Hamileyimm :)) ama ne zaman hamile kaldım anlamadım yardım :/

benim bildiğim eşim kelimesi nikahlılara denir.
boşanıyoruz kısmını ben karıştırmadım zaten sana avukatlık yapan üye yazdı onu.
neyse bana ne ya.
yardım de edeyim madem evet hamile kalmış olabilirsin, şu şartlar altında adet günün geçerse kan testi yaptır.
Sorun da bu ya ben bi kanama geçirdim. Ama adet mi bilmiyorum. Kısa sürdü normal adetimden. Ama yarın sabah gitmeye karar verdik zaten kan testi yaptırmaya yine de emin olmak için.

O degilde madem hamile kalmak istiyordunuz korunmak niye ?

Hayretlerle okudum arkadaşlar. Kusura bakmayın da ne kadar normalmis gibi konuşuyorsunuz.
Ne kadar da bozulmuşuz yazık bize.
Bir şeyin haram olması bize hic mi bir şey ifade edemez?? Toplumumuzun bozulması beni rahatsız ediyor sizi bilmem. Niyetim eleştirmek değil.şaşırmak, uyarmak... insan bi yanlış yapabilir ama bunun ustu kapatılmalı. Bunu mesrulastirmamali. Bu zamanda bizler bu hale girdiysek yarin evladımız ilişki için ergenliği bile bekleyebilecek mi acaba. Sizde artik gayri meşru çocuk kucaklamasanizda torun kucaklarsiniz. Kusura bakmayın anlayışla karsilayamayacagim.

neyse bana ne ya.
yardım de edeyim madem evet hamile kalmış olabilirsin, şu şartlar altında adet günün geçerse kan testi yaptır.
neyse bana ne ya.
Doğru konuş ben kimseye avukatlık yapmıyorum ne anladiysam onu yazdım kadını pişman ettin soru sorduguna biraz anlayışlı olun yada yorum yapmayın....

Duygularını çok iyi anlayabiliyorum 3 kere tek çizgiyi gördüm 4. de çift çizgiyi gördüm ama sevincim pek sürmedi düşük yaptım.:KK43: Ama umudumu kaybetmedim ve şuan 5 haftalık hamileyim.:anneadayı: Dilerim sende annelik duygusunu tadar çift çizgiyi görürsün.
canım duaların için çok teşekür ederim öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin benim yas 23 2 cocuğum var 3.yü düşünüyordum 2 aydır denedim olmadı ve hep hayırlıysa olsun dedim şimdi hayırlı bi zaman olmadğınas inandğım için ertelemeye karar verdim cok cok teşekur ederim duaların için darısı olmayanlara sağlıklı rahat bi hamilelikj geçirtsin rabbim sanaaa....

Ya tuh.. Hayırlısı tabi üzme kendini ama du bakalım kırmızıları görene kadar umutsuzluk yok
sonuç ne canım senin ben 30unda oldum malesef sancılar sık idrara cıkma flan seninle yazıştığımız gün gece 2de hastnelik oldum kum döküyormusum 30undada adet oldum zaten sdabahında

sonuç ne canım senin ben 30unda oldum malesef sancılar sık idrara cıkma flan seninle yazıştığımız gün gece 2de hastnelik oldum kum döküyormusum 30undada adet oldum zaten sdabahında

Bende oldum yeni yıkandım. Ama ailemin yanındayım. Bu ay da umut olmaz yani. Cook geçmiş olsun bu arada

Merhaba arkadaşlar... eylül ayının 15i nde adet kanamam oldu ve yaklaşık 6-7 gün sürer kanamam. Ardindan Ekim 1 de eşimle ilişkiye girdik. Ertesi gün ella denen ertesi gün hapı kullanırdı bana. Aynı gün bi daha ilişkiye girdik nasıl olsa 72 saat geçerli dedi aynı şeyi tekrarladı ve korunmadık. Ben emin olmak için yine de 13 gün sonra kan testi ve idrar testleri yaptım bhcg 0.01 çıktı. Ekimin 17sinde bi kanamam oldu ama 3 ya da 4 gün sürdü. Son bir haftadır stres ve üzüntüdeyim başka sebeplerden dolayı. Yemeden içmeden kesildim. Midem falan bulanıyor. Bende gittim test yaptım yine yaklaşık 10 dakika sonra silik de olsa bi çizgi çıktı. Fotoğraf aticam zaten. Sonra iki saat sonra bi daha yaptım emin olmak için ama onda bişey çıkmadı. Eşimle ayrılma durumundayız yardım edin ben hamile miyim?
Hamile değilsin için rahat olsun ama sadece o açıdan. Esinle boşanmadan başka biri ile cinsel ilişkiyi etik bulmuyorum söylemesem çatlardım.

saol cnm umudunu yitirme allah ol derse olur ben artık vazgeçtim ama insallah sena biran önce nasip eder allah

Öyle tabi de bende artik boşverdim ya... 1 senedir her ay heyecanımı tazeledim dr noldu. Nasip ... Rabbim vermiyorsa bu hayırlı takdiri vardır. Biz şuan bilemiyoruz... hayirlisi

Back
X