Yani şahsa buradan şunu demek istiyorum açıkçası eğer kalbinin güzelliğine kendisi inanıyorsa elbet bir gün dilediği olacaktır.Bence siz yanlış düşünüyorsunuz. Sınavdayız ve rabbim herkese hakettiğini yaşatmaz:)) sabrını ölçer nasıl davrandıgını ölçer hakettı dıye vermez dertleri. Bilemezsiniz varsayalım ki ailemiz vefaat etti hak mı etmiş oluyoruz? Sorgulama dini değil bu bence siz olayı yanlış anşamışsınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için evet insanlar bazen biraz acımasız yaklaşıyorlar ya da empati kurmuyor larBiraz linç yiyebilirim ama düşüncelerim böyle kimse de yargılamasın lütfen lafım genel olarak .bakamayacagınız çocuğu doğurmayın yok nasibiyle gelir lafına kanıp o zaman çevrede aç bebek olmazdı ki dolu ,bu kararı eşinizle birlikte vermeniz gerek iyice düşünün borç içinde ve bir oğlum rehabilitasyona gidiyor dediniz Ona ve diğer çocuğa ne kadar ilgi gösterip ne kadar tam bir birey yetiştirebilirsiniz bunları düşününün , ben daha 6 haftayı aşmayan gebeliklerde bakılamayacksa aldırılmasana karşı değilim (o Zaman yapıp yapın aldırın buna da çok karşıyım )
Çünkü sizin vicdanen rahat olmayıp aldırmadıgınız ve tam bir birey olarak yetiştiremediginşz çocuklar psikolojisi bozuk bireyler olabiliyor ,bence iyi düşünün ben aldırın demiyorum buradaki yazanlar sizi etkilememeli bence maddi durum ev ortamınız bunda etkili olacaktır ne karar verirseniz hakkınızda hayırlısı olsun kendinizi üzmeyin
Bazen burayı gerçekten anlamıyorum sizi tam tanımadan etmeden hemen böyle acımasızca yorum yapıyorlar , bi çıkmaza girdiniz belki konuşmak istediniz yazdınız sinir boşaltma yeri gibi yazanlar oluyor , bu arada bende yazdım size bende dış gebelik geçirdim çocuk olmuyor şimdş olsun diye uğraşıyoruz ama yinede size kötü bi yorum yapmadım herkesin kendi hayatım kimseyi yargılamak bize düşmez karşımızdakini kırmadan incitmeden yorum yapabiliriz kadınlar olarakBence insanlara bu kadar acımasız yaklaşmayın , kurtulurmuyum ... nasıl bunu yazabildiniz bı annenin çocuğu hakkında acımasız şekilde konuşamaz siniz , bı cana asla kiyilmaz evet size katılıyorum lakin bunu özel durumu olan bir çocuk üzerinden eleştirerek acımasızca yazamazsınız burda
Evet aynen çok doğru yazmışsınız yani bir nevi burada içimi açmak istedim insanların fikrini almak istedim çünkü yabancı bir yerdeyim ve bu konuyu danışacağım Hiç kimsem yok insanlar acımasız lakin onu anlamışım tabii hepsi değil, inşallah Rabbim size en kısa sürede annelik duygusunu tatmanızi nasip ederBazen burayı gerçekten anlamıyorum sizi tam tanımadan etmeden hemen böyle acımasızca yorum yapıyorlar , bi çıkmaza girdiniz belki konuşmak istediniz yazdınız sinir boşaltma yeri gibi yazanlar oluyor , bu arada bende yazdım size bende dış gebelik geçirdim çocuk olmuyor şimdş olsun diye uğraşıyoruz ama yinede size kötü bi yorum yapmadım herkesin kendi hayatım kimseyi yargılamak bize düşmez karşımızdakini kırmadan incitmeden yorum yapabiliriz kadınlar olarak
Ahh inşallah teşekkür ediyorum güzel yorumunuz içinEvet aynen çok doğru yazmışsınız yani bir nevi burada içimi açmak istedim insanların fikrini almak istedim çünkü yabancı bir yerdeyim ve bu konuyu danışacağım Hiç kimsem yok insanlar acımasız lakin onu anlamışım tabii hepsi değil, inşallah Rabbim size en kısa sürede annelik duygusunu tatmanızi nasip edersiz de kendinizi üzmeyin lütfen bu konuda bazen zamanı olmayabiliyor belki doğru zamanı bekliyordur çünkü çok tanıdıklarım var yıllar sonra anne olan hatta bir komşumuz vardı 12 yıldan sonra anne oldu ve şu an 3 tane çocuğu var. İnşallah tüm kalbimle diliyorum sizin için Rabbim gün gelecek size de nasip edecek
Asıl ben teşekkür ederim anlayışınız içinAhh inşallah teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için
Ne diyorsun sen Allah aşkına ya. Gelmişsin böyle bir konu açıyorsun sonra da merhamet versin Allah mı diyorsun. Hanımefendi burada evlat hasretiyle yanıp tutuşan yüzlerce kadın var farkında mısınız? Sizin zevklerinize bir dur diyememeniz nedeniyle bir evladın canından bahsediyorsunuz ve sizinle elbetteki karşı görüşte olanları merhametsizlikle mi suçluyorsun. Bence sen vicdanınla başbaşa kal ve bu konuyu da kapattır daha fazla kimsenin damarına basmadan.Rabbim kalbinize merhamet versin inşallah
istemiyorlarsa korunacaklar hanfendiiiii çok kolay değil mi korunmak MÖ 599985645 senesinde mi yaşıyoruz Allah aşkına yaaaaKürtaj konularinin altına neden hemen çocuğu olmayanlardan konular açılıyor anlamıyorum. Çocuğu olmayanlar var diye insanlar istemedikleri halde doğurmak zorunda mı ?
kesinlikle çocuğunun olmasına sevinir gibi Allahım sabır ver zaten böyle kalpliler anne olmasın gerçekten çok sinirleniyorummmmmYapmayın yardım isterken insanların açılarından vurmayın ..
Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah onların sanki evlat sahibi olamaması benim suçum Muş gibi burada yazıyorsunuz gerçekten size şaşırıyorum anlaşılan siz insanlara olan nefretinizi burada gelip kusma nezaketinde bulunuyorsunuz, alın buyurunNe diyorsun sen Allah aşkına ya. Gelmişsin böyle bir konu açıyorsun sonra da merhamet versin Allah mı diyorsun. Hanımefendi burada evlat hasretiyle yanıp tutuşan yüzlerce kadın var farkında mısınız? Sizin zevklerinize bir dur diyememeniz nedeniyle bir evladın canından bahsediyorsunuz ve sizinle elbetteki karşı görüşte olanları merhametsizlikle mi suçluyorsun. Bence sen vicdanınla başbaşa kal ve bu konuyu da kapattır daha fazla kimsenin damarına basmadan.
şaka mısın :) kim seni suçluyor en azından ben değil o kesin !!!! Sana yapma diyenleri ve ters düşüncede olanları göze alman gerekiyordu diyor ve onlara katılıyorum. Bizler hamile kalabilmek içine neler yapıyoruz biraz empati sadece !!! sinirlendiğim nokta insanları merhametsizlikle suçluyor olman gerçekten çok komik. Bizce böyle anlıyor musun zevkinizden ödün vermeyip her türlü işinizi hallediyorsunuz yaptığınız yanlış diyenleri duygu sömürünüzle merhametsiz ilan ediyorsunuzRabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah onların sanki evlat sahibi olamaması benim suçum Muş gibi burada yazıyorsunuz gerçekten size şaşırıyorum anlaşılan siz insanlara olan nefretinizi burada gelip kusma nezaketinde bulunuyorsunuz, alın buyurun
Korunmak kolay da her zaman olamıyor, hem prezervatif kullanıp ertesi gün hapı alıp hamile kalan da gördüm, spiralle kalanda. Herkesin de kendi kararı ayrıca. Fikir vermek başka, yargılamak başka.istemiyorlarsa korunacaklar hanfendiiiii çok kolay değil mi korunmak MÖ 599985645 senesinde mi yaşıyoruz Allah aşkına yaaaa
Rabbim bize hakettigini verir yazmışsınız bu kız haketmedimi anne olmayıBen kötü birşey yazmadım , Rabbim bize hakettigimizi verir. Merhamet imize göre kalbimize göre verir her zaman ve bu yüzden her zaman insanların Rabb'im tarafından hak ettiklerini alacağına inanırım . Ama siz işinize geleni anlarsınız benim cevabından önce kişinin nasıl bir yaklaşımda bulunduğuna bir bakın derim.
Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın benim orada anlatmak istediğim gayet belli ve açık eğer siz kalbinizin güzelliği ne inanıyorsanız ve Rabbim sizde bunu nasip ettiyse zaten olacaktır erken ya da geç . İnşallah en kısa zamanda siz de evlat sahibi olursunuz.Rabbim bize hakettigini verir yazmışsınız bu kız haketmedimi anne olmayıMagnifiaque .Onun içi evlat hasretiyle yanıyor.Ayni şekilde bende 10 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum.Siz hakettinizde biz haketmedik öyle mi yazık
Çok zor bir karar.Sizin adınıza kimse karar veremez kimseninde fikriyle karar vermeyin.Hakkinizda hayırlısı olsun.Pisman olacağınız şeyleri yapmazsınız umarım.Allah yardımcınız olsunBenim şu an anladım böyle bir platformda asla insanları hiçbir şekilde iyi veya kötü Danısılmaz konuyu silebilseydim direkt silerdim. Burada nasıl olsa kimse kimseyi tanımıyor diye rahatlıkla saldırıla biliyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim herkesin kalbinin güzelliği kadar nasip eder derler.
Biraz konunun dışında olacak ama size bir şey sormak istiyorum Bu açılan konuyu nasıl kapatabilirim sohbete ya da nasıl silebilirimKorunmak kolay da her zaman olamıyor, hem prezervatif kullanıp ertesi gün hapı alıp hamile kalan da gördüm, spiralle kalanda. Herkesin de kendi kararı ayrıca. Fikir vermek başka, yargılamak başka.
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok zor bir karar.Sizin adınıza kimse karar veremez kimseninde fikriyle karar vermeyin.Hakkinizda hayırlısı olsun.Pisman olacağınız şeyleri yapmazsınız umarım.Allah yardımcınız olsun
o zaman içine boşalmayacak yahuuu estağfurullah!! Yada verdikleri kararların getirilerine göğüs gerebilmek her yetişkin için olması gerekli bir davranış olmalı diye biliyorum benKorunmak kolay da her zaman olamıyor, hem prezervatif kullanıp ertesi gün hapı alıp hamile kalan da gördüm, spiralle kalanda. Herkesin de kendi kararı ayrıca. Fikir vermek başka, yargılamak başka.
Ay tamam tamam, eminim siz her zaman doğru kararlar alıyorsunuz, mükemmelsiniz, her zaman beyaz hayatınız. Buradaki süper, çok bilmiş kadınlara hayranım.o zaman içine boşalmayacak yahuuu estağfurullah!! Yada verdikleri kararların getirilerine göğüs gerebilmek her yetişkin için olması gerekli bir davranış olmalı diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?