Hamileyim😕

Aldırırsınız aldırmazsınız o sizin bileceğiniz iş.
Ama lütfen Allah aşkına her cocuk nasibiyle gelir deyip durmayın herkese. Sadece karın doyurmak değil mesele. Üç çocuğunuza da yetebilecek misiniz ? Yeteri kadar hepsiyle ilgilenebilecek misiniz ? Hem maddi hem manevi.

Eşinizle oturup enine boyuna ölçün tartın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Daha kötü yorumlar var ya, git çocuğunu öldür falan diye. Böyle okudum. Kafayı yemişler. Yorumunu yapar, fikrini söylersin tamam, konu sahibine düşman gibi saldiriyorlr, hadsizlik çoğu.

Ve siz bu kalp ve vicdan ile yaşadığıniz sürece hak ettiğinizi alırsınız
Bunun vicdanla kalple ne alakasi var? Siz 3 çocuğu "hakkettiniz" de ne oldu?

Üye sonuna kadar hakli, korunmadan sevişin sonra da hamile kalmaniza şaşırın. Akıl alır gibi degil.

Daha kötü yorumlar var ya, git çocuğunu öldür falan diye. Böyle okudum. Kafayı yemişler. Yorumunu yapar, fikrini söylersin tamam, konu sahibine düşman gibi saldiriyorlr, hadsizlik çoğu.
Teşekkür ederim herkes sizin anlayışla ve empati kurarak yaklaşsa keske

Bu kadarı yeterli ortaokul için.
yanlış Bilgi vermeyelim lütfen
Doğana Kadar olan bilgileri de alabiliriz . belki olayın ciddiyeti anlaşır, bu kadar basite alınmaz .sadece marketten alınan yumurta bir kaç fışkıran sperm muamelesi yapılmaz hamile kalındığında çocuğa.. doktora gittiğinde kimse size hamilesiniz bir yumurtaniz var yada emriyonuz var demiyor çocuğunuz olacak diyor...

Kıymayın Allah verir rizgini çok günah iki çocuğunuz varmış onları düşünün kaza bela gelir başınıza

Her bebek nasibiyle gelir cümlesindeki nasip, anne sütüdür. Yiyeceğiyle, besiniyle doğuyor diye söylenmiş, sonra bu halini almış.

Her çocuk şu anki anlamindaki nasibiyle gelseydi,

bir ilkokul öğrencisi açlıktan bayilmazdi,

Suriyeli çocuğa yeni yil dileği sorulduğunda "bir çadırım olsun isterdim" demezdi.

Valinin kalıbına tüküreyim diyen Gizem, ablasiyla banyo yaparken tüpten zehirlenerek ölmezdi.

Aylan bebek ailesiyle bindigi botta boğulup kıyıya cansız bedeni vurmazdı.

Sadece biraz mantıklı düşünelim. Din de bunu emreder.
Bu cumleleri yalnizca nasibiyle gelir sözü icin yaziyorum.

Din uzerinden konusmak istemiyorum.

Zira korunmak da emredilir, tedbir de emredilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…