Ne çirkin bir üslub yazık cidden baştan beri saldırgansınız şu laflara bak
İstediğinizi anlayin size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum rabbi'm herkese kalbinin güzelliği kadar verir derler eger siz merhametinize güveniyor sanız vicdanınıza insanlar için iyilik istiyorsanız aynı şekilde er ya da geç kendiniz için de onu alırsınızNe çirkin bir üslub yazık cidden baştan beri saldırgansınız şu laflara bakin
Şuradan şunu anladım ki bu platformda bazıları insanlara saldırmak nefretini kusma derdinde ne diyeyim Rabbim kalbinize güzellik versinNe çirkin bir üslub yazık cidden baştan beri saldırgansınız şu laflara bakin
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Ne yazıkki bilseydim bu konuyu asla burda açmazdım şu an nasıl kapatacağımi da bilmiyorumKonu sahibi diğer yorumları okumadım, kimsenin aldır ya da aldırma deme hakkı da haddi de yok.
Bu karar eşinle senin verebileceğin bir karar.
Burada aldırma diyenler gelip bakmayacak, mamasını, bezini almayacak bebeğinin.
Hayat çok zor artık bir kutu mama 200 TL. Daha 26 yaşındasın. 3 cocuga bakabilecek misiniz, yetebilecek misin ? Eşinizin düşüncesi nedir ? Böyle konular burada konuşulacak konular değil.
Buradaki herkes kendi penceresinden, kendi inançları üzerinden fikrini söyleyecek. Ve bu sizi üzecek.Ben aldırma meraklısı değilim, hatta ve hatta çok karşıyım . Ama büyük oğlum geç konuşmadan dolayı rahabilitasyona gidiyor onunla ilgilenmem lazım , lütfen yargılama dan bı fikir verin dedim .
Teşekkür ederimBuradaki herkes kendi penceresinden, kendi inançları üzerinden fikrini söyleyecek. Ve bu sizi üzecek.
Sizin ne hissettiğinizi, ne yaşadığınızı biz bilemeyiz. Ne yapmanız gerektiğine en doğru siz karar vereceksiniz.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Ne yazıkki bilseydim bu konuyu asla burda açmazdım şu an nasıl kapatacağımi da bilmiyorum
Fizyoloji zaten biyolojinin alt disiplini. Bir üst kategorisini söylemiş oluyorsunuz sadece. Yani çam ağacı ağaç değildir bitkidir demek gibi oluyorFizyoloji değil bu arada doğum ve üreme biyolojiye girer :)
Zaten ne zaman kürtajla ilgili bir konu açılsa böyle oluyor . Kadının bedeni , kadının kararı.Kadın bir konu açmış
Bin pişman etmiş bazıları
Pes diyorum sizin gibilere!!
Teşekkür ederim , evet benim tek amacım fikir almaktıKadın bir konu açmış
Bin pişman etmiş bazıları
Pes diyorum sizin gibilere!!
Teşekkür ederim , evet benim tek amacım fikir almaktı
Kimseyi takmayın
Eşinizle siz karar vereceksiniz
İnsanlar bakmıyor
Sadece akıl vermeye aşırı meraklıla
Veren de belli alan da. Kolaylikla veren, eger isterse kolaylikla alır. Insan bu konuda bu kadar acizken boyle kirici konusmaktan korkmali.
Ben bu kısmı okuyunca gözlerim doldu. Size canı gönülden dua ediyorum; Allah size sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Hiç hak etmediğiniz bir yanıt almışsınız. İnsanlar kendine yapılan mantıklı bir eleştiriyi bile kaldıramıyor ama bir başkasına nasıl bu kadar yaralayıcı konuşabiliyor bazen anlayamıyorum.
Bu nasıl vicdansızca bir cevap..
Olmuyorsa çocuğu allahın sevdiği kul ki imtihan da şu an.. peygamberler bile çocuğu olmayarak imtihan olmuş..
Unutmayın burası imtihan dünyası ki..
Ben eminim arkadaşımMagnifiaque zamanı vakti geldiğinde anne olacak inşallah...
Ama sizi allah görüyor duyuyor.. ona havale ediyorum
Rabbim bize hakettigini verir yazmışsınız bu kız haketmedimi anne olmayıMagnifiaque .Onun içi evlat hasretiyle yanıyor.Ayni şekilde bende 10 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum.Siz hakettinizde biz haketmedik öyle mi yazık
M Melek8663 normalde böyle konulara girip yorum yapmayı seven bir insan değilim ancak dayanamadım. Hamileymişsiniz, hayırlı olsun, 2 evladınız varmış, sağlıkla büyüsünler. Burada anne olmak isteyen, olamayan, belki her gün, her gece evlat hasretiyle yanıp kavrulan kadınlar var, bunlardan biri de benim. Yaşınız oldukça genç,Magnifiaque adlı üyenin yaptığı yoruma verdiğiniz cevabı sadece ve sadece gençliğinize vermek isterdim ancak yapamıyorum. Karnınızdaki bebeği dünyaya getirme / getirmeme kararı tamamen size ve eşinize kalmış, tabii baktığınızda hamile kalmadan önce gerekli korunma önlemlerini almış olsaydınız bu gebelik hiç gerçekleşmeyebilirdi. Yine de olanla ölene çare yok diye bir laf vardır bunu da hatırlatmış olayım.
Dilerim karnınızdaki de dahil çocuklarınızı güzel bir şekilde yetiştirme şansına sahip olursunuz. Anne olamamanın ne demek olduğunu anlayamayacağınızı, bu durumda olan kadınlarla empati kuramayacağınızı tahmin ediyorum, anne olamadığı için derdini dile getiren insanlara karşı sert görüşler belirtmek yerine iyi dileklerinizi sunmanız kalbinizin temizliğini ve iyi niyetinizi daha kolay belli etmenize sebep olabilir.
Hepinize ayri ayri Cok tesekkur ederimMagnifiaque ne kadar tanıyorsunuz iki kelimesinden nereden çıkardınız kötü biri olduğunu ? biz size burada o kadar
kendinizin ,bile onaylamadigi bir ölüm şekliyle canına kıymak istediginiz yavrumuz dan bahsediren kötü demiyoruz..
siz evlat hastesiyle yanan insanlara bu kadar kolay kötü kalpli damgası vuruyorsunuz.. Allah kullarını sevdiği kadar sinarda canıyla malıyla evlatlariylaMagnifiaque nin imtahani belki çocuğunun olmaması nereden biliyorsunuz sevilmedigi için olmadığını
dikkat edin de ,
çok seviyor Rabb'im beni 3 çocuk verdi deyip , o üç çocuk sizin kötü sınavınız olmasın ..
Ya hala bu ne bicim uslup anne olmak isteyenler niye sizin uzerinize saldirsinEvet anlamadığım bi sekilde anne olmak isteyenler üzerime saldırmaya başladı Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahnefretlerini bana kusuyorlar
Burada insanlara senin kalbin kotu ondan çocuğun olmuyor diye imali konusup sonrada mağduru oynuyorsun, yazık kıyamamEvet anlamadığım bi sekilde anne olmak isteyenler üzerime saldırmaya başladı Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahnefretlerini bana kusuyorlar
SevgiliHepinize ayri ayri Cok tesekkur ederim
zaten kalbi olan bilir ayni
Lotusun dedigi gibi veren de o alan da o
Kkyi sevme sebebim sizlersiniz Rabbim size gonlunuze en hayirlisini versin
iyiki varsiniz benim kalbimdzn gecenleri yazmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?