hamileyim :((

ama yazıları okurmusunuz benim başka sitedede üyeliğim varmış ?

ay valla bişe demicem artık sana pişkinliğinde bukadarına pess diyorum yazık bura insanalrda sana inanıyorr yazyorrr insanalrın duygualrıyla oynuyosun resmen allah görüyoo herşeyi daha fazla yazamayacam

kimsede boşuna inanmasınnn öğlen diğer stede bunun aynısını rüyaa olarak anlattı burda gerçek diyee kanmayınn

hayır senin ne düşündüğün mühim gerisi boş canım sen yanlış birşy yapmış olsan uyarı alırsın canım gereksiz takıntı yapıyorsun bence boşver

arkadaşım sen ne zaman lohusalıktan çıktın,ne zaman kanaman kesildi ne zaman birlikte oldun ne zaman hamile kaldın anlamadım ya neyse...40 ın yeni çıktıgına göre bunların hepsi 40 gün içindemi oldu pes..

adı ne söylemende sakınca yoksa söyler msin topiğin adını yada link yolla bakmak isterim

Hayırlısı olsun ,kürtajın vebalide ,vicdan azabı da çok büyük.
Senin için tabiki çok zor olacak ama üstesinden gelinmeyecek bişey değil.
Sağlıkla ilgili bir dert vermesin Allah.
Bebeğin seni seçmiş ve gelmiş,umarım doğru kararı verirsin.

Bu arada bebeğini sütten kesmene gerek yok,1,5 yaşındaki çocuğunu emzirip doğuma gideni gördüm.
Doktorlar ona göre vitamin takviyesi yapıyorlarartık emziren hamilelerden sütü kesmesi istenmiyor en azından böyle doktorlar var.Hem kadın doğum,hemde çocuk doktoru zararı yok devam demiş..

Son düzenleme:
Lohusa döneminiz olmadan 40. Gun hamile oldugunuzu m öğrendiniz ?
Bana cok ilginç geldi tabi bır anne olarak ikinci bebeği aldırmak ne kadar doğru
Belki hamile olmasan ile sütün kesilir
Süt düşüncesi ile bebek aldırılmaz

ya saçmalama kürtajı unut sonuçta o da senin karnında büyüyen bi canlı o da bebek olucak sen şimdi doğmuş çocuğunu öldürebilir misin onu da aldırmaman lazım hem herşeyde bi hayır vardır neden korunmadın demicem neden korunmadın demekle bişey değişmez sonuç olarak hamilesin ve kesinlikle aldırma ne güzel işte ikiz gibi büyürler ilerde rahat edersin

Şimdi üstteki mesajları gördüm.Bu da mı sahte?

maşallah onbeş kişi kitlendi bu duruma çözüme bağlanması için site yöneticisinin ilgilenmesi gerekiyor sanırım kimse yok mu

arkadaşlar ben burda sizlere derdimi anlatmaya çalışıyorum siz bana diyorsunuz ki başka sitede üyeliğinmi var ben sadece bu siteye üye oldum başka sitelere üye olmadım işim düştü derkende daha önceden kadınlar kulübünde hesap açmıştım ama kullanıcı adı aklıma gelmemişti ve bende yeni hesap açtım bugünde işim düştü siteye bende derdimi paylaştım

önemli oln başka yerde üyelik olması değil kii orda ayrı burda ayrı yazılması ortada kandırmaca var yanii yoksa istersen 40 siteye üye ol kime ne ama dürüstt olll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…