- 17 Ekim 2013
- 558
- 173
- 33
- 35
- Konu Sahibi nemesis1903
-
HAdi ya bende erken oldum kuzum uzulme takipte olalim gelecek ay insallah beraber hamis oluruz. :) uzulme bide bana bak gelmeyen kirmizi 4 gun erken geldiVe maalesef ... yine negatif... hayırlısı...
HAdi ya bende erken oldum kuzum uzulme takipte olalim gelecek ay insallah beraber hamis oluruz. :) uzulme bide bana bak gelmeyen kirmizi 4 gun erken geldi
Ay seninki gelmedimi daha eee super inslh gelmezHayır benim gelmek de bilmiyor kırmızı:) gelip geçse de napicagima baksam bende. Ne geliyo, ne pozitif var. Belirsizlik :/
Ay seninki gelmedimi daha eee super inslh gelmez
Ya topiklere baktimda acaba benimki yerlesme kanamasi mi adetten once olurmus ay dua et benimki yerlesme olasunE gelmedi ama negatif i gösterdi yine bana testher an adet olacağım gibi bende artik bakalım beklemedeyim
Ya çok tesekkür ederim inşallah büyük Allahım size de tartırır bu mutluluğu heyecanı
Ben reglime 1 hafta kala yaptım testi böyle çıktı belki sende de çıkar silik çizgi
Hangi marka acaba testYa çok tesekkür ederim inşallah büyük Allahım size de tartırır bu mutluluğu heyecanı
Ben reglime 1 hafta kala yaptım testi böyle çıktı belki sende de çıkar silik çizgi
Ya topiklere baktimda acaba benimki yerlesme kanamasi mi adetten once olurmus ay dua et benimki yerlesme olasun
Cnm acik renk ama sabhtn bu yana bi ped dolmdi hyrlisi ama sancm vr yarina gelir gbi devamiAa nasıl geldi ki akıntın . Farklı mi , kahverenggi mi... bi de kesildi mi ne durumda. İnsaAllah yerleşmesine canım Rabbim gönlüne gore versin
Bni bosver sen ne yptin merk icindeyimmmm inslh olmamissindrAa nasıl geldi ki akıntın . Farklı mi , kahverenggi mi... bi de kesildi mi ne durumda. İnsaAllah yerleşmesine canım Rabbim gönlüne gore versin
Cnm acik renk ama sabhtn bu yana bi ped dolmdi hyrlisi ama sancm vr yarina gelir gbi devami
Ayyy şükür olmadim daha ama sağ kasigim,bacagim adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı . Sanırım göreceğim kırmızılarıBni bosver sen ne yptin merk icindeyimmmm inslh olmamissindr
size bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim durum nedirYaa deme öyle gelmez insaAllah .
size bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim durum nedir
Tabi kide ilginiz için teşekkürlerValla bende henüz tecrübe edememiş olsam da tabi ki ihtimal var. Korunmuyoruz diyorsunuz. Sut koruyo meselesine de genel olarak inanılmıyor. Emzirirken hamile kalan çok kişi var. Hamile olabilirsiniz . Ya da gecikme de olabilir. En iyisi test yapın. Haber verin bizede
Rica ederim :)Tabi kide ilginiz için teşekkürler
Canım amerikaya gitmiştik geçen ay ordan eczaneden almıştım ismini hatırlamıyorum ama resmini yüklüyorum adetime 5 gün kala nasıl çizgi böyleydi.Hangi marka acaba test
Bence daha düEne de oturmamış olabilir aylardan sonra ilk adet hemn düzenli başlaması zor bencesize bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?