Hamileyimm başım dertte :(

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Arkadaşlar biliyorum konunun yeri burası değil ama en çok kitle şuan burada olduğu için buraya yazmak durumundayım.

Hamile kalmadan öncede çok sık büyük tuvalete çıkan biri değildim. Yani 2 günde bir falan çıkardım.
Şuan hamile kaldığım zamandan beri ise hiç çıkamıyorum.
Çok afedersiniz nolur kusuruma bakmayın biraz açık olucak ama,
2 günde bir erik büyüklüğünde 2 parça çıkarabilirsem ne mutlu. çok aşırı zorlanıyorum.
Canım fazlasıyla yanıyo. Klozetin tepesinde yarım saat oturup ağlıyorum.
Karnım taş gibi, ıkınamıyorum.
Doktoruma söyledim normal dedi.
Nette de araştırdım normalmiş okey ama ben ölücemm sancıdan.
Şuan yeni wcden geldim çıkaramadım ve popomun üzerine zor oturuyorum canım yanıyo.
Her sabah 2 bardak ılık su içiyorum, günde 3 4 kuru kayısı yiyorum üzerine içebildiğim kadar yine ılık su tüketiyorum.
Posalı lifli diye elma portakal tüketiyorum.
Yoğurt ve süt günlük olarak tüketiyorum.
Dün akşam 1 yemek kaşığı zeytinyağ içtim, ve popoma biraz sürdüm hani belki kayganlaştırma görevi görür canım yanmaz diye ama oda tık demedi.
Ben daha neler yapayım Allah aşkına.
Bi el uzatın çıldırmak üzereyim.

Acaba lavman yaptırmak olurmu bu dönemde ?

Hamileler duphalac kullanabiliyor mu? Doktoruna sor bi o ilac bagimlilik da yapmiyor.
Onun disinda hepsini yapiyorsun zaten...

sicak su dolu legen yada kuvete otur
kayisi suyu yada hosafi iç
muz elma patates prinç asla yeme bi sure duzelene kdr
enaz uç dort lt su iç gunde

:KK64:
bende kirmizi pancar cok ise yarar,onu haslayip yerim hem vitaminli hemde bagirsaklari cok calistiriyor.
dene istersen.
ama lavman yapmazlar sanmiyorum

Ne doğum ne hamilelik.Benim için hiç birisi kabızlık kadar zor değildi. İşyeri wcsinde saatlerce ağladığımı bilirim.
İnş. senin o derecelere gelmez canım,Allah yardımcın olsun. Kan ilacı kullanıyorsan ondan oluyor en çok.

Daha hamileliğin başlarındaysan bu kadar kabızlık normal ilerleyen aylarda düzelir,eskisi gibi wc ye çıkmanı bekleme ,yapılacak heşeyi yapıyosun zaten,mecbur çekeceksin

Ne doğum ne hamilelik.Benim için hiç birisi kabızlık kadar zor değildi. İşyeri wcsinde saatlerce ağladığımı bilirim.
İnş. senin o derecelere gelmez canım,Allah yardımcın olsun. Kan ilacı kullanıyorsan ondan oluyor en çok.
Coraspin kullanıyorum. Kan sulandırıcı.
Folbiol ve progestan.

Öncelikle geçmiş olsun :(
Kabız olduğumda saf zeytınyağı içiyorum yarım çar bardağı kadar çok iyi geliyor.

Duphalac benim çocuklarda ve bende sadece gaz yaptı.
Ben de çok çektim, doktorum çok az miktarda sinemaki içmeme bile izin verdi en sono_O

hamilelerin kullandıgı bır ılac var doktorunuz neden vermedi
duphalac surubun adı

ilacın amacı ne kuzum ?
Diski yumuşatıcı bir ilaç. Ayrıca başka bir toz var beb hamileyken kullaniyordum. Adini vermem doğru olur mu bilmiyorum magn... diye başlıyor. Ama hamileliğin kaçıncı haftasından sonra başladığımi hatırlamıyorum. Doktoruna sor. Hamilelikte illa öyle olcak diye birşey de yok. Herşeyin bir çözümü var.

Back
X