Hamileyim😕

Ne çirkin bir üslub yazık cidden baştan beri saldırgansınız şu laflara bak

Ne çirkin bir üslub yazık cidden baştan beri saldırgansınız şu laflara bakin
İstediğinizi anlayin size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum rabbi'm herkese kalbinin güzelliği kadar verir derler eger siz merhametinize güveniyor sanız vicdanınıza insanlar için iyilik istiyorsanız aynı şekilde er ya da geç kendiniz için de onu alırsınız

Ne çirkin bir üslub yazık cidden baştan beri saldırgansınız şu laflara bakin
Şuradan şunu anladım ki bu platformda bazıları insanlara saldırmak nefretini kusma derdinde ne diyeyim Rabbim kalbinize güzellik versin

bence siz 3.yü de doğurun gayet boş vaktiniz var maşallah asıl öfke dolu ve agresif olan sizsiniz üzüldüm şimdi hem sizin hemde çocuklarınız adına Allah yardımcınız olsun kalben söylüyorum

Konu sahibi diğer yorumları okumadım, kimsenin aldır ya da aldırma deme hakkı da haddi de yok.
Bu karar eşinle senin verebileceğin bir karar.

Burada aldırma diyenler gelip bakmayacak, mamasını, bezini almayacak bebeğinin.
Hayat çok zor artık bir kutu mama 200 TL. Daha 26 yaşındasın. 3 cocuga bakabilecek misiniz, yetebilecek misin ? Eşinizin düşüncesi nedir ? Böyle konular burada konuşulacak konular değil.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Ne yazıkki bilseydim bu konuyu asla burda açmazdım şu an nasıl kapatacağımi da bilmiyorum

Ben aldırma meraklısı değilim, hatta ve hatta çok karşıyım . Ama büyük oğlum geç konuşmadan dolayı rahabilitasyona gidiyor onunla ilgilenmem lazım , lütfen yargılama dan bı fikir verin dedim .
Buradaki herkes kendi penceresinden, kendi inançları üzerinden fikrini söyleyecek. Ve bu sizi üzecek.
Sizin ne hissettiğinizi, ne yaşadığınızı biz bilemeyiz. Ne yapmanız gerektiğine en doğru siz karar vereceksiniz.

Teşekkür ederim

Siz bakacaksınız
O sorumluluğu siz alacaksınız
O yüzden ne buradakilerin sözüne ne de çevrenize bakın. Eşiniz ve kendi düşüncenize bakın

Bu arada keşke düzgün sekilde korundaydınız

Veren de belli alan da. Kolaylikla veren, eger isterse kolaylikla alır. Insan bu konuda bu kadar acizken boyle kirici konusmaktan korkmali.

Hepinize ayri ayri Cok tesekkur ederim
zaten kalbi olan bilir ayni
Lotusun dedigi gibi veren de o alan da o
Kkyi sevme sebebim sizlersiniz Rabbim size gonlunuze en hayirlisini versin
iyiki varsiniz benim kalbimdzn gecenleri yazmissiniz

Evet anlamadığım bi sekilde anne olmak isteyenler üzerime saldırmaya başladı Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah nefretlerini bana kusuyorlar
Ya hala bu ne bicim uslup anne olmak isteyenler niye sizin uzerinize saldirsin
Sizin dogurganliginizi mi kiskaniyoruz yazmayim diyorum ama cidden duramiyorum gercekten ama dogru ya siz kendi evladiniza boyle dusunen birisiniz bize mi empati yapacaksiniz
Hanimefendi anne olmak isteyenler uzerime saldirdi demek yerine ne yazdiginizi okuyun ayrica bana da sahis felan diye bahsetmekten vazgecin

Evet anlamadığım bi sekilde anne olmak isteyenler üzerime saldırmaya başladı Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah nefretlerini bana kusuyorlar
Burada insanlara senin kalbin kotu ondan çocuğun olmuyor diye imali konusup sonrada mağduru oynuyorsun, yazık kıyamam

Hepinize ayri ayri Cok tesekkur ederim
zaten kalbi olan bilir ayni
Lotusun dedigi gibi veren de o alan da o
Kkyi sevme sebebim sizlersiniz Rabbim size gonlunuze en hayirlisini versin
iyiki varsiniz benim kalbimdzn gecenleri yazmissiniz
Sevgili Magnifiaque birbirimizi tanımıyoruz, ben de buraya pek girmediğimden ilk defa bu konuya yazdığın mesajınla dikkatimi çektin. Belki benzer hasreti yaşamamızdan kaynaklıdır ama samimiyetine inandığım bir mesaj yazmıştın konuya ve haksız yere, hiç tahmin edilemeyecek, insanın kalbini paramparça edebilecek bir yanıtla karşılaştın. İnan çok üzüldüm sana verilen özümsenemeyecek o yanıtları okuduğumda. Sen, ben, bu yolda yürüyen bizler bunları hak etmiyoruz, lütfen canını sıkma. Her şeyin bir nedeni, bir zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…