kim nedemeye çalışırsa çalışsın canım sen kendini bildikten sonra sorun yok Allah biliyor sen biliyorsun gerisi önemsiz canım sıkılmana değmez karnında bir can var ve bir bebegin onlara yansıtmana gerek yok aldırma yazan yazsın çizen çizsin canım
ay valla bişe demicem artık sana pişkinliğinde bukadarına pess diyorum yazık bura insanalrda sana inanıyorr yazyorrr insanalrın duygualrıyla oynuyosun resmen allah görüyoo herşeyi daha fazla yazamayacam
kimsede boşuna inanmasınnn öğlen diğer stede bunun aynısını rüyaa olarak anlattı burda gerçek diyee kanmayınn
adı ne söylemende sakınca yoksa söyler msin topiğin adını yada link yolla bakmak isterim
ya hangi siteyi bahsediyorsunuz önceden açmıştım fakat durumum düştü ve bu konuyu yazıyorum
nurlum sen site yöneticimisin ?
Hayır.Neden?
Sahte yazan arkadaşlar var ya ondan sordum sahte mi diye.
iki gündür neler görüp okuyoruz
arkadaşlar ben burda sizlere derdimi anlatmaya çalışıyorum siz bana diyorsunuz ki başka sitede üyeliğinmi var ben sadece bu siteye üye oldum başka sitelere üye olmadım işim düştü derkende daha önceden kadınlar kulübünde hesap açmıştım ama kullanıcı adı aklıma gelmemişti ve bende yeni hesap açtım bugünde işim düştü siteye bende derdimi paylaştım
neler oluyo kedikıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?