Allah yolunu selamet etsin ama asla umudunu kaybetme Rabbim ol deyinceye kadar sabır.tek tüpünün olmaması şansını azaltır elbet ama hiç olmayacak diye bişey yokmuş demekki ki bebişin karnında sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyümeye başlıyorbenimde bir tane yumurtalıkta sorun var rahime yapışık şekilde kist ameliyatmdan sonra yapışmış meğer... diğer yumurtalıkta da yeniden çıkan bir kist var bakalım hayırlısı bende regl günümü bekliyorum işte ilk ay denemem olacak daha yolun başındayım anlayacağın
Canım dört cuma üst üste niyet edip YA EVVEL çek 1000 tane.bide ilişkiye kocanda sende besmele ile başlayın bitincede ikinizde Allahım beni eşimi ve bize nasip edeceğin evladımızı şeytanın şerrinden koru Amin deyin.nacizane inandığım bi dua.Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısı ile inşAllahhayatımda ilk kez adetim 3 gün gecti kesin hamileyim die düşündüm gittim doktora kan testi yaptırdım negatif çıktı geç döllenmedir diye 2 gün kendi kendimi yedim sonra bi baktım beynim benle dalga geçmiş... ortada bişey yok hepi topu 4 gün gecikti diye kendi kendime hayaller alemine dalmışım..
bu kadar istediğimi bile bilmiyordum. büyük hayal kırıklığı yaşadım :/
Allah razı olsun canımcanım benim Allah tamamına erdirsin hayır ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.sen üzüldükçe bebeğin de üzülüyor böyle yapma.her hamilenin göğüsleri acır diye bir kural yok benim hiç olmadı mesela.biz ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemeyiz.o yüzden evhamlanma ve kendini üzme sadece dua et ve gerisini Allah a bırak.inşallah bu kez bebeğine kavuşacksın ben öyle hissettim nedense.bu senin için bir imtihan bunu unutma ve tevekkül et.
Elbette umudum kayıp değil sadece bu aydan umutlu değilim.. Güzel Duan için teşekkür ediyorum Allah razı olsun canım.. Seninde evladın sağ sağlım sağlıklı şekilde hayatınıza katılsın inşallahAllah yolunu selamet etsin ama asla umudunu kaybetme Rabbim ol deyinceye kadar sabır.
Ne güzel inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik yasatsin bebeğini sağ saglim kucagina alırsın canım.Canım ben dış gebelik ameliyatından sonra 4 adet korundum sonra bıraktığım ay hamile kaldım :)
Rabb im en hayırlısıyla nasip etsin inşaallahKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Bende bir kayıp yaşadım ve 6 yıl sonra hamile kalabilmustim.ccoook zor günlerdi ama iki ay sonra yine hamistim ve kanama yaşadım baya bir parça düştü.oldu sandim ama kizim benimleydi.bende çok korktum bebeğim e birşey olacak diye ama allaha şükür şimdi kizim bir yaşında. Hiç korkma inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.ayrıca daha üç haftasında belirti olmaz benim 6 haftadan sonra başladı ve çok kusma yaşadım perişanlık hamileliğin boyunca cook zor bir temizlik geçirdim ama geçiyor bitiyor.Sen de bol bol yat uyu bugünleri cook ararsin bebrk dogdumu inşallah uykusuz gecelere merhaba...Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Allah razı olsun canımBende bir kayıp yaşadım ve 6 yıl sonra hamile kalabilmustim.ccoook zor günlerdi ama iki ay sonra yine hamistim ve kanama yaşadım baya bir parça düştü.oldu sandim ama kizim benimleydi.bende çok korktum bebeğim e birşey olacak diye ama allaha şükür şimdi kizim bir yaşında. Hiç korkma inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.ayrıca daha üç haftasında belirti olmaz benim 6 haftadan sonra başladı ve çok kusma yaşadım perişanlık hamileliğin boyunca cook zor bir temizlik geçirdim ama geçiyor bitiyor.Sen de bol bol yat uyu bugünleri cook ararsin bebrk dogdumu inşallah uykusuz gecelere merhaba...
Dualarimdasin inşallah bebeğini saglik la kucağına al.Allah seni bebeğine bebeğini sana bağışlasın amin.
İnşAllah canım dua m dasınNe güzel inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik yasatsin bebeğini sağ saglim kucagina alırsın canım.
darısı benim basima
Canım Allah senden ve güzel dileklerde bulunan herkesten razı olsun Rabbim bana edilen duaların kat kat fazlasını siZlere versin Aminkaç gündür konunu takip ediyorum sonunda kesşn ve güzel bir haber olur diye. inşallah sorunsz atlatırsın gebeliğini. dua edioyorum senn için.
Teşekkür ederim hamilelerin duası kabul olurmuşİnşAllah canım dua m dasın
hayırlı olsun öncelikle.. umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin.Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Canım Allah evladına sağlıklı uzun ömürler versin.kendimi telkin etmeye çalışıyorum kayıplar insanı tedirgin yapıyor ister istemez.inşAllah Rabbim gönlüne göre versinhayırlı olsun öncelikle.. umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin.
kendini fazla strese sokmamaya çalış. bebeğin için moralinin düzgün olması da çok önemli biliyorsun. ben 2 gebelik geçirdim ve ilk bebeğimi 30 haftada erken doğumdan sonra kaybettim. 2 gün yaşadı bebeğim. 1 sene kadar sonra yine hamile kaldım bu defa yine erken doğum olmasın diye 13. haftada rahim ağzıma dikiş attı doktor.ve sürekli ilaçlarla geçti gebeliğim.çok stresliydim ya bunada bişe olursa diye zehir oldu hamileliğim kendi kendime. tadını çıkaramadım. halbuki herşey Allah tan . ömrü varsa tedbirimizi de aldıktan sonra olacaktı. şükür nasip etti. 36+2 de doğdu. ama o gebelikteki stresten midir bilmem ilk aylarında çok huysuz bir bebeğim vardı :) şimdi ona kardeş istiyorum nasip olursa,yani hepsi unutuluyor canım.sen sadece önlemlerini al düzenli kontrollerine git ve Rabbime bırak. sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim.bana da dua et :)
Malesef buda kayıp..dış gebelik mi boş gebelikmi yarınki betaya göre netleşcekCanım son durumun nedir? Merak ediyorum seni umarım güzel haberler verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?