Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap için teşekkür ederim öncelikle aslında iki defa beraber gitmiştik ikili tarama testinde doktor %60 kıza benziyor dedi ve eşimin morali bozuldu daha sonra da çok ilgili davranmadi sadece hakkı var mı diyeÖnce bak bakalım hamilelik boyunca bebekle ilgili durumlarla ilgileniyor mu? Eğer cevabın olumluysa davet edersin gelirse gelir
Haklısınız zaten hiç sormadı tam cinsiyetinin öğrenip öğrenmedigimi durumu falanİlgili davranmiyorsa, zaten şiddetli geçimsizlik de varmış bence hic çağırma. Doğuma gelmek isterse kendisi bir şekilde belli eder zaten.
Fiziksel değil ama evi kırıp dökme olarak yaşadımŞiddet falan uyguladiysa hamilelikte bebegimin kakalı bezini bile göstermezdim ben olsam.
Giriş gelişme sonuç , ne kadar hızlı olmuş herşeyAranıza yeni katıldım uzatmadan konuya girmek istiyorum 4 aylık hamile 7 aylık evliyim şiddetli geçimsizlik nedeniyle bosaniyoruz ancak sorum doğuma eski eşimi de çağırmalı mıyım??
Sene olmuş 2019 hala cinsiyet kız diye yüz düşüren erkekler var.Yollamasaydın x kromozomunu be adam.Y kromozomu kadında sanki.Cevap için teşekkür ederim öncelikle aslında iki defa beraber gitmiştik ikili tarama testinde doktor %60 kıza benziyor dedi ve eşimin morali bozuldu daha sonra da çok ilgili davranmadi sadece hakkı var mı diye
İlişkimiz yeni değil resmi olarak 1 yılı geçti evlilik boşanma aşamasında olduğum ve hamile olduğum için açıklamalar bile yoruyorGiriş gelişme sonuç , ne kadar hızlı olmuş herşey
Çok haklısınız . böyle bir insanla yürütemedim zaten..Sene olmuş 2019 hala cinsiyet kız diye yüz düşüren erkekler var.Yollamasaydın x kromozomunu be adam.Y kromozomu kadında sanki.
Teşekkür ediyorum şuan bir çocuğu olacakmış veya baba olacakmış farkında değil ben bebeğimi babasız büyütme vicdanıyla düşünüyorum eksikliği hisseder diye, baba olacağını belki doğumda anlar mı diye..canim oncelikle saglikla al kucagina yavrunu. babaya davet, davetiye, cagri gerekmez. zaten bunla da gelcekse gelmesin. biliyorum zor ama bu surecte sadece kendni ve bebegini dusun. sikintilari ertele en azindan.
anliyorum. o zaman soyle yap canim bekle bakalm biraz. ne yapicak kalan 5 ayda. bi cek kendni bi izle. duruma gore doguma yakin kararini verirsin. kalbinden geceni yaparsin.Teşekkür ediyorum şuan bir çocuğu olacakmış veya baba olacakmış farkında değil ben bebeğimi babasız büyütme vicdanıyla düşünüyorum eksikliği hisseder diye, baba olacağını belki doğumda anlar mı diye..
Şuan görüşmüyoruz zaten zamanla karar vermek beklemek en zoru..anliyorum. o zaman soyle yap canim bekle bakalm biraz. ne yapicak kalan 5 ayda. bi cek kendni bi izle. duruma gore doguma yakin kararini verirsin. kalbinden geceni yaparsin.
evet. ama bazen istedgimiz gibi gitmiyor isler. hayal ettigimiz gibi degil. olayinizi anlatmamissin bilmeden tam yorum da yapamiyorum ancak bebegin senin yaninda ve en buyuk destegin inan. sorumluluk, tek basina goguslemek, dusunceler seni yormaktan baska bi ise yaramicak.Şuan görüşmüyoruz zaten zamanla karar vermek beklemek en zoru..
Öyle oluyor maalesef ama kötü düşüncelere de engel olamıyorum biliyorum onunla beraber üzülüyorum,bebeğimi de etkiliyorum ama elimde olmuyor..evet. ama bazen istedgimiz gibi gitmiyor isler. hayal ettigimiz gibi degil. olayinizi anlatmamissin bilmeden tam yorum da yapamiyorum ancak bebegin senin yaninda ve en buyuk destegin inan. sorumluluk, tek basina goguslemek, dusunceler seni yormaktan baska bi ise yaramicak.
Bu kadar yıkımdan sonra birleşmek düzelmek en son istediğim şey..Canım normal sorunsuz evliliklerde bile; erkekler zor adapte oluyor bu hamilelik olayına.. Bebek doğunca bile alışamıyorlar bocalıyorlar..
Bizler öyle değiliz tabi, hamile olduğumuz andan itibaren annelik duygusu geliyor.
Bu yüzden arkadaşların da yazdığı gibi, süreci gözlemle, ona göre hareket et.. Daha önünde 5 ay varmış..
Bebek belki birleşmenize ve düzelmenize de vesile olur..