Bütün cevapları okudum ve cevap veren herkese gerçekten çok teşekkürederim. Birincisi ailemle yaşamıorum zaten kurulu bir evimiz var zaten aynı evde yaşıyorum ailem başka şehirde. İkincisi eşim dememe tepki göstermişsiniz o halde sevgilim diceğim ama bnm için eşim tabikide o çalışıyor yani öğrenci değil zaten. Üçüncüsü annem birlikte yaşadığımızı biliyordu ama iş bu duruma gelince ciddiye binince tepki göstermeye başladı bende anlamadım. Sevmiyorum o çocukla evlenmeni istemiyorum diyo başka birşy demiyor bnun için aramzdki eğitim farkı maddi durum vs bahaneleri var Dördüncü olarak ben hamile olduğuma üzülmüyorum fakat annem böyle davranmaya başlayınca üzülmeye başladım çünkü dediklerini kaldıramıyorum. Hamilelktende olsa gerek belki çok duygusal ve alınganım ama sürekli bir laf söylemesi artık beni herşeyden soğuttu çünkü annemin böyle davranmasına dayanamıyorum. Annemin istediği çocuğu sevgilimin ailesine vermek onlar baksın diyor.. Ve son olarak biz birbirimizi ve bebeğimizi çok seviyoruz ama beni üzen bunlar Sonuçta bende artık bir anneyim ve annemin bana böyle davranmasını kaldıramıyorum artık üzüntüden hasta oldum keşke burdan anneme duyurabilsem onuda çok seviyorum sevgilimde bebeğimizide ve ben onlarla çok mutluyum huzurluyum keşke annecimde yanımda olsa bu duygularımı paylaşsa ama o anlamak istemiyor neden
selamlar
okuduklarımdan bir kez daha şunu çıkardım ki
ölçü dışına çıkmak insana sadece mutsuzluk getiriyor
hayatını nasıl yaşayacağını sen seçiyorsun
ama madem buraya yazıp fikir istemişsin, sana içtenlikle ve dostça tavsiyede bulunmak isterim
mutsuz olmak istemiyorsan bir an önce nikah kıy ve mutlu bir yuvada büyüt çocuğunu
annenin bile rıza göstermemesi seni bu kadar üzerken Allah'ın rızasının dışında olmak sana nasıl mutluluk getirebilir ki
bir süre mutlu olsan bile sonuç aynı mutsuzluğa çıkacak
nikahını kıy, hayırlı yuvanda hayırlı bir evlat büyüt
Allahın rızasını umarsan annenle de aranın düzeleceğini umabilirsin
Onun rızasıyla yuvanda huzur olmasını da umabilirsin
ve hayırlı, sağlıklı bir evlat da dileyebilirsin
ama Onun rızası olmadan olmaz, Onun rızası olursa da tüm kainat sana dost olur
iyi düşün
Allah yardımcın olsun inşallah