- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Ben melek değilim de sizin nasıl Bi karakter oldugunuz belli oluyor insanlara yazdıklarınızdan, şu boş tavırlarla cool oldugunuzu mu sanıyorsunuzAy canım benim herkes senin kadar iyi kalpli bir melek değil ki nıçnıç.
Teşekkürler sevgilerBen melek değilim de sizin nasıl Bi karakter oldugunuz belli oluyor insanlara yazdıklarınızdan, şu boş tavırlarla cool oldugunuzu mu sanıyorsunuz
Daha kötü yorumlar var ya, git çocuğunu öldür falan diye.Aldırırsınız aldırmazsınız o sizin bileceğiniz iş.
Ama lütfen Allah aşkına her cocuk nasibiyle gelir deyip durmayın herkese. Sadece karın doyurmak değil mesele. Üç çocuğunuza da yetebilecek misiniz ? Yeteri kadar hepsiyle ilgilenebilecek misiniz ? Hem maddi hem manevi.
Eşinizle oturup enine boyuna ölçün tartın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yapmayın yardım isterken insanların açılarından vurmayın ..Ve siz bu kalp ve vicdan ile yaşadığıniz sürece hak ettiğinizi alırsınız
Ne alakası var ki ?Daha kötü yorumlar var ya, git çocuğunu öldür falan diye.Böyle okudum. Kafayı yemişler
Bunun vicdanla kalple ne alakasi var? Siz 3 çocuğu "hakkettiniz" de ne oldu?Ve siz bu kalp ve vicdan ile yaşadığıniz sürece hak ettiğinizi alırsınız
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun kardeş valla durumun zor inşallah çıkar yol bulursun
Teşekkür ederim herkes sizin anlayışla ve empati kurarak yaklaşsa keskeDaha kötü yorumlar var ya, git çocuğunu öldür falan diye.Böyle okudum. Kafayı yemişler. Yorumunu yapar, fikrini söylersin tamam, konu sahibine düşman gibi saldiriyorlr, hadsizlik çoğu.
Evet döllenme sonucu tek hücreli zigot oluşur zatenDöllenme sonucu oluşan zigot, önce embriyo, farklılaşmanın ileri evrelerinde fetüs adını alır
Döllenmeyle direkt fetüs oluştuğunu sanmaya devamBu kadarı yeterli ortaokul için.
yanlış Bilgi vermeyelim lütfen
Doğana Kadar olan bilgileri de alabiliriz . belki olayın ciddiyeti anlaşır, bu kadar basite alınmaz .sadece marketten alınan yumurta bir kaç fışkıran sperm muamelesi yapılmaz hamile kalındığında çocuğa.. doktora gittiğinde kimse size hamilesiniz bir yumurtaniz var yada emriyonuz var demiyor çocuğunuz olacak diyor...Bu kadarı yeterli ortaokul için.
yanlış Bilgi vermeyelim lütfen
Döllenmeyle direkt fetüs oluştuğunu sanmaya devam
Kıymayın Allah verir rizgini çok günah iki çocuğunuz varmış onları düşünün kaza bela gelir başınızaMerhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 çocuk annesyim, bu gün hamile olduğumu öğrendim . Ne yazikki planlı bir gebelik değil bu. Hem şaşkın hem çaresizim . Eşimde 3. Çocuğa sıcak bakmıyor . Çünkü çok borç içindeyiz ve buna hazır değiliz. Eşim aldiralim diyor bı yanıda aciyor söylerken , benimde içimde bir sızı var ne yapmalıyım . Yargılamadan sizlerden fikir istiyorum . Çok cikmazdayim lütfen bir şeyler söyleyin
Sperm de zigot da tek hücrelidir döllenme direkt daha gelişmiş bir canlı yapısı ortaya çıkartmıyor. Nesini anlamıyorsun kiBen öyle sanmıyorum sen açıklayamıyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?