olmalı yavrumuzun?Sağlıklı büyüyor olması en önemlisiyken,en yakınlarımızın ve çevremizin sorduğu ilk soru neden ne olsun istiyorsun ya da ne hissediyorsun oluyor🤔

Merhabalar,
Bugün şunu sormak istiyorum neden cinsiyeti bu kadar önemli olmalı yavrumuzun?Sağlıklı büyüyor olması en önemlisiyken,en yakınlarımızın ve çevremizin sorduğu ilk soru neden ne olsun istiyorsun ya da ne hissediyorsun oluyor🤔
Bu sadece bir merak aslında ona gore hazirlik yapiliyor falan tabiki enn onemlisi saglikli olmasi.Benim doktorum bile ne istiyorsun diye sormustu ben saglikli olmasini isterim dedigimde benim kizim var kizim olmasaydi cok uzulurdum dedi. Bende oglum olsun istiyordum yani kizimda olsun isterim ikiside olsun kiz cocuklarini suslemek falan bayilirim ama oglan cocugu gordugumde icim gider kanım ayri bi kaynar onlara ve ilk cocugum erkek olsun diye icimden gecip durdu istemsizce kizda oglanda olsa esit sevecektim oysa sevgi degismezdi yinede ultrasonda erkek deyince cok mutlu olmustum. Hep saglikli olsun diye dua etmistim. ama o istek oluyor ya ister istemez

Çok önemli olduğu için sorulduğunu sanmıyorum. Bence daha çok sohbet olsun, beraber hayal kurulsun diye olumlu bir sebeple soruluyor.

Merhabalar,
Tamamen merak 🤦‍♀️ sohbet olsun diye çok bilmiş bilmiş soruyorlar genelde

Back
X