ayy yeter artık KIZIM ÜZERİNE YEMİN EDERİM !!!
oo masum kızınn üstüne yemin etme bariii günah günahhh sabinin ne günahı varrr bir insan çocuğu üsütüne yemin edermi bee
oo masum kızınn üstüne yemin etme bariii günah günahhh sabinin ne günahı varrr bir insan çocuğu üsütüne yemin edermi bee
çağırın site sahibini silsin beni.
cemoş nikli üyenin ısrarı üzerine google niki yazdım kk ile beraber 3 yere üye arkadaş onu öğrendim :))soruları aynı
Allah askina kizlarr sizleri neden ilgilendiriyor baskanbir siteye uye veya degil birsey paylasmak istemis yani biz kadinlar hem cinslerinizi resmen perisan etmek hosunuza gidiyor herneyseee canim bence hic kurtaj dusunme rabbim bunun icin sana sabir ve kolAylik verecektirrr bak ben tup bbeknicin cok ugrastik cok sukuroldu olmayan cok arkadasim ar rabbimin mucizesine inan
kızlar benim 06.03.2013 tarihli 1 aylık bir kızım var. 40 kontrolümde doktorum bana hamilesin dedi ve dünyalar başıma yıkıldı ama beni en çok üzen bebeğimi sütten kesmem olacak sanırım kürtaja başvurmalımıyım sizce(
bir tane daha cocugun sorumlulugunu almak istemiyorsanız, bir tane daha cocuk sizi mutsuz edecekse kendinizi mutsuz etmeyin.
sonucta bir evladınız var, mutsuz bir 2 cocuk annesi olmaktansa mutlu bir cocugun mutlu annesi olmak yegdir.
arkadaşım sen ne zaman lohusalıktan çıktın,ne zaman kanaman kesildi ne zaman birlikte oldun ne zaman hamile kaldın anlamadım ya neyse...40 ın yeni çıktıgına göre bunların hepsi
40 gün içindemi oldu pes..
kandırılmak senin hoşuna gidiyorsa okumaya ve inanmaya devam et ama ben aptal yerine konmaktan hiç hoşlanmam kimdese kusura bakmasın
bide tuttrumuş silin beni diye hey allahım yaa
Asıl şimdi kafamda soru işareti uyandı!
Söylediklerin yüzde yüz doğru dahi olsa ,nasıl kızının üzerine yemin edebilirsin.
Bilmiyorum çocuğun var mı gerçekten ama bu şekilde asla konuşmamalısın.
İnanamadım
Be cahil degilim aptal hic degilim ama baskalarinin kusurlarini ortmek bir erdemlik ve guzel ahlaktir beni baskasinin laflari ilgilendirmez ve ayiplari veya kusurlArini ortaya vurarak zafer kazanmaksa siz kazandiniz ozaman kimseyle polimige girmem ben devam etmem sadece fikrimi soylet cekilirim olay bukadardir he bu sanal alemde hangi insan dogrudur buanlayana
canim. seni de tanimiyorum ama bu kadar sinirini bozma. her insan kendi hareketlerinden meshuldur. bu kadar sinirlenip de uzme kendini. gercek ortaya cikar zaten.
sorma canım ya çok kızıyorum böyle şeylere yani ne gerek var hee olur hatan olur gelir açıklama yaparsınn bu sebebden dersin valla hamileyim doğuma 2 gün var bugün doğuracam nerdeyse ayıp ya
cemoşum ikizlerine yazık boşver cnm yaa...
sorma canım ya çok kızıyorum böyle şeylere yani ne gerek var hee olur hatan olur gelir açıklama yaparsınn bu sebebden dersin valla hamileyim doğuma 2 gün var bugün doğuracam nerdeyse ayıp ya
evet lavişim haklısın yaa bebelerime günahh ben diyeceğimi dedimm gerisi onun vijdanına kalmış bişeyy
Allahim bebislerini sana bagislasin, saglikli dogumlar nasip etsin. simdi bebeklerini dusunup rahatla tatlim. senin icin burada olan islerin dogrulugu yanlisli degil; karnindakilerin huzuru onemli olan. buraya bakma artik cnm. hadi mutlu olacagin bir topige bak.
aynen sen gelecek bebelerinin heyecanını yaşa onlarada stres yaşatma ..rabbim bizede en kısa zamanda tattırsın kolay elde edilince gebelik malesef bazen kıymet bilinmiyor..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sende boşver tekrar sölüyorum takma kafana cnm kandırılmadın herkes kendini kandırır yala sölüyorsa eğer.
canim. lutfen kiyma yavruna. bak benim kardesimle aram 11 ay. ikiz gibi buyuduk. simdi cok mutluyuzzz. bir cana kiyma. Allah vermis isterse alir.
cocuk dediginiz oyuncak dwgildir. bu dediginiz suna benzer: biri de sizden sıkılınca sizi oldursun. olur mu hic?
olur canim. insanlar illa 40 gun sonra adet olmuyor ki. benim annem 3 dogum yapmis 3nde de vaktin de adet olms.
ben iki kez dusuk yaptim.ve kurtaj oldum. ikisinde de zqmaninda adet oldum. oyle 40 gunu beklemedi benimde.
canım benim bende doğumun hemen ertesi adet oldum.anlatmak istediğim doğum oluyo kanaması bilmemnesi bitiyo birlikte oluyo hamile kalıyo mümkünmü bu allah aşkına.insan doğumdan çıkınca hemen nasıl beraber olur eşiyle üstelik beş haftalık hamile akıl var mantık var allah aşkına...insan 40 güne ne kendine geliyo nede dikişleri geçiyo..bizde doğum yaptık az çok biliyoruz bizde.umarım ne demek istediğimi anlamışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?