hamileyim :((

önemli oln başka yerde üyelik olması değil kii orda ayrı burda ayrı yazılması ortada kandırmaca var yanii yoksa istersen 40 siteye üye ol kime ne ama dürüstt olll

Canım bende merak ediyorum hangi topik duygularımız mi sömürluyorrrrrrrrrrrrr bilmek istiyorum

inanmıyorsanız silin üyeliğimi ne diyebilirim ki size ?

Ben de sıradan bir üyeyim,muhakkak kib yapan arkadaşlar olmuştur.
Yöneticiler eminim ilgileneceklerdir.Ortaya çıkar nasılsa.
Konun sahte değilse endişelenecek,sıkıntı yapacak bişey yok o zaman.

Canım bende merak ediyorum hangi topik duygularımız mi sömürluyorrrrrrrrrrrrr bilmek istiyorum

hemşerim konyalımısın sen bende konyalıyım canım biz yalan konuşmuyoz ama size burdan söyleyemyiz
bu arad hoşgeldin aramıza sende

canım başka bir kadın sitesinde mesaj sayım az diye özelden atamıyorum ama evet bukadar benzerlik olamayacağına göre sömürü var yanii adı aynı kızının doğumu aynıı herşeyi aynı yani kafamız karıştı bukadar tesadüf olamaz

kimseyi bilmeden yargılamak doğru değil olay elbet çözülür o yüzden sonra anlaşılır doğru olup olmadığı ama bazı insanlar var hergün internet başında ne yapacagını şaşırıyorlar eğleniyorlar akıllarınca ama böylesine ciddi bir durumun oyun olacagını sanmam varsa da allaha havale ederim vaktimizden çaldığı ve bizle oynadığı için

hemşerim konyalımısın sen bende konyalıyım canım biz yalan konuşmuyoz ama size burdan söyleyemyiz
bu arad hoşgeldin aramıza sende
konyaliyim canım ya biz bebeğimiz olsun diye çıldırıyoruz biride aldırsam mi aldırmasam mi diyo bide söyledikleri gerçek mi bilmiyoruz yalan söylüyorsa amacı ne duygularımız somurulmesin

benim bu siteye girişim ilk ya başka hangi sitede üyeliğim varsa mail adreslerime bakın ne diyebilirim ki sizlere

Offff canım ya beklenmedik bir durum belli ki . Tatlım cok zor bir süreç olacak belki ama aldırma bence . İkisi beraber büyür . Bebeğine de mama yedirirsin . Senin icin cok zor olacak ama 3 sene sonra rahatlarsin canım . Kiyma bebeğine annesi seninle kalsın rabbimin bir bildigi vardır verdi . Allah yardımcın olsun

neresi olduğunu merak ettim açıkçası kimsenin günahını almak istemem o yüzden yorumda yazamıyorum o yeri görmeden yazamam malesef belkide bir kere üye oldu bir ara topik açtı sonra tekrar üye oldu bu topiği açtı yeni bir konuyla olamaz mı?

evet bencede. şizofreni başlangıcı varmış zaten itiraf etmiş bir konusunda.
Acıyorum böyle insanlara diyecek tek kelime yok kendilerince vakit geçiriyorlar oyun oynuyorlar

Kim ne derse ona inanırız canım art niyet düşünmeyiz ama böyle de olmaz ki

Canım kürtaj yaptırmanın yeni doğmuş çocuğunu öldürmekten farkı yokki onunda yaşamaya hakkı var. Şu an ve ilk yıllar sorun yaşabilirsin ama ilerde birlikte büyümüş olacaklar. O vizcan azabıyla yaşanmaz, kızına baktıkta kürtaj yaptırdığın bebeği hatırlamıyacak mısın?

Süt konusunda da günlük keçi sütü bulursun bir yerden.

arkadaşlar boşuna vakit harcıyoruz burada kim ne yaptıysa yaptı kendi derdimiz bitti bu konuya adapte olduk şuan allah aşkına kendi de pek birşey yazmıyor artık

keçi sütümü anne sütünün yerini tutabiliyormu ?

benim bu siteye girişim ilk ya başka hangi sitede üyeliğim varsa mail adreslerime bakın ne diyebilirim ki sizlere

çok komiksin biliyonmuu mail adresi illa aynı olacak diye bişeymi var orda farklı burda farlı mail kullanabilirsinn yine diyorum sorun orda üyeliğin değillll anlamıyormusun sorun ayrı ayrı şeyler yazmann

bu konuya kafa yormaktan acıktım valla sıkıntıdan kalori fazla yaktım sanırım gereksiz yere:)

çok komiksin biliyonmuu mail adresi illa aynı olacak diye bişeymi var orda farklı burda farlı mail kullanabilirsinn yine diyorum sorun orda üyeliğin değillll anlamıyormusun sorun ayrı ayrı şeyler yazmann

ya ben neyi ayrı ayrı yazıyorum ki BENİM BAŞKA SİTELERDE ÜYELİĞİM YOK daha ne kadar söyleyebilirim size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…