hamileyim :((

ben merak ettim bu konuyu ve sizin başka bir sitede üyeliğinizin olduğunu bende gördüm adınız aynı,aynı doğum tarihli kızınız ve 5 haftalık hamileyim demişsinz . aynı konuyu bugün saat 15:11 de yazmışsınız.ve başka yerde üyeliğim yok diyorsunuz.umarım bile bile kul hakkına girmiyorsunuzdur.zaten 40ı yeni çıkmış bir insanın hamileliği söz konusu olurmu bilemedim.çok yazık

bende biliyorum seni ama yalana ne gerek var anlamadımm...herkes istediği siteye üye olabilir ama insanları kandırmaya kimsenin hakkı yok....cemoş doğru sölüyor...

ben yazılanları okuyordum ve bir arkadaşın ısrarlı söylemleri beni de meraklandırdı.zaten kişinin ismini yazınca çıkıyor diğer sayfalarda oradan görebilirsiniz

bence asla düşünme bile kürtajı. Rabbim daha büyük imtihan verir Allah muhafaza.. emzirmeyle alakalı bir araştırma yap istersen. bazı doktorlar özellikle amerikada hic bir sıkıntı olmayacağı yönünde görüşler var..

Cnm siteyi buldum ama üye olmadigim için mesajını okuyamadım seni de gördüm siteyi son girenlerin arasindasin

cemoş nikli üyenin ısrarı üzerine google niki yazdım kk ile beraber 3 yere üye arkadaş onu öğrendim :))soruları aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…