merhaba arkadaşlar bir çok defa acaba hamile miyim belirtiler adetle bir olunca ve adette gecikince ister istemez düşünülüyo ve bu ay öğrendim ki hamileyim bu defada 4 gün gecikmiştim ama hiç ihtimal vermiyordum neyse ama asıl yapılması gerekenler şimdi başlıyor neler yapmalıyım ailemden uzak gelinim neler yapmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür edrim
merhaba arkadaşlar bir çok defa acaba hamile miyim belirtiler adetle bir olunca ve adette gecikince ister istemez düşünülüyo ve bu ay öğrendim ki hamileyim bu defada 4 gün gecikmiştim ama hiç ihtimal vermiyordum neyse ama asıl yapılması gerekenler şimdi başlıyor neler yapmalıyım ailemden uzak gelinim neler yapmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden sizden yardım istiyorum
şimdiden teşekkür edrim
Tebrik ediyorum hz. Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Kaç haftalık peki bebişın aslında şimdilik sadece keyfini çıkar bol bol dinlen uyu çünkü en çok buna ihtiyacın olabilir. Sağlıksız doğal olmayan herşeyden uzak dur klasik yani zaten kıpırtılar hareketlenmeler başlayınca akışına bırakıyorsun iyice benimsiyor ışte o zaman hamile olduğunun gerçekten farkına varıyorsun. ;-)
Tebrik ediyorum hz. Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Kaç haftalık peki bebişın aslında şimdilik sadece keyfini çıkar bol bol dinlen uyu çünkü en çok buna ihtiyacın olabilir. Sağlıksız doğal olmayan herşeyden uzak dur klasik yani zaten kıpırtılar hareketlenmeler başlayınca akışına bırakıyorsun iyice benimsiyor ışte o zaman hamile olduğunun gerçekten farkına varıyorsun. ;-)
çok teşekkür ederim amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha dün öğrendim aslında kan testi yaptırmaya gerek varmı bilmiyorum ama yaptırmak bana mantıklı geliyo ve doktora gidicem sanırım 1 aylık falandır tahmin sadece ama eşim hala şokta bu biraz üzmüyor desem yalan olur hep kadınlar mı önemser ya
çok teşekkür ederim amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha dün öğrendim aslında kan testi yaptırmaya gerek varmı bilmiyorum ama yaptırmak bana mantıklı geliyo ve doktora gidicem sanırım 1 aylık falandır tahmin sadece ama eşim hala şokta bu biraz üzmüyor desem yalan olur hep kadınlar mı önemser ya
Eşin ne olduğunun henüz farkında değil ama doğduğunda herşey değişir. Çünkü o senin bedeninde bazı erkekler duygusal bağ kurmakta sıkıntı yaşayabiliyor. Bu aslında normal bence sanırım evde yaptığın test sonucu hamile olduğunu öğrendin kan testi yada doktora gitmen kesinlikle şart ne olur ne olmaz
Eşin ne olduğunun henüz farkında değil ama doğduğunda herşey değişir. Çünkü o senin bedeninde bazı erkekler duygusal bağ kurmakta sıkıntı yaşayabiliyor. Bu aslında normal bence sanırım evde yaptığın test sonucu hamile olduğunu öğrendin kan testi yada doktora gitmen kesinlikle şart ne olur ne olmaz allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Eşin ne olduğunun henüz farkında değil ama doğduğunda herşey değişir. Çünkü o senin bedeninde bazı erkekler duygusal bağ kurmakta sıkıntı yaşayabiliyor. Bu aslında normal bence sanırım evde yaptığın test sonucu hamile olduğunu öğrendin kan testi yada doktora gitmen kesinlikle şart ne olur ne olmaz allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..
sanırım haklısın ya aslında biliyorum oda çocukları çok seviyor sadece annesi babası ayrı olarak büyümüş biraz babasından korkuyo gibime geldi yada ben alınganlık yaptım biraz şey dedi iki üç ay kimseye birşey deme daha borçlar var ne diye acele ettiniz der seninde canını sıkar diye söyledi ister istemez canımı sıktı ama gece yatarkende iyi geceler annesi ikinizede iyi geceler demesi hoşuma gitti bide hala şoktayım o yüzden ikinizdende özür diliyorum dedi anlıyoruz diye söyledim anlayışınız için teşekkür ederim dedi sanki biraz varlığını kabul etmiş gibi ama hemen bi kabullenme beklemiyorum şaşkınlık var o garanti amin tatlım çok sağol biriyle konuşmak çok iyi geldi