Hamileyimm :)) ama ne zaman hamile kaldım anlamadım yardım :/

nemesis1903

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
480
362
103
Kızlar merhaba,
Ben ağustos ayında hamile kalmaya karar verdim ve
10 ağustos ovulasyon günümdü 2-3 gün özel çalışma yaptık :D diğer günlerde de korunmamaya devm ettik
sonra ben 24 ağustosta regl oldum ilk deneme tutmadı heralde dedim.
Sonra 10 eylül yine ovulasyon günümdü yine aynı şekilde denemeden 1 hafta sonra 1-2 gün kahverengi lekelenme oldu. Yerleşme kanaması heralde dedim. Tamam herşey normal. Sonra 19 eylülde dün test yaptım pozitif :D aynı kan testi yaptırdım bhcg değerim 169 çıktı. Yani 4 haftalıkmış :KK58:
Anlamadım ilk denemede mi tutmuş yani? Ama regl oldum yerleşme kanaması fln oldu. Var mı beni aydınlatacak olan anneler acaba?

Bebegin kac haftalik oldugu hesaplanirken son adet tarihiniz goz onune alinir. Siz eylul ayinda hamile kalmissiniz ancak son adet tarihinize gore 4 haftaliksiniz. Bebegin haftasini hesaplarken de son adet tarihinizi alin dollenmenin oldugu zamani hesaba katmayin..

HAYIRLISI OLSUN COK SEVINDIM HER NEKADAR TANIŞMASAKTA İNANIN COOOK SEVIINDIM İNŞ.BENİMDE YÜZÜME GÜLER RABBİM BENİMDE ADETİM 25 AĞUSTOS 2GÜN ÖNCEDEN GELİR YANİ 23 GELMESİ GEREK BAKALIM BENİMDE YÜZÜM GÜLECEKMİ ALLAH HERKESE GÖSTERİR BİR GÜN UMARIM BENIMDE BELİRTİLERİM VAR AMA BAKALIM:110: TEBRİK EDERİM ALLAH KUACGINA ALMAK NASİP ETSİN:KK9:

Ya çok tesekkür ederim inşallah büyük Allahım size de tartırır bu mutluluğu heyecanı :KK36:
Ben reglime 1 hafta kala yaptım testi böyle çıktı belki sende de çıkar silik çizgi :rolleyes:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 949
Bir de son adet tarihinin ilk günü gebeliğin de ilk günü kabul ediliyormuş :/ yani aslında 11 günlük hamileyim ama tıp dilinde 4 hafta dicekmişiz
Saçma ama öyleymiş gerçekten

Bir de son adet tarihinin ilk günü gebeliğin de ilk günü kabul ediliyormuş :/ yani aslında 11 günlük hamileyim ama tıp dilinde 4 hafta dicekmişiz
Saçma ama öyleymiş gerçekten
ben 1-2 gün daha dayanıcam sonra yapmayı düşünüyorum 25ine kadar gelmesse yaparım çünkü benim 2gün önceden geliyor:KK9:

Bence gebelik varsa yarın sabah silik de olsa görünür çizgi. Belirtiler oldu mu peki? Göğüslerde şişme ve hassasiyet veya kasık ağrısı veya yerleşme kanaması vs?

Bence gebelik varsa yarın sabah silik de olsa görünür çizgi. Belirtiler oldu mu peki? Göğüslerde şişme ve hassasiyet veya kasık ağrısı veya yerleşme kanaması vs?
BELİRTİLERİM OLDU KASIK AĞRISI VE BEL AĞRISI ARADA BICAK GIBI ANLIK BATMALARIM OLUYORDU HALEN VAR AMA OKADAR DEĞİL YADA OTURURKEN EĞİLDİĞİMDE GİBİ...GÖGÜSLERİMDEDE AĞRI VAR ÇOK DEĞİL YERLEŞME KANAMASI OLMADI..AMA HİÇ KASIK AĞRISI YASAMADIM SIMDIYE KADAR BU ILK OLMASI BENI ŞÜHEYE DÜŞÜNDÜRÜYOR YARIN SABAH ALIP YAPICAM EN AZINDAN CIKSIN NE VAR NE YOK (BIKTIM:KK70:)

BELİRTİLERİM OLDU KASIK AĞRISI VE BEL AĞRISI ARADA BICAK GIBI ANLIK BATMALARIM OLUYORDU HALEN VAR AMA OKADAR DEĞİL YADA OTURURKEN EĞİLDİĞİMDE GİBİ...GÖGÜSLERİMDEDE AĞRI VAR ÇOK DEĞİL YERLEŞME KANAMASI OLMADI..AMA HİÇ KASIK AĞRISI YASAMADIM SIMDIYE KADAR BU ILK OLMASI BENI ŞÜHEYE DÜŞÜNDÜRÜYOR YARIN SABAH ALIP YAPICAM EN AZINDAN CIKSIN NE VAR NE YOK (BIKTIM:KK70:)
Merak ettim dogrusu yaptinizmi testi

Mrblar tbrkler bende cumartesi günü adetim 2güN gecikmişti 2 tane test aldım erken gebelik testi olanlardan 2side gayet net bi şekilde çift çizgi çıktı yarın doktor randevum var sanırım kan tahlilinde bakacaklar açıkcası biraz şaşkın ve korkuyorum beni biraz aydınlatırmısınız benden başka testler isteyeceklermi yarın ilk kez başıma geldiği için ve bu kadar çabuk beklemediğiö için açıkcası saf gibi geziyorum kaçgündür

Kızlar merhaba,
Ben ağustos ayında hamile kalmaya karar verdim ve
10 ağustos ovulasyon günümdü 2-3 gün özel çalışma yaptık :KK70: diğer günlerde de korunmamaya devm ettik
sonra ben 24 ağustosta regl oldum ilk deneme tutmadı heralde dedim.
Sonra 10 eylül yine ovulasyon günümdü yine aynı şekilde denemeden 1 hafta sonra 1-2 gün kahverengi lekelenme oldu. Yerleşme kanaması heralde dedim. Tamam herşey normal. Sonra 19 eylülde dün test yaptım pozitif :KK70: aynı kan testi yaptırdım bhcg değerim 169 çıktı. Yani 4 haftalıkmış :KK58:
Anlamadım ilk denemede mi tutmuş yani? Ama regl oldum yerleşme kanaması fln oldu. Var mı beni aydınlatacak olan anneler acaba?

Canim son adet tarihinin basladigi gun kabul ediliyor. Yani 24 agustos. Ve dogru 4 haftalik hamilesin

Back
X