hamileyim :((

sen nedüşünüyorsun en çok ağır basan nedir senin için?

zor olur ama sonra büyüdüklerinde rahat edersin.
bebeğinin sütünün dahi kesilmesini istemiyorsun ama öbürünün canını almmayı düşünebiliyorsun. unutma ikisi de senin bebeğin.

hayır didem sana hesap sormuyoz soram hakkımızda yok ama sen bilrsin buradaki yetkiklire seni çevrimdışı ederler ben şahsen seni düşündüm için rahat olsun ama sen bilirisn yinede

kirazağacım bir yanım istiyor,ama bir yanım istemiyor

sen sirtini Allaha daya, gerisi hallolur. bak benim kuzenim ikiz dogum yapti 5 ay sonra tekrar hamile kaldi. simdi 3 cocugu birden buyutuyor ama annesi kardesini gonderdi Rabbim yanina.

gorumcemin de cocuklari cok yakin arayla oldu. o da kizini sutten birakmak zorunda kaldi ama simdi cok memnun ikisi bi arada oynuyor buyuyor diye. ben bu sitede sogan kuru konusundan baska bi bu konuya yazdim. drlarin ozurlu dedikleri bebeklerini bile doguran anneler var. illa ki zorluk cekersin ilk zamanlar ama aldirmak kadar pisman olmazsin.

Son düzenleme:
selammm :44:

bence cocugunu aldırma bırak ikisi beraber büyüsünler demek rabbim öyle görmüş sen bu mucizeyi kabul et bence vardır bir takdiri rabbimin belkide vatana ailene herkese hayırlı bir evlat olucak karnındaki böyle pozitif düşünmeye bak...

asla seni sorguya çekmek hattimiz değil etmeyiz de zaten. bence sen psikilogdan destek al canım en doğru olanı bu bence eğer çok kararsızsan bizim yazdıklarımızda bir nebze yardımcı olamadysak sana en iyi yardım eden uzmanlar olacak canım benim çocuğum olmuyor diyee ben bir ara ruh sağlığımı yitirdim bana en büyük desteği eşim sağladı ama sen bence psikloğğa git istersen nedersin düşüncme cevabını bekliyorum mutlaka

cnm cok zor bır durum gıbı duruyor ama her seyde vardır bır hayır. sınav dunyasındayız senın de su ankı sınavın bu demekkı. aynı durumu yasayan bir arkadas tanıyorum. dogurmaya karar vermıstı o. canını ben vermedm kı ben alayım dedı. hıç sıkılma belkı de hayırlı bır ewlat olcak. Allah yardımcın olsun. dualarımız senınle

sakın bebğinizi aldırmayın..
evet bebğiniz sütten kesildiği için üzgün olbilirsiniz ama
tek o değilki emmeden büyüyen bazı bebkler kendisi hiç emmiyor mesela..
hakkınızda hayırlısı buymuş ikiz gibi büyürler işte :))

kim nedemeye çalışırsa çalışsın canım sen kendini bildikten sonra sorun yok Allah biliyor sen biliyorsun gerisi önemsiz canım sıkılmana değmez karnında bir can var ve bir bebegin onlara yansıtmana gerek yok aldırma yazan yazsın çizen çizsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…