hamileyim :((

Allah askina kizlarr sizleri neden ilgilendiriyor baskanbir siteye uye veya degil birsey paylasmak istemis yani biz kadinlar hem cinslerinizi resmen perisan etmek hosunuza gidiyor herneyseee canim bence hic kurtaj dusunme rabbim bunun icin sana sabir ve kolAylik verecektirrr bak ben tup bbeknicin cok ugrastik cok sukuroldu olmayan cok arkadasim ar rabbimin mucizesine inan

kandırılmak senin hoşuna gidiyorsa okumaya ve inanmaya devam et ama ben aptal yerine konmaktan hiç hoşlanmam kimdese kusura bakmasın

bide tuttrumuş silin beni diye hey allahım yaa

canim. lutfen kiyma yavruna. bak benim kardesimle aram 11 ay. ikiz gibi buyuduk. simdi cok mutluyuzzz. bir cana kiyma. Allah vermis isterse alir.

bir tane daha cocugun sorumlulugunu almak istemiyorsanız, bir tane daha cocuk sizi mutsuz edecekse kendinizi mutsuz etmeyin.
sonucta bir evladınız var, mutsuz bir 2 cocuk annesi olmaktansa mutlu bir cocugun mutlu annesi olmak yegdir.

cocuk dediginiz oyuncak dwgildir. bu dediginiz suna benzer: biri de sizden sıkılınca sizi oldursun. olur mu hic?

olur canim. insanlar illa 40 gun sonra adet olmuyor ki. benim annem 3 dogum yapmis 3nde de vaktin de adet olms.
ben iki kez dusuk yaptim.ve kurtaj oldum. ikisinde de zqmaninda adet oldum. oyle 40 gunu beklemedi benimde.

Asıl şimdi kafamda soru işareti uyandı!
Söylediklerin yüzde yüz doğru dahi olsa ,nasıl kızının üzerine yemin edebilirsin.
Bilmiyorum çocuğun var mı gerçekten ama bu şekilde asla konuşmamalısın.
İnanamadım

kandırılmak senin hoşuna gidiyorsa okumaya ve inanmaya devam et ama ben aptal yerine konmaktan hiç hoşlanmam kimdese kusura bakmasın

bide tuttrumuş silin beni diye hey allahım yaa

Be cahil degilim aptal hic degilim ama baskalarinin kusurlarini ortmek bir erdemlik ve guzel ahlaktir beni baskasinin laflari ilgilendirmez ve ayiplari veya kusurlArini ortaya vurarak zafer kazanmaksa siz kazandiniz ozaman kimseyle polimige girmem ben devam etmem sadece fikrimi soylet cekilirim olay bukadardir he bu sanal alemde hangi insan dogrudur buanlayana

canim. seni de tanimiyorum ama bu kadar sinirini bozma. her insan kendi hareketlerinden meshuldur. bu kadar sinirlenip de uzme kendini. gercek ortaya cikar zaten.

aynen arkadaşım bende sinir oldum ne olursa olsun 2 dünya bi araya gelse asla çocukalrımın üstüne yemin etmem günah yahuu masum bebeğin ne suçu varrr

sana aptal veya cahil diyen yok zaten ama bi kaç kişiyiz şurda diyoruzki bu şahıs başka başka şeyler diyorr bu kusur değil düpedüz kandırmacadırr ne hakkı var burda bukadar insanın duygusuyla oynamaya millet bebek bulamıyo kokusuna hasret o geklmiş dalga geçr gibi 1 aylık kızım var hamileyim kürtaj olacam diyorr oyunmu bu ben hazmedemem bunu insanalrın duygusuyla oynanmasını yazık günah aynı yerde aynı şekilde online ordan yazıyorum okuyor ama hiç cevab bile vermiyorr iki yerde de online durumdaa buda tesadüf heralde

canim. seni de tanimiyorum ama bu kadar sinirini bozma. her insan kendi hareketlerinden meshuldur. bu kadar sinirlenip de uzme kendini. gercek ortaya cikar zaten.

sorma canım ya çok kızıyorum böyle şeylere yani ne gerek var hee olur hatan olur gelir açıklama yaparsınn bu sebebden dersin valla hamileyim doğuma 2 gün var bugün doğuracam nerdeyse ayıp ya

sorma canım ya çok kızıyorum böyle şeylere yani ne gerek var hee olur hatan olur gelir açıklama yaparsınn bu sebebden dersin valla hamileyim doğuma 2 gün var bugün doğuracam nerdeyse ayıp ya

Allahim bebislerini sana bagislasin, saglikli dogumlar nasip etsin. simdi bebeklerini dusunup rahatla tatlim. senin icin burada olan islerin dogrulugu yanlisli degil; karnindakilerin huzuru onemli olan. buraya bakma artik cnm. hadi mutlu olacagin bir topige bak.

evet lavişim haklısın yaa bebelerime günahh ben diyeceğimi dedimm gerisi onun vijdanına kalmış bişeyy

aynen sen gelecek bebelerinin heyecanını yaşa onlarada stres yaşatma ..rabbim bizede en kısa zamanda tattırsın kolay elde edilince gebelik malesef bazen kıymet bilinmiyor..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sende boşver tekrar sölüyorum takma kafana cnm kandırılmadın herkes kendini kandırır yala sölüyorsa eğer.

çok sağol canım allah razı olsun rabbim tüm bebek isteyenlerede nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

doğru lavişimm yalan er yada geç ortaya çıkar allahım inşallah sizede nasip etsin bebekk tezz zamanda inşallahh

canım benim bende doğumun hemen ertesi adet oldum.anlatmak istediğim doğum oluyo kanaması bilmemnesi bitiyo birlikte oluyo hamile kalıyo mümkünmü bu allah aşkına.insan doğumdan çıkınca hemen nasıl beraber olur eşiyle üstelik beş haftalık hamile akıl var mantık var allah aşkına...insan 40 güne ne kendine geliyo nede dikişleri geçiyo..bizde doğum yaptık az çok biliyoruz bizde.umarım ne demek istediğimi anlamışsındır...

anlasildi merkez tememmm :)))

hanimlar ben de diyorum ki. uzmeyin kendinizi, kimse icin sinirinizi bozmayin. dogru yanlisi her insanin vicdanina kalmis. bak en azindan simdi bebislerinizi sever mutlu olursunuz benimkiler yasamadi (

allahin verdigi cana neden kiyiyorsun ki??? rabbim ol demis olmus..madem hazir deildin neden korunmadin dr una basvurup ona gore onlemlerini alabilirdin..ben yigenimde emmedi annesini 1 ay anca ve sonrasi hep mama masallah sagligi herseyi yerinde..iyi dusun ve ona karar ver bence ki suan karnindaki sabini dusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…