önemli oln başka yerde üyelik olması değil kii orda ayrı burda ayrı yazılması ortada kandırmaca var yanii yoksa istersen 40 siteye üye ol kime ne ama dürüstt olll
inanmıyorsanız silin üyeliğimi ne diyebilirim ki size ?
dün akşamda baya olaylar oldu bir bayan la alakalı üyeliği iptal edildi bir kaç tane üyelik açmış falan ondan dedim.
önemli oln başka yerde üyelik olması değil kii orda ayrı burda ayrı yazılması ortada kandırmaca var yanii yoksa istersen 40 siteye üye ol kime ne ama dürüstt olll[/QUO
tamamda bana ne demeye çalışıyorsunuz siz ya ?
Bahsettigin olayı sabah okudum canım o kadın hasta senaryo yazıyor resmen
Canım bende merak ediyorum hangi topik duygularımız mi sömürluyorrrrrrrrrrrrr bilmek istiyorum
Canım bende merak ediyorum hangi topik duygularımız mi sömürluyorrrrrrrrrrrrr bilmek istiyorum
konyaliyim canım ya biz bebeğimiz olsun diye çıldırıyoruz biride aldırsam mi aldırmasam mi diyo bide söyledikleri gerçek mi bilmiyoruz yalan söylüyorsa amacı ne duygularımız somurulmesinhemşerim konyalımısın sen bende konyalıyım canım biz yalan konuşmuyoz ama size burdan söyleyemyiz
bu arad hoşgeldin aramıza sende
canım başka bir kadın sitesinde mesaj sayım az diye özelden atamıyorum ama evet bukadar benzerlik olamayacağına göre sömürü var yanii adı aynı kızının doğumu aynıı herşeyi aynı yani kafamız karıştı bukadar tesadüf olamaz
kızlar benim 06.03.2013 tarihli 1 aylık bir kızım var. 40 kontrolümde doktorum bana hamilesin dedi ve dünyalar başıma yıkıldı ama beni en çok üzen bebeğimi sütten kesmem olacak sanırım kürtaja başvurmalımıyım sizce(
canım başka bir kadın sitesinde mesaj sayım az diye özelden atamıyorum ama evet bukadar benzerlik olamayacağına göre sömürü var yanii adı aynı kızının doğumu aynıı herşeyi aynı yani kafamız karıştı bukadar tesadüf olamaz
Acıyorum böyle insanlara diyecek tek kelime yok kendilerince vakit geçiriyorlar oyun oynuyorlarevet bencede. şizofreni başlangıcı varmış zaten itiraf etmiş bir konusunda.
kızlar benim 06.03.2013 tarihli 1 aylık bir kızım var. 40 kontrolümde doktorum bana hamilesin dedi ve dünyalar başıma yıkıldı ama beni en çok üzen bebeğimi sütten kesmem olacak sanırım kürtaja başvurmalımıyım sizce(
Canım kürtaj yaptırmanın yeni doğmuş çocuğunu öldürmekten farkı yokki onunda yaşamaya hakkı var. Şu an ve ilk yıllar sorun yaşabilirsin ama ilerde birlikte büyümüş olacaklar. O vizcan azabıyla yaşanmaz, kızına baktıkta kürtaj yaptırdığın bebeği hatırlamıyacak mısın?
Süt konusunda da günlük keçi sütü bulursun bir yerden.
benim bu siteye girişim ilk ya başka hangi sitede üyeliğim varsa mail adreslerime bakın ne diyebilirim ki sizlere
çok komiksin biliyonmuu mail adresi illa aynı olacak diye bişeymi var orda farklı burda farlı mail kullanabilirsinn yine diyorum sorun orda üyeliğin değillll anlamıyormusun sorun ayrı ayrı şeyler yazmann
keçi sütümü anne sütünün yerini tutabiliyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?