Hamileyimmm 6. Hafta❤️

Sizin bebeğinizde hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hanımlar nasılsınız,

Nasıl gidiyor hamilelik.
Bulantı halsizlik bende hat safhada. Gözü yarı kapalı çalışmaya çalışıyorum.

Mrb Can'ım bende çok şükür hiç biri yok uykum çok geliyor ama gündüzleri değil kaç haftalık senin

Slm arkadaşlar hamileyim Allah'a şükürler olsun ve 6. Haftaya girdim bugün çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız inşallah

Hayırlı olsun biz de bu cuma 6+0 olcaz ins :)) kalp atisini duydunuz mu acaba ?

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun 6+4 benim 13 gün sonra gidicem ben henüz duymadım doktor o Zamana randevu verdi

kizlar merhaba.bende hamileyim.ama ne bulanti ne de uyku.hic bi belirti yok.normalmi acaba? bi de sat bende 19 ekim kac haftalik oluyorum acaba?

kizlar merhaba.bende hamileyim.ama ne bulanti ne de uyku.hic bi belirti yok.normalmi acaba? bi de sat bende 19 ekim kac haftalik oluyorum acaba?
Mrb cnm bende de yok dert etme normal herkeste aynı olmuyor son adetini söyle hesaplayalım

Hayırlı olsun bu arada 6+5 senin benimde 17 ekim doktora gitmedin mi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…