Hamileyimm başım dertte :(

Canım ne yap ne et bol bol su iç yanina sise al bittikçe doldur iç bence çok yararı oluyo

Arkadaşlar biliyorum konunun yeri burası değil ama en çok kitle şuan burada olduğu için buraya yazmak durumundayım.

Hamile kalmadan öncede çok sık büyük tuvalete çıkan biri değildim. Yani 2 günde bir falan çıkardım.
Şuan hamile kaldığım zamandan beri ise hiç çıkamıyorum.
Çok afedersiniz nolur kusuruma bakmayın biraz açık olucak ama,
2 günde bir erik büyüklüğünde 2 parça çıkarabilirsem ne mutlu. çok aşırı zorlanıyorum.
Canım fazlasıyla yanıyo. Klozetin tepesinde yarım saat oturup ağlıyorum.
Karnım taş gibi, ıkınamıyorum.
Doktoruma söyledim normal dedi.
Nette de araştırdım normalmiş okey ama ben ölücemm sancıdan.
Şuan yeni wcden geldim çıkaramadım ve popomun üzerine zor oturuyorum canım yanıyo.
Her sabah 2 bardak ılık su içiyorum, günde 3 4 kuru kayısı yiyorum üzerine içebildiğim kadar yine ılık su tüketiyorum.
Posalı lifli diye elma portakal tüketiyorum.
Yoğurt ve süt günlük olarak tüketiyorum.
Dün akşam 1 yemek kaşığı zeytinyağ içtim, ve popoma biraz sürdüm hani belki kayganlaştırma görevi görür canım yanmaz diye ama oda tık demedi.
Ben daha neler yapayım Allah aşkına.
Bi el uzatın çıldırmak üzereyim.

Acaba lavman yaptırmak olurmu bu dönemde ?
Canim duphalac surup kullanılıyordu heralde. Hemen yarin aile hek sor yazdir al. Dr una hayran kaldim normal diyip geçiştirmek ne kdarda dogru. Hamilelikte kabizlik oluyor evet ama bunu engellemen lazim . Posali ye canim. Birde gaz yapan yiyecekler yeme iyice siskinlik ve sanci yapiyo :( geçmiş olsun

Ben de aynen, hergün aynı çile ama inan 7 sene önce de hamileyken böyleydim ve normal doğumdA ıkınma en kolay şeydi benim için:)) bi de bunun doğum sonrası var en berbatı da o, kabızlığın zirvesini o hafta yaşıyorsun, her türlü otu kuru meyveyi denedim çıkamadım, en son biri dereotu dedi, çok kötü tadı ama bi demet saplarıyla tuzla ye, üstüne bol su, bu benim iksirim, bazen öyle de olmazsa 2. Çıkaran kuru erik, kayısı fayda etmiyor erik dene

Duphalac kullanarak ben de 6 ay oldu doğum yap ali kullandım hiç bi zararı yok ve büyük ihtimalle doğumdan sonra daha fazla sıkıntı olacak bu gastroentroloji diye bi bölüm var oraya gitmelisiniz ben doğumdan sonra çok fazla sıkıntı çektim bu bölüme gidince bütün sıkıntım geçti

Tuzlu suyun buharina otur canim bolbol sivi ye kati yeme ilik süt ic souk icme gaz yapar ve ballı ılık su ic ishalll

Bende aynı sorunu yaşadım iki hafta önce yemediklerinden ziyade yediklerine dikkat edince geçiyor ekmek,şeker,muz,patates,makarna,pilav yememelisin ve kahvaltida mumkunse bi kase çorba akşam yemeğinde aynı şekilde

Herkesee cok cok tesekkur ederim destekleyici yorumlariniz yardm ettiginiz icin.
Doktordan geldim soyledginiz ilaclari soyledim hayir onermiyorum ben dedi.
2.5litre su ictigimi soyledim 3 4 litre iciceksin dedi zaten gunluk 2lt idrar yapiyorsun dedi.
Kuru kayisi incir erik yemege devam ediyosun hergun dedi.
Hamur tuz yok, hergun corba ic yemeklerde dedi. Ama hazir corba olmayacakmis.
Dogal yollardan devam edicem gibi gorunuyor.
Tekrar tesekkurler yardimci olan arkadaslara.

Back
X