- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
- Konu Sahibi nemesis1903
-
ben 1-2 gün daha dayanıcam sonra yapmayı düşünüyorum 25ine kadar gelmesse yaparım çünkü benim 2gün önceden geliyorBir de son adet tarihinin ilk günü gebeliğin de ilk günü kabul ediliyormuş :/ yani aslında 11 günlük hamileyim ama tıp dilinde 4 hafta dicekmişiz
Saçma ama öyleymiş gerçekten
yapsam çıkarmı ki yaa yapsammı bilemedim ne dersin bugün geçti de yarın için sence nersin?Ben de 24 üne kadar sabredip öyle yapiim dedim ama dayanamadım
BELİRTİLERİM OLDU KASIK AĞRISI VE BEL AĞRISI ARADA BICAK GIBI ANLIK BATMALARIM OLUYORDU HALEN VAR AMA OKADAR DEĞİL YADA OTURURKEN EĞİLDİĞİMDE GİBİ...GÖGÜSLERİMDEDE AĞRI VAR ÇOK DEĞİL YERLEŞME KANAMASI OLMADI..AMA HİÇ KASIK AĞRISI YASAMADIM SIMDIYE KADAR BU ILK OLMASI BENI ŞÜHEYE DÜŞÜNDÜRÜYOR YARIN SABAH ALIP YAPICAM EN AZINDAN CIKSIN NE VAR NE YOK (BIKTIMBence gebelik varsa yarın sabah silik de olsa görünür çizgi. Belirtiler oldu mu peki? Göğüslerde şişme ve hassasiyet veya kasık ağrısı veya yerleşme kanaması vs?
Merak ettim dogrusu yaptinizmi testiBELİRTİLERİM OLDU KASIK AĞRISI VE BEL AĞRISI ARADA BICAK GIBI ANLIK BATMALARIM OLUYORDU HALEN VAR AMA OKADAR DEĞİL YADA OTURURKEN EĞİLDİĞİMDE GİBİ...GÖGÜSLERİMDEDE AĞRI VAR ÇOK DEĞİL YERLEŞME KANAMASI OLMADI..AMA HİÇ KASIK AĞRISI YASAMADIM SIMDIYE KADAR BU ILK OLMASI BENI ŞÜHEYE DÜŞÜNDÜRÜYOR YARIN SABAH ALIP YAPICAM EN AZINDAN CIKSIN NE VAR NE YOK (BIKTIM)
yok değilmişim malesef psikolojik sanırımMerak ettim dogrusu yaptinizmi testi
Kızlar merhaba,
Ben ağustos ayında hamile kalmaya karar verdim ve
10 ağustos ovulasyon günümdü 2-3 gün özel çalışma yaptıkdiğer günlerde de korunmamaya devm ettik
sonra ben 24 ağustosta regl oldum ilk deneme tutmadı heralde dedim.
Sonra 10 eylül yine ovulasyon günümdü yine aynı şekilde denemeden 1 hafta sonra 1-2 gün kahverengi lekelenme oldu. Yerleşme kanaması heralde dedim. Tamam herşey normal. Sonra 19 eylülde dün test yaptım pozitifaynı kan testi yaptırdım bhcg değerim 169 çıktı. Yani 4 haftalıkmış
Anlamadım ilk denemede mi tutmuş yani? Ama regl oldum yerleşme kanaması fln oldu. Var mı beni aydınlatacak olan anneler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?